3146
Історія О, Том, як зробив Dead-Veteran Bank Grabil
Моя діда плуталася і не могла з'ясувати, куди піти.
Охорона перетворила голову до відвідувача, вимірювала очі і недбалий контемптуозно:
до Це те, що ви отримали, не можете бачити, є вікна, є платна.
до Не сердитися, син, я думав, що вам було замовлення тут, і тепер я знаю, що я можу платити в будь-якому вікні.
Моя діда повільно прогулялася до найближчого вікна.
до Вартість Вам 355 рублів і 55 kopecks, сказав касір.
Він виніс гаманець, який бачив типи, викопавши в неї протягом тривалого часу, а потім виклав рахунки.
Касира подарувала своєму дідусь.
до А що, син, якщо ви сидите, що весь день, ви знайшли кращу роботу, дід подивився на охорону.
Він прийшов до свого діда:
- Ти мене робиш, дідусь, це робота.
Хhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
- батько, покажіть мені, що ще потрібно? охоронець просить подразнено.
до Ви хочете зробити це або ви можете зробити це відразу? відповів дідусь.
- Прихильник вийшов і подивився на дідусь.
- «Окай, діда, йти», - сказав він другий пізніше і зірвав назад на моніторі.
- Ну, потім слухайте, зафіксуйте двері і поставте жалюзі на вікна.
- Спектр перевернувся і вправо на рівні очей пилила бочку гармати.
- Приходьте, я тут!
до Ви, син, не злякаю, я використовував, щоб вдарити п'ять-копецький монету з цієї точки від 40 метрів. Звичайно, зараз роки не ті, але відстань між нами не сорока метра, тому я буду висаджувати тебе прямо між очима і не пропустити, спокійно відповів дідусь.
- Син, не потрібно сказати двічі на годину? Чи важко чути Алі? Заблокувати двері, викласти жалюзі вниз.
Слабкі краплі з'явилися на голові охоронця.
- Дідусь, ти серйозний?
до Ні, звичайно, не, я чекаю, щоб спіймати голову з гарматою і попросити вас заблокувати двері, і я також сказав вам, що я тут, щоб зробити вас.
до Ви, син, не нервувати, не рухайтеся занадто багато. Ви знаєте, що я отримав куля в моєму бочку, відьма, і старі люди лякають в життя. Того і подивитися, я неперевершено може змінити тиск в черепі, сказав дідусь, спокійно дивиться в очі охоронця.
На пульті дистанційного керування продовжили руку і натискали дві кнопки. У залі банку було чутно клацання про закриття вхідних дверей, а сталеві жалюзі почали падати на вікнах.
Побачити, не відвернувшись від охоронця, займали три кроки назад і витісняли гучно:
- Вважаю, я не торкаю всіх, але це рум'яна!
У лобі банку була абсолютна тиша.
- Я хочу, щоб кожен поставив руки вгору! Відвідувач повільно сказав.
У лобі десять людей. Дві мами з дітьми близько п'яти років. Два хлопців не більше двадцяти років з дівчиною свого віку. Пара чоловіків. Дві жінки балзак вік і досить стара леді.
Один з касірів опустив її руку і натискав тривожну кнопку.
- Прес, прес, дочка, нехай вони збираються, дід спокійно сказав.
- Тепер кожен виїжджає в зал, сказав відвідувач.
- Laziness, чому ви думаєте про це, брендували його, нарешті, в старій вікі або що? - Досить стара жінка чітко знає роба.
Всі відвідувачі та співробітники приїхали до зали.
- Ти знаєш, що мій дід сказав серйозно і помітив руки з гарматою.
до Ні, подивіться на нього, роббер, oh веселий, досить стара леді не зупинилася.
- Старий людина, ви з вашого розуму? один з хлопців сказав.
- Отець, ви розумієте, що ви робите? попросити чоловіка в темній сорочку.
Два чоловіків повільно переїхала до свого діда.
Ще один другий і приїжджайте до хребта. А потім, незважаючи на свій вік, дід дуже швидко відмовляється від сторони, підняв свою руку і витягував спуск. Зброя. Чоловіки припинили. Дітям загиблого, похилого до своїх мам.
- Тепер слухайте мене. Я не торкаю всіх, це буде незабаром, сидіти на стільці і просто сидіти.
Люди сідають на стільці в лобі.
- Ну, ви налякаєте дітей, людина. Приїжджайте, хлопчики, не торкайтесь, дідусь завоював весело у дітей. Діти припинили крісельність і виглядали на дідусь.
- Гранпа, як ви збираєтеся робити нас, якщо два хвилини тому ви платите за комунальний платіж, ви будете визнані за два хвилини?
- І я, дочка, що нічого не має наміру приховати, і варто залишити борги.
- Дядько, поліція вбиває вас, вони завжди вбиває бандитів, попросили одного з дітей, ретельно навчаючи діда.
до Ви не можете вбити мене, тому що я загинув довго, відвідувач спокійно відповів.
- Як це не можна загинути, вам подобається Косчей Імморт? попросити хлопчика.
Заручники посміхаються.
- Що! Я може бути гірше, ніж ваш Кошей, мій дід відповів весело.
до Що таке?
- сигналізація сигналізації.
до Так, хто ми в області? - Диспетчер екстрадепартаментної безпеки перевірив перелік екіпажів.
- Так, я зробив.
- 145, над.
- Слухати, 145.
- Операція по вул. Богдана Хмельницького.
- Зайдіть його, ми на нашому шляху.
У зв'язку з тим, що екіпаж перевернув на сірку.
- База, відповідь 145.
- База тут.
до Двері зафіксовані, вікна сліпі, відсутні ознаки ламки.
до Що це?
- Так, бази, це.
- Перебування, де ви знаходитесь. Надійні виїзди та в’їзди.
- Дивитися, подивитись, Петрович, екіпаж, який залишився на тривогі, двері до банку закриваються, жалюзі вниз і немає ознак розбиття.
- Так, подивіться на номер телефону і зателефонуйте цей відділ, ви не знаєте інструкцій?
до Вони кажуть, що немає правди в ногах, але це правда - Дідусь сідає на стілець.
до Ви хочете провести відпочинок в тюрмі? Стара леді попросила.
- Я, Ліуда, після чого я роблю, готовий і вмирати з посмішки, спокійно відповідав діду.
- Ви ...
Телефонний поїзд на робочому столі на виїзді. Побачити в своєму дідусь.
до Так, так, піти, дочка, відповісти і розповідати все, як це, вони кажуть, захопивши чоловіка з зброєю вимагає неготитора, є близько десятків людей і двох хлопчиків, дід вигравав у дітей. Кайсер прийшов на телефон і сказав мені все.
- Гранпа, ви не можете втекти, тепер фахівці прийдуть, все буде оточений, кладуть хіппери на дах, миша не ковзає, чому вам потрібно?
- І я, мій син, не збираюся сховатися, я виходив звідси з головою.
- Ви божевільний дідусь, океї, це ваш бізнес.
- Син, дати мені ключі розблокування.
Схованка кладуть пучок ключів на стіл. Зателефонуйте
до У мене є швидкий, мій дід дивився на його годинник.
- Забрати телефон? касіра запитала.
до Ні, моя дочка, це все про мене зараз.
Відвідувач зателефонував:
- Добрий день.
до І ти не хворий, відвідувач відповів.
- Рейтинг?
до Що рано?
до Що таке Ваше ім'я, який ранок ви в, що тут незрозуміло?
- Я чув на інший кінець лінії.
до Так ми вирішили, відповів дідусь.
- Як я можу звернутися до вас? Головна
- Строго статуту і рангу. «Я полковник, тому будь ласка, comrade Colonel», мій дід спокійно відповів.
Головний Серебряков провів сотні переговорів з терористами, але з яких причин зараз він зрозумів, що ці переговори не будуть руйнуватися.
- Так мені подобається ...
до Ух, ні, майор, що не збирається працювати, ви, ймовірно, не слухаєте мені, але я зробив це ясно за статистикою і рандом.
- Ну, я не розумію, що це було, головне сказав плутанно.
до Тут ви, мирдо людина, потім я допоможе вам. Comrade Colonel, що дозволяє мені зв'язатися з вами, а потім суть матерії.
Були незручні паузи.
- Comrade Colonel, я можу говорити?
- Дозвіл.
- Я хотів би дізнатися ваші вимоги, і я хотів би дізнатися, скільки людей, які ви маєте?
- Основні, У мене є ставок, наповнений хостами. Ми не робимо помилок. Я вірю, де ви навчитесь, я навчаюся. Так нехай всі «і» Якщо ви не бажаєте конфлікту. Вам потрібно, щоб вижити, і потрібно затримати злочин. Якщо ви робите все, як я запитаю, ви будете мати блискучу операцію, щоб звільнити хости і затримати терорист, дідусь підняв свій індексний палець і хитро посміхається.
- Чи правильно я розумію? попросити мого діда.
до В принципі, так, велика відповів.
- Тепер ви не робите те, що я запитаю.
Головний німий.
до Це право, Comrade Colonel. Чи не так, як ви повинні відповісти?
до Це право, Comrade Colonel, головна відповідь.
- Тепер головне, майор, нехай я скажу вам прямо, Двері закриваються, жалюзі внизу, кладуть розтяжки на всі вікна і двері. У мене є десятки людей. Так ви не повинні бути висипані. Тепер вимагає, мій дід думав, як він вгадав, я не буду запитувати гроші, це фоліш запитати про гроші, якщо він засвоював банк, мій дід сміється.
- Найголовніше, перед банком може бути сміття, надішле когось, знайти конверт. У конверті всі мої вимоги сказав дідусь і поставте телефон вниз.
- - Головний утримував тонований конверт своїми руками - bl@, це жарт?
Головний номер банку.
- Comrade Colonel, я можу говорити?
- Дозвіл.
до Ми знайшли ваш конверт, це те, що жарт?
- Головне, це не моя позиція до жарту, це? Немає жартів. Все, що написано тут, серйозний. І найголовніше, що я писав. Ми впевнені, що все зроблено для найменшої деталі. Головне, що пояс шкіряний і запахний, не ті пластикові. І так, я даю вам трохи часу, мої діти маленькі, ви знаєте.
- Я відомий Лази протягом тридцяти років, досить стара леді збивається на касі, і ми були друзями з дружиною. Вона загинула 5 років тому, він був самостійним. Він пішов на Берлін. А потім він залишився у військовій, скаут. Він служив в КГБ до своєї пенсії. Його дружина, Вера, завжди влаштовує свято 9 травня Він жив тільки за цей день, я можу сказати. У цей день вона влаштована на місцевому кафе, щоб мати свій стіл, покритий барбекю. Затишна пристрасть, як він любив його. Так вони пішли там. вона була медсестра, і вона пішла через всю війну. Коли вони вийшли назад, вони захоплюють свою квартиру. Вони не мали нічого крадіжки від старих чоловіків. Але вони захопили, приймали святого, всі нагороди Ленкіна і відійшли героїду. Але перед тим, як навіть злочинці не доторкнулися до фронтових солдатів, і це все чисто здійснюється. А Ленька знає, скільки нагород це було, він завжди жартував, він каже мені, іншої медалі або замовлення, якщо ви даєте мені, я не можу стояти. Він пішов до міліції, і вони хвилювали свою руку, вони кажуть, дідусь, отримавшись тут, ви і ваші замовлення були відсутні. Ось як вона була захоплена. І Ленька витримала десять років після того, як інцидент. Він був дуже важко для нього, його серце навіть захопився. Ось ми йдемо.
Телефонний ранг.
- Чи можу я говорити, Comrade Colonel?
- Попередити, майор.
- Я ви запитав. У прозорому пакеті на ганку банку лежить прозорий пакет.
Я не знаю, чому, але я довіряю вас і даю мені своє слово як офіцер. Ви знаєте, що я не можу запустити, і я не можу запустити більше. Просто подаруйте мені своє слово, що ви будете ходити ці сотні метрів і ніхто не доторкнеться мене, просто дайте мені своє слово.
- Я пообіцяю вас, ніхто не доторкнеться вас рівно сто метрів, просто залишити без зброї.
до І я даю своє слово, я залишаю без зброї.
- Удачливий, батько, майор вішати.
Новини повідомили, що відділення банку було вилучено, є заручники. Поговори знаходяться в передпокої, а ведучі будуть звільнені найближчим часом. Ми працюємо безпосередньо з сцени.
до Мій дорогий чоловік, є пакет на ганку, принесіть його тут, я знаю, як піти, сказав дід, шукаю чоловіка в темній сорочку.
Дідусь ретельно кладемо мішок на стіл. Я зловив голову. Дуже ретельно перемішати мішок. На столі була форма полковника. Всі груди були в порядку і медалі.
- Ну, велло, моя сім'я, щасливий дід. Як довго шукав вас, він ретельно пропрасував нагороди.
Через п'ять хвилин, літня людина у вигляді колонки, в білосніжній сорочку, вийшов в зал. Всі груди, з коміра донизу, були в замовленнях і медалі. Він припинив в середині залу.
- Ну, дядько, скільки бейджів у вас, маленький хлопчик сказав.
дідусь дивився на нього і посміхався. Він посміхався з посміханням щасливого чоловіка.
- Я бачу, якщо щось неправильно, я не з неприпустимості, я з необхідності.
- Laziness, удачливий до вас, - сказав він досить стара леді.
- Успіхів вам, кожен сказав.
- Гранпа, переконайтеся, що ви не загинете, сказав другу дитину.
Людина колись худне, уважно дивиться на дитину і спокійно сказав:
- Я не можу загинути, бо я вже загинув. Вони загинули мене, коли вони забрали свою віру, коли вони забрали свою історію, коли вони повернулися до неї. Я жив на рік, щоб жити, щоб побачити мій день.
Я був вбитий, коли я був зрадований і роботою, я загинув, коли вони не хочуть шукати мої нагороди. Що таке ветеран? Кожна нагорода - це історія, яка повинна бути збережена у вашому серці і вичерпається. Але тепер вони з мною, і я не буду частиною з ними, поки останні вони будуть з вами. Дякуємо за розуміння!
Grandpa перетворилася і очолювала для вхідних дверей. Не досягаючи пари метрів до дверей, старий чоловік якось дивний і захопив його рукою грудей. Людина в темній сорочку буквально в другому був біля свого діда і зумів захопити його під ліктя.
- У мене є серце, я хвилююсь багато.
- Приїжджайте, отець, це дуже важливо, щоб ви і це дуже важливо для всіх нас.
Чоловік провів свого діда під ліктям:
- Приходьте, Отець, фокус. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Дідусь уважно дивиться на людину. Я взяв глибокий дихання і очолював для дверей.
- Чекаю, батько, Я зустріюся з вами, людина в темній сорочку сказав спокійно.
Дідусь перетворилася.
до Ні, це не сто метрів.
до Мій батько, як мій, я Афган.
На дверцятах з'явився двері, що веде до банку, і старий чоловік у формі плаття колонки. І як тільки вони ступали на тротуарі, пісня «Вікторія Дня» виконав Лев Лещенко зі спікерів.
У полковнику побачили гордо вперед, сльози розкочували свої щіки і занурилися на бойові нагороди, його губи тихо підрахували 1, 2, 3, 4, 5 ... ніколи не перед тим, як у своєму житті була колонка, така важлива і дорогою до його серця. Вони ходили, два воїни, два люди, які знають ціну перемоги, знають ціну винагород, два покоління 42, 43, 44, 45. Його дідусь псує більше і більш сильно на Afghan руки.
- Гранпа, утримавшись, ви повинні!
Дідусь збив 67, 68, 69, 70...
Уповільнення та уповільнення.
Чоловік вже охопив старим чоловіком за його тулуба своїми руками.
Дідусь посміхалася і збивається. 96, 97, 98... він взяв останній крок зі складністю, посміхненим і тихо сказав:
- А сто метрів - Я зробив це.
На тармах кладуть старик у вигляді полковника, очі зірвати нещастя в весняне небо, а поруч з ним на колінах підірвали Афган.
Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження
Історія того, як мама залишила замітку на холодильнику
Від регулярних годинників до смарт-годинників: перехідний період