525
Грандфатер з характером і загартованістю передньої лінії
На світанку я бачив, що залишилося від мого дому, а з інших теж... але виловив знайомий бабуся, і вона сказала йому - ні, твої все живо, вони оселилися з крупами.
Три більше кілометрів, досягнуті цілі! День розмови, вечір на шляху назад. Повернувшись як злий, як пекло, сниться, що уздовж шляху були деякі благії - до Фені в якій кількості. Не спійманий. Але він втратив свою охорону трохи і захопився. На очах людини з наступної сторони.
Здавалося б, говорячи hello - він вийшов на дихання. 5 лютого вранці. Я бачив диво в камуфляжному костюмі, дивуючи, хто був і що я забули. Великий вигляд вигляд - ніхто не, з усім ступеністю проштовхується в вухо, а через півгодини сну в компанії колег. Обчислення полягала в тому, що людина його фіг, коли він вийшов в такий і такий наряд, і це було темним. Зайдіть його. Виключно на «психологічний портрет». Це не наша, що означає «необхідність». Розмітка в диску. І хто є найрогатніших серед них?
156858
Коротко, для підвіконня і для фахівців. Що таке ебать притулок навколо наступної частини (походжений, людина), чому поганий вдарити старше на звання, а в цілому фахівця (і він став комфортним, тому). «Приємний» індивідіолог звертається до того, що відбувається без особливого інтересу і щиро хоче «вишукати», але «сусід» розбиває слину – арешт!!! Трибуна! Okay, це дідусь. Я хочу піти в туалет. Побачити своє бажання. «Ніжбор» під керівництвом. Один. Проведення гармати. О, у відряві він не слухав колегу, який консультував його кинути і не слухатися з ним. Ви знаєте, я отримав її в вухах.
З тих пір, як тільки відкрився двері звичайного с. туалету, блакитно-земна око не встигла зв'язати, так як він був головою внизу.
І кинув там гармату.
Не тільки знизу, але й за ним, витяживши тіло, який він протримав ноги і перевертався навколо. «Хай» особистість (він пішов слідувати) ковзання в снігу, неможливий навіть іржі нормально.
«Блакитна дупа» залишилася, щоб мити і думати, як отримати свою зброю зараз, і іржі, нарешті, кинувся його дідусь з ним. Моя діда чесно сказала йому, де і чому він збирався вночі.
Він також розповів про те, що він побачив у рідному селі - двадцять-хто людей у хутке-мазанку (* для тих, хто не знає - площею 20 кв.м.), нічого не дихати, бо нічого не залетіти. Також майже ніщо німці вирізати всю худобу, а урожай не може бути належним чином збираний. Він сказав мені, що він знайшов. Половина села загинув як гурріля. Тим не менш, вони не виходили, щоб бути повною частиною
«Ви скажете за батьківщину? Це моя батьківщина!!! Про нас І цей ферет хотів зупинити мене від виховує все це! Трибунал!
Чоловік був серйозним. Навіть сумний. Я думав.
І повернувся назад змивається, але все ж пахне "дупа" і почав витнути більше, ніж раніше. Він розповість про свої переваги. Після другого індивідуаліст знову вийшов, щоб бути патріархом, бо дід видав:
- Розкажіть мені що? Як дайвінг в шати? Давайте мені знати. І я не буду мовчати. Я розповім тебе. Деталі Навіть ви поцікавилися себе. У випадку, якщо ви не можете зв'язатися з нами.
Повідомляємо, що мій дідусь по брату. За багато років я думав, що ця історія була історія.
Після війни дідусь побудував відмінний будинок (за рівнем села), отримав величезну ферму, одруживши першу красиву жінку в селі. 6 дітей, (плюс інший екстрасітал) 12 онуків На 72 він був відведений, в 73 він одружений другий раз - він знайшов солодкий бабуся.
Через рік він хворий. Він прийшов до нас. Не до синів, але до коханого дідусь і коханої дочки. Ми допомогли йому потрапити в стаціонару.
Ранок. Отримати на автобусі. Після цього тариф був 2.5. Також були переваги для інвалідів та ветеранів. Але якщо залишилися кілька ветеранів, то всі допускаються безкоштовно, то відключені були обрані.
І тепер на передніх дверцятах її знежирити, щоб дати похилого жиру тітка.
- Вимкніть, старий мішок! Подивившись, коли ви вмираєте, водій шуєт. Моя тітка відмовляється.
Ми приїжджаємо. Драйвер відразу ж помітить дідів (єдино наявний) куртку - більш схожий на кулястий жилет, адже медалі накази трьох кілограмів, ледь підходять, навіть повісити на спині.
- Приїхати, батько. Ви безкоштовно, водій щедро дозволяє.
Тексти пісень, а це означає: А потім щось відбулося, що я абсолютно вірю в історію туалету. Тіні спалахнула минулого мене і наступного друга я бачив мій дід, який тримає водія шиї і злегка (ми все ще повинні йти) статтєві на кермо колеса. "74 років, стадія три раки рухалась" була єдиною, що прийшов до розуму.
- Відкрийте двері! Швидке! - майже збивається, але переконливо.
Водій відкрив двері. У двері дали руку на заспокійливу «дощу». Потім він кинув десятку на лотку і сказав голосно:
до І я не хочу... син...