Пам'ять діда

Наше життя сповнене моментів з яскравими та не дуже емоціями, зустрічами та побажаннями, розбиттями та поглинаннями, а також втратами. Мій дід пішов в інший день. Я завжди був це: Я пішов до села, щоб побачити мій дід, провів літо з дідом. Великдень був улюблений чоловік, суворий але ярмарок. Він працював у вівчарстві, і в домашніх умовах були всі види тварин, таких як коні, пара корів, овець, кабачків, курчат. Тексти пісень, а це означає: Він пішов, і там була невагома в душі. Друге визначення є втратою. Я хотів би поділитися з вами деякими моментами з дитинства, що сонники живуть в серці. Остання розмова з дідом 4 роки тому, перш ніж я знайшов свою сім'ю і ліву додому. Він мав часткові проблеми бачення, і він визнав нам краще голосом.
- Гей, дідусь! Ви все ще? Не холодно? Ви голодні?
до Моя діда була теплою. Ні, це океї. Прогулянка, yeah. Я прогуляюся трохи більше, yeah.
Це його «мама» що добре звучить в вухах. І вчора, перед тим як отримати сумну новину, я прокинувся рано, мій син снопи на боці, до якого я лежаю протягом шести місяців, слухаючи дихання дитини. Припустимо, я чую, двері закриті, не закрити до кінця, зануривши мову замка і подрібнивши тапочки. Я отримав, готуючи покарати кота, яка грає з дверима, а потім прогулянок в будинку, а також грає з тапочки - мес. Я отримав - всі двері закриваються, і там немає взуття, ні передні, ні за дверима. Я думаю, що мій дід прийшов, перевірив, переконався, що я був океї і зліва. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Яскрава свічка і променя для нього вночі.

- Дідусь, нехай мені їздити на коні? - попросив трохи 4-річного з величезними блакитними очима і блондинними локони. Вона була настільки невеликою, що знову мій дід був боїться її. Мати не носила дівчину більше 3 місяців, а малюка часто хворіла і їсти як птах. Що таке кінь? Бог заборонений, він потрапив з інсультом його хвоста. І лікарі неодноразово лякалися, що не величезний бабуся в світі білий. Хоча, дивлячись на дівчину, дід часто думав, що вона оживила нас все, так як бабуся була активна і мобільна.
до Так ви не маєте сідла. Перед тим як дідусь наказав вам, я не думаю, що ви не подбали про коня.
- Ну, Дідусь. Проживання
Що робити? Просто покладіть свій бабуся на заспокійливому коні. Будді. Молодий, але не поганий. Сплав, що відчув незвичайну вагу на спині, злий, і дівчина знизилася на землю, ні дідуся, ні дядько не встигла відреагувати на лову або пом'якшити зустріч з землею. Не було кричати, тільки сльозиться в очах і рішучість на обличчі.
Я ще хочу піти на поїздку! сказала маленька дівчина.
Наташа, ви бачите, Мій друг не в настрої їздити сьогодні. Як про інший час? Що ми вирішили.

* * * * * * * * * * *
- Грандад, чому підвіска кінного шланга? - Досить незручне питання попросили онука знову.
- Тому що кінь хоче писати - нічого іншого в відповідь придумав дід. І він залишився в пам'яті дівчини на кілька хороших років, які якщо кінь має шланг, краще відійти, раптом коктейль вирішує піти в туалет і отримує на вас.

* * * * * * * * * * *
- Дідусь, дати мені матч.
- Чому, бабуся?
- Зніміть зуби.
Грандфатер, розбиття сірки голови, подається матчу до дитини. Я не можу сказати. І те, що брат замовив дівчину, щоб попросити її дідусь за матч, щоб зробити вогонь, обсмажити цибулю, і «смоктувати», як дорослих. У цей час не було планів.

* * * * * * * * * * *

Покажіть мені, хто копчений? голос мого діда звучав таким чином, що я хотів одночасно виглядати дрібно і приховати десь, щоб тільки мій дід не виглядав так загрозливим. Крім того, в руках свого діда були реінси, які загрожували покарання в 5-му пункті для найнадійніших тренувань належної поведінки.
«Ми не копали,» відповіли братові, тільки через кілька місяців старше його онука.
до Що, історія жінки Дусі, наш сусід брехня?
У кущах лопуха і гельвуд, «куріння» породжує, наша компанія, що складається з сусідського хлопчика Сергіяжка, який допомогло нам зібратися з парою яблук Антонівки, обмотки Саска, брата Наталки і двох молодших сестер. Ніна з нас копчена, ми тільки встановлюємо вогонь на решетування, незалежно від того, що це там — правильне ім'я, для нас це було перероблено, і живила їх доросле життя, добре, що в кущах, добре, які ховаються, так що потім прокинулися з нас, так що «розсмажені» смажені цибулі на кілці і пришивають на незрілі яблука, але це було життя з літерою столиці.
Ми не сказали, Саша сказала нам. Наталка заклала вії і була про крі, тому що ми не копчені. І Бабця Дуська, як ми її захопили, відьма рідкісна, в іншому раз вкрали її соняшники і налякаємо її в дим - така полога помста на бабусях, які прокладали нас постійно, і ми не лежали отримувати від діда "для грибів і горіхів".
"Нехай я буду заподіяти себе з брехнею, - мій дід роялений, як правило, посміхається і вид.
Так, загорніть редь, обсмажте цибулю. Але ви не робили.
Грандфатер зняв паку сигарів Ватра з аксе на ньому, і ми відчували покарання підходу. Діти дали сигарету з пропозицією курити без приховування. Саша була приготована для такого легкого покарання. Грандфатер запалить матч і запропонував курити сигарети. Мати Наташи втрутилася в процесі піднятування.
Так, в цей час ви отримали попередження про покарання: «березень, щоб мити нижню білизну. й
У вигляді двох басейнів теплої води і мішка миття не встигли зв'язатися з нами. У пам'яті дітей назавжди залишилися - куріння попарюється з вітражною нижню білизну, яку необхідно мити, і так хочеться і озеро, а кукурудза з соняшниками до ріпаку, а в штаті на груші важливий бізнес для вирішення!

* * * * * * * * * * *
- Саша! Зареєструйся! Гранпа, що тримає в руці, дивиться на боках двору. Я знаходжу!
- Я не збираюся, мій брат занурився.
Хто зламав курку Бабця Манка? Я мав зробити це і розбити дах! Хто повинен робити настій, ег? – продовжує запитати діда.
- Нібо. Це хіт. Я бажав бігти на дахах і курити зверху.
- Em. Як це? Не вистачає для нього, а зростання на даху - потім сходження.
до Все її! - продовжив композицію казок Віденського лісу Шурік.
«Окай, побачимо його, - сказав дід і вийшов в тіні, збираючи інструменти в сумці.

Саша була швидко доповнювати фантастики «інтерестінг» провести день. Тим не менш, село було далеко від центру і особливо нудно, найбільш здавалося б, неможливі завдання прийшли до розуму. Так що цього разу, штовхаючи Наташу до «го, див. дим зверху», сходження на дах курки Бабця Манки. Як старий - це курка, не сказати, але, очевидно, старше двох дітей. Флімські дошки цього дизайну не змогли витримати вагу і ненависть Саска, а молоді, ймовірно, майбутні жовтень, впав безпосередньо на панчіх курчат. Щоб шум побігав бабуся з грабами в одній руці, інший налаштовує шарф, очевидно, для кращого прицілу, який стане rake. Побачивши діда Василя, вона не зловила, але необхідно перевірити в курці кооп. Саша, онука діда згадувала раніше, втирала його синьою ніжкою і навіть не намагалася бігти. Поставляючи rakes в куточку бруса, Бабця Манка на чолі з хлопчиком. Але томбой був швидкий і прокинувся в отриманий люмен курячих коопових дверей. Що робити? Він жив один за десять років. Допомогти зафіксувати курчатий кооп залишив запитати тільки від діда. Результат: Саша отримала скручені вуха від діда Василя з гарантією ніколи не знову в житті, щоб підійти до дому Бабця Манки, а Наталка пообіцяла не брати участь у ступінній антиці Саска.
Ейевичка.

П. Поділіться своїми враженнями від ваших грандіозних

Джерело: