Полювання діда або качка полювання

р.

Одне з наших товариств повели нашу дружню мисливську компанію до осіннього відкриття качки в місці невідомого для нас - одна з багатьох озерних мисливських майданчиків біля столиці славної республіки. Придбавши історію про факси, що охоплюють небо, ми швидко збираємося і розкочуємо до цього мисливського депо, якось будують у великому рубаному будинку з тканинами на стінах і одна велика плита в центрі серед інших, які хочуть зондувати місцеву гру для міцності. Щоб очистити свою совість, вони побігають до озера, переконавшись, що качка дійсно існує, сидить на нас на непристойних очах, навіть не летить. Ми повернулися в будинок, швидко ріжемо закуски, заливаємо їх в чашки і почали знайомитися з місцевим суспільством, однак, без фанатизму, так як в чотири ранку почався полювання.
Так, в десяти-чотирьох, я в кімнаті, подряпинаю мій голодний неголені підборіддя, оббиваючи з ранку охолоджуючи, кров'яистий погляд на блокування кваше в прямій пострілі. Зачекайте, чекайте. А потім ви почуєте, що називається грішником ззаду. Я дивився навколо, мій друг, стоячи тридцять метрів від мене на іншій стороні бухти, качка зморшкується і загорнув голову. Через прибережні водопілля зламалися через класичний дід - божественний кульбабабаба, витягуючи невеликий кошик розмір кришок малюка на зрізаних колесах. Великдень прийшов ближче (без сліз ви не можете шукати – стара шапка, шапка кролика зі скрученим вухо – класична Мазай, тільки сорок років в пенсії). Дідусь:
- Хлопці, не отримую це прямо, я завжди мисливець тут, але я можу відчути, що останній сезон у мене є, мої ноги не ходити, руки не перетягувати, відчуваю, що я не вижити взимку. Давайте мені взяти перший постріл, один постріл, взяти душу.
Добре, ми є тваринами.
- Приїхати, дідусь.
Перші підозри, що виник після діда, витягнувши з пакету на кошик реальний фузій - зошита бочка, а калібр - рука буде скручуватися, заряд явно половини фунта гармати і скла дробу і швидко керують цією зброєю в бік трусиків, ненавикористання яких ас чекає їх. І в той же другий вздовж берегів озера вирушили гармату - чотири години, відкрився сезон полювання для водоплаву.
Дідусь теж зробив. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Хоча я підозрюююю, що половина загального інфаркту. Але це не робить нас кращими. І кінний дід раптом припинив умирання, швидко розкочував болоти і сходження з водних качок, які хвилина назад я вже думав себе. Я кинувся в сумці і я був. Відьма.
... Він був пізно вранці, з трофіями у вигляді двох ебать випадкових дів, я був назад в хата. Люди вже збиралися, пишаючись збитим качкою, по-справжньому питтям, закускою. Походимо. Я також говорив про мій дід. Місцеві старости сміхалися на мене давно - цей дід, перед кожним відкриттям сезону протягом десяти років, настає чверть години до першого пострілу на озері, вибирає ненативних мисливців (звідти місцевих жителів вже відправили його подалі), і розповідає їм цю історію з його неймовірною смертю і розстрілом сугубців. І після всього, він завжди лікує в - що психолог...
Успіхів, дідусь, якщо ви ще живі.

--img2---