930
20 мудрих і залізних фактів про наше життя від Костянтина Хабенського
Костянтин Хабенський в нашій душі. Після того, як він не тільки один з кращих російських акторів нашого часу, але і дивовижна людина, доброчинець. Хабенський – це те, що він і очі, наповнений мудрістю: він мав багато досвіду, зрозуміти і приймати. Веб-сайт публікує виписки художника з інтерв’ю до різних видань, в яких постійно проходить самоіронія.
Не можна прощати себе або інший, щоб не мати іскри всередині. Я різні. Я можу бути добре і погано, добре і зло, безстрашний і страшний. Я ніколи не зробив блюдо в домашніх умовах, я повинен очистити його. Я хочу піти вгору і вгору. Як правило, вони пропонують запустити на місці. Життя – шлях. Хтось має шлях до хлібобулочної справи і назад, хтось має подорож по всьому світу. Не існує багато людей, які я використовую для спілкування з дитиною. У певній точці потрібно зупинитися і розібратися, чому ви це робите, чи потрібно це зробити, і в якому напрямку потрібно піти далі. Для любові, щоб бути коханим, як дуже важливо мені. Щоб бути коханим колись шинами, і любити, настає ліміт. Ви не можете відмовитися від одного або іншого. І є найважливішими частинами нашого життя. Нехай вони не збігаються в окремий період, зловживати один з одним, перезапуск, змінити місця. Відчуття гумору в жінці важливіше, ніж вміння готувати. Хтось пропускає одну жінку і переходить до п'ятого, десятого. Не має достатньо життя, щоб любити одне.й Сьогодні в житті багато мус, деякі маленькі речі, які відволікають чоловіка від його основного призначення.
до Що важливо людині?
- Можливість жінки. На мій перший внесок я купив автомобіль, а на другий, отримав право. Подруга є взаємодопомога, допомога, турбота про кохану людину. Ви не можете розділити дружби за статтю. Ця концепція є цілісною, незалежно від статі. Я думаю, що найголовніше, щоб зберегти дотик респектабельності класики. Тільки тоді можна зробити щось цікаве. Фільми, як і театр, але вони роблять більше грошей. Улюблена роль є тим, що ви ніколи не перестаєте дивуватися, що ви боїтеся, перерву в неї, ви розумієте, в дослідженні якого ви не зупиняєтеся. У нашій компанії ми визнали свою роль як «комічна стара жінка». До послуг гостей комедійно-нейрастеніка, і романтичний герой, і драматичний, і трагікомічний, і актор театру і кіно, і просто хороша людина. Старе захворювання відчувається психологічно і фізично. Всі Якщо хтось говорить про те, що він не мав голодних захворювань, не вірить: він хитрий. Я хворий на тиждень. І, звичайно, були деякі залишкові явища. Дякую У мене є друзі, які нагадують мені, де ми прийшли, і де ми збираємося. Ми працюємо, щоб відчувати себе безкоштовно, принаймні від грошей. Я не подбаю про Оскар, як і Америка.
www.adme.ru/tvorchestvo-kino/20-citat-konstantina-habenskogo-polnyh-mudrosti-i-samoironii-1148860/
20 унікальних архівних фото, які вражають нас
30 прохолодних фото свят у незвичайних, смішних або дивних середовищах