Історія Антона Городецького є супер!

Аварія. Я маю на увазі, не з метою, але раптом. Для фільму ми знімаємо розширення фонового екрана, який показує, як натиснути номер з мобільного телефону та натиснути кнопку виклику. Пристрій Nokia розроблений таким чином, що при дзвінку абонента спочатку відображається номер, а тільки потім визначається назва. І так для зйомок цієї простої дії, виключно чуйність для того, щоб вийти на якусь кількість. Я не знаю заздалегідь, хто точно...

Я тільки пам'ятаю, що пропа Seryozha запитала: «Що потрібно забити?» І я кажу,
"Це не важливо." Принаймні шахти! Ми просто поспішаємо. Я сказав, і я заготів.
І перший з січня, коли кілька тисяч людей у всіх кінотеатрах країни переглядали перший фільм року.

Щоб бути чесним, спочатку я не дуже скасував, що потім, на множині, пропа Сергій підписував мій номер під назвою Антона Городецького.

Привіт, я можу почути Антон?
- Антон в темряві.
- Де-де? Зателефонуйте вам пізніше.

І вони, безумовно, називаються. А текст був відправлений у виконанні: «Чому ти? На першому я зберіг такі повідомлення. Я думав, що це пам'ять.

Пам'ять телефону забито в годину. Незважаючи на те, що мій апарат може тримати 100 текстів. «Ваш телефон показаний у всіх кінотеатрах країни. Зустрінемо! "Я хочу зустріти вас і бути з вами." Покажіть мені, хто ви, хлопчик або дівчина !!! ? ?

По закінченню першого тижня я вже пікантна наречена. Я зберіг тільки вибрані. «Антон, чому ви відповіли мене в жіночому голосі? У вас є хто-небудь? Люблю тебе! Наприклад, дзвінки німпеку в нічний час і дихає легенево:
- Альо, виклик Антону на телефоні. Це Світлана.
Ну, я думаю, що це місто!
- Дівчина, - Я відповідь, - Світлана - Це мене !!!

Я почав кинути трусики. Жінки ще дивовижні тварини. "Антон!!!" Я люблю тебе! Зателефонуйте мені!
Час переходить... Антон! Я чекаю!
Ще одна година: "Антон!!!" Ти така лапка! ?
Ще один час: "Чому важко назвати вас?" ? ?
І нарешті: "Я тебе!!" Ви чортів коза! ?

З часом я навіть мали регулярні клієнти.

Чи буде Антон найближчим часом?
Як завжди є багато роботи, щоб зробити після свят. Він не залишив нот на холодильнику.
- Ах! Хто ти?

Але деякі люди дізналися мене.
П'ятий раз, ми зв'яжемося з вами і ви в темряві. Ви думаєте, що ми не розуміємо, що ви?
Ну, я думаю, що вони скажуть, що Світлана... Свєта – вірний друг Антона, у фільмі майже дружина.
- Ви Жанне Фріське! Ми чули від голосу! Чи можна тебе співати? Це ваш La La La La La La La La La La La La La La La.

Що стосується голосу, думки відрізняються.
Привіт.
- Антоя, hello!

Коли з'явилися піратські копії, я зателефонував. В іншому випадку телефон буде хати. І в кінці другого тижня вийшов режим вібрації. Тому що в цьому режимі пристрій пробивається по таблиці практично без зупинки. Коли він отримав нудний, я кладаю ручку і олівці перед ним - це був перешкодний курс. В'яжемо олівець в годину, потім стіл виходить.

- Дівчина, що ваше ім'я? й
- Хто ви зателефонуєте?
- Антон Городецький...
- Так Антон...
- Серйозно?
- Просто для вас - Антон ...
до Ви отримуєте багато дзвінків?
- Я. Але ви не будете, ви будете?
- Чи повинен я?
Ноп.
- Все правильно, Антон.

У вас є хороші люди. У кінофільмі було багато текстових повідомлень про «Ваш номер показаний!» Ми хочемо, щоб попередити вас про це, тому що дзвінки почнуться!
І так що це було попереджено так далеко...
«Я думаю, тому що на вашому місці може бути мені !!!» написав збуджений добре-вишуканий. Ви попередили, що номер буде використовуватися таким чином? Чи хочете ви посіяти режисери? Або МТС-фреактики, які зраджують дзвоника?

Інколи Я хотів би відкрити дні, щоб я відповідав всім. Дзвінки отримали від громадськості кожну хвилину. З одного номера можна 30-40 дзвінків. Так як наша країна є великим і блискучим з різним часовим поясом, близько 200 незайманих дзвінків накопичуються на ніч. Я почав розуміти, коли люди зателефонували. Вони дивляться фільм, вони дивляться номер, вони пауза, і вони зазвичай вдарили номер прямо. Так, я можу зберегти просту статистику, яка сказала, що в середньому в Росії кожні 8-10 хвилин дивитися піратський кінотеатр.

- Отримайте Антон до труби.
до Він в темряві.
- Ахагахага ... Це чудова ідея! Ви знаєте, куди я зателефонував? З Байконур! Я побачила фільм і дайте мені зв'язатися. Моя назва - Tolia. Толяна. А ти?
Алеся, з якоїсь причини я чесно відповів. - Привіт, Анатолій!
до Ви працюєте в кіно?
Так.
У нас є піратські копії.

Я думаю, що я не соромлюся сказати, що?
- Алеся. 28 лютого наш блок розсмоктується. Візьміть мене до свого оператора! Я добре з камерою! Якщо весілля або свято є ким-небудь, хто грає? Толяна! Все правильно, я зустріла дивитися фільм. Шукаю, я здивував тебе! Чому така честь?

Ви зателефонуєте мені 50 разів, я прогуляюся до вас. Толіан назвав пару разів, зробив себе оператором. Я п'яний. Я відправив текст: "Алеся, шкода!" Ми завжди п'яні. Потім він зникнув.

Я відразу вирішив: категорично не може бути грубим. Навіть якщо ви дуже дратуєте. Іноді ви просто хотіли б вбити, але як кажуть, сім прийде на похорон одного. Я добро. Вони кажуть, «Сучасник, ти відьмаєш!» . ?

Іноді він врятував мериканські громадяни. Я збираюся почати запитувати будь-які сумніви, такі як: "Щоб ви втрачали мене в темний?" і я збираюся, "Так, ви знаєте, що $10 за хвилину йде в цей номер?" Телефон був відразу скинув. По суті, труба кинула на мене, ймовірно, половина країни, тому що не всі кинули запитати Антона.
В кінці я не встиг чистити тексти, ніхто не міг би дістатися - звук вимкнено. Поступово, друзі та знайомства припинили зв'язок через мобільний телефон. Я стала брама. У зв'язку з цим я дуже доторкнувшись про текст, який я ніколи не видали: Ваш номер відображається в прохолодному кіно! Вітаємо!

Ну, так! Так, так, так! Це успіх!

Добрі друзі, режисери сказали, що на Заході велика американська кінокомпанія купила низку номерів для використання в фільмах. Хто мені попросив мене, щоб “зносити мій номер”. Після того, як я подав телефон до Мішка - він займався спеціальними ефектами на нашому сайті. І так Міша відповіла йому весь день. Текст приходить в: "Кошия, віолончелі!" Ти найкращий актор! Сьогодні мій день народження!!! Миша просить, “Чи можу я зателефонувати?” Зателефонуйте мені, що пекло це?
- Але. Привіт, ви відправили мені текст.
-Ah ... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Він був над!
Бажаю Вам щастя, здоров'я, успіх...
- Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааанаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа

А потім прийшов текст: Костя, моє ім'я - Діна, я з Нижнього Новгорода. Ви подзвонили мені, коли це мій день народження. Дякуємо! Ви дуже люба людина.

Або тут ще один текст: "Чи ваш номер з фільму." Це нормальний фільм і я поважаю вас від Ments. У Чечні. Як ви? Написати Малий.

Одного разу надійшло текстове повідомлення: Привіт, Антон! Як ти? І вона не входить до деяких інкогніто, але від нашого пропа Seryozha. «Що потрібно записати?» О, ви думаєте, ... про ... Чи ви приречені? Приходьте, один з наших хлопців сказав мені, і ви сказали, що те ж саме. Я зателефоную йому, щоб принаймні покласти телефон в вухо. І сказав він: "О, приїжджає, людина". Ваш номер увійшов до Антона. І ось твій для Світлани...
Я сказав вам, ми поспішаємо.

Одна дівчина називається один день...
- Дайте мені Антону.
- Дівчина, він у темряві.
Я назвав вас багато разів і кожен раз він в темряві. Ви лежите мені?!

І тоді молодий чоловік назвав:
- Я хочу почути Антон.
- У темряві.
- Чи ти мене дівчині? Заблоковано цей номер. Ви отримали гроші! Я маю право говорити з ним?

Я бачу, Костик, за відсутній Січень 11 і я просто писати зараз. Успіхів! Щастя! Любов! Виходить, що Костянтин Хабенський має свій день народження 11.
Актор Хабенський був запрошений на відпочинок в Євпаторії, залишивши конкретну адресу. Ніно закликав Грузії. Gulnara від Bishkek swore love and devotion. Я вже німий про Крим... Юдгінг за номером дзвінків, Україна є дуже активним у любих інших. І є багато в Ізраїлі. І в колишніх Балтійських республіках менше.
Хто мені запитав, чому ти не змінюєш номер? Я просто красива істота. Я рідко змінює речі. Тільки якщо вона зламана або ви повинні мити. Не торкайтесь нічого. Дуже цікаво. Потім його випікають. І тепер... Нещодавно отримав текстове повідомлення: “Продати номер принаймні $10,000! й
Я не відчуваю себе.

р.

ДП "UA-IX"

Категории

Смотрите также

Новое и интересное