Як ми зробили аркадну машину

Поруч два роки тому мій друг ellanorsh написав статтю «Життя домашньої аркада Automaton». І я хотів би розповісти про продовження нашої історії.

Ось багато, щоб розповісти. Ми побували низку заходів, спробували зібрати гроші на будівництво машини через людство і нарешті погодилися з авторами гри Shovel Knight і зробили власний аркадний апарат з нашим дизайном.

411760 р.

У наших перших експериментах ми зробили аркадний нічний стенд на китайській дошці джемми, які не вдалося через півроку.

Але під час цього часу ми встигли взяти ночей до Старкону, Гук Пікнік і пару менших подій. У нас є черга. Це виглядає так.

Під час подій ми спробували залучити гравців до нашого проекту «Публічне фінансування» на російському еквіваленті Kickstarter – Planeta.ru. Ми хотіли, щоб зібрати гроші, щоб побудувати дійсно прохолодний аркадний апарат. А потім встановіть його в публічне місце в Санкт-Петербурзі. Ми не робили це, але ми не думаємо, щоб відмовитися.

Тоді ми хотіли б не просто скопіювати класичний аркадний апарат, але зробити щось з себе. У всіх наших експериментах ми познайомимося з цікавими і цікавими людьми, і наша команда виросла від двох до п'яти.

Навколо той же час я підтримував проект ретро-ігра на Kickstarter. Рік після Kickstarter я отримав мій ігровий примірник, і він отримав мене абсолютно збуджена. Пригоди лицаря з лопаткою, прохолодними босами і соковитими рівнями просто те, що вам потрібно для нової аркадної машини. Я вирішив зв'язатися з розробниками, щоб отримати дозвіл від них, щоб зробити аркадну машину за допомогою мистецтва і самої гри. Наші розробники були захваті від нашої пропозиції, а також роботи, відварені.

Для початку ми накреслилимо нову версію акадного випадку в Google Sketchup, вставляючи ліну стіну для масштабу.

Далі вони зробили докладний малюнок в каркаді і пішли з ним в майстерні для отримання і складання каркасу.

З моменту створення гри для ПК, бюджетний комп'ютер встановлюється всередині машини з натисканням кнопки перезавантаження.

Кнопки та джойстики для панелі управління підключені до спеціальних китайських дощок, які з'єднуються через USB і сприймаються як контролери без додаткового програмного забезпечення. Для зручності доступу до них і зручної заміни кнопок або перевірок з'єднань було прийнято рішення зробити панель управління прямою як капюшон автомобіля. Природно, капюшон можна зафіксувати так, щоб додаткові ручки не вийшли там.

Сама машина виготовлена з ламінованої DSP і Plexiglas. Наклейки на бічних стінках були надруковані на плівці, але верхній титул і накладка на панелі управління на спеціальному пластику. І тут варто сказати, що труднощі в збірці виникнуть на кожному етапі.

В першу чергу ми були на війні з майстером, який протягом всього місяця не вдалося розпочати вирізати листи ДСП, придумуючи більше і більше прикусів. Після «серйозної» розмови, каркас машини був пилений і зібраний на тижні.

Далі справа затримки процесу складання пропущена до друку будинку. На перший тиждень не міг друкувати наше замовлення на тиждень, а потім на інший тиждень переробити дефектні рулони. Але варто! Правда, виявилося, що боковини машини вирубали очі і не збігалися з малюнками і наклейками, але ми справляємо з цією проблемою, приклеюючи порожнечі смуги з дефектних версій плівки. На нашому наступному верстаті ми друкуємо ілюстрації відразу на аркуші DSP. І, звичайно, ми хочемо вирізати кадр з лазером в майбутньому, щоб мінімізувати помилки.

На готовій машині ми кладемо споруду Shovel Knight, який надав нам розробникам гри. І для них ми зробили невеликий демонстраційний відео з апеляцією.

Ви можете помітити, що гра задумана для одного гравця, але машина має пару джойстик і два набори гудзиків. Так як машина не забезпечує приймач монет, ми також встановили емулятор MAME на ньому і придбали оболонку Maximus Аркади, щоб крім лицаря з лопаткою, ви можете грати в Marvel проти Capcom і будь-які інші аркадні хіти.

Тут, до речі, теж не було труднощів. Зняти емулятор MAME – це робота. Ви повинні завантажити емулятор самому, біо для ігор, самі ігри і все це повинно бути сумісний з одним. Деякі ігри повинні поставити п'ять копій, щоб вибрати серед них ті версії, які працюють правильно, містять найменші екрани «необхідні» і працювати, як правило, в необхідному дозволі.

Як ми зробили аркадну машину р.

А тепер з урахуванням накопиченого досвіду, ми вже почали виробництво наступного пристрою. Ми спробуємо позбутися від всіх шорсткості, процесів виробництва конуса і оптимізації дизайну.

Джерело: geektimes.ru/post/249984/