Музей радянських слотів

Пост присвячений людям, які свідомо запам'ятовують радянські часи.
Слотові машини існують в цей день, але зараз це більше не дивно, але в той час - це було цікаво.

Коробка офісна, ресепшн і шафа. Отримати чашку 15 kopecks і йти! Я пам'ятаю, коли я був у школі, ми використовували для того, щоб пройти минуле місце, де були багато слотів. Вони були враженнями. Задоволений час. Ви думаєте, що ми грали? Що б. Ігрові автомати були розкішю. Немає, звичайно, це було не дорого, і за одну гру ми іноді мали гроші, але щоб повісити там особливо все ще було набагато доступніше.

До правого і лівого входу є епоху занурення. Таким чином, ігрові автомати були повністю різноманітними на одній руці, і повністю однаково по всій країні. Якщо я почав пам'ятати підводну битву, або зйомку з гвинтівок (це там, де два гармати і потрібно стріляти на круглих пагонах), баскетбол і т.д., багато пам'ятають ці машини в своєму місті. Уявіть собі, там не було комп'ютерів, а також консолі, ці машини втілили всі технологічні досконалості ігрової індустрії цього часу. Кожна мрія дитини повинна мати такий пристрій вдома. І тільки після Спектрів почали з'являтися, ця мрія почала вірно приходити.

Я дивлюся на сучасні слоти, що приносяться з-за кордону і не дивлюся на те ж саме хвилювання в очах гравців, і в цілому я не бачу ніяких спеціальних відсотків гравців. За гроші зараз це абсолютно доступний - не хочете грати. Але, звичайно, наявність сучасного комп'ютерного обладнання в домашніх умовах і його особливостей (рубки, тумбочки, інші мультимедійні пристрої) повністю подали таке явище, як слоти в квартири.

р.

Непередбачувані та несучасні на перший погляд, «моністери» запрошуються на «прогулянку». Я не знаю, що думати про те, щоб відновити інтерес у цій області. Довгий час назад, в 1995 році був такий атракціон як віртуальна комп'ютерна іграшка. Ми одягаємо шолом і грали комп'ютерну гру. Щодо того, як я знаю, домашні віртуальні окуляри ще не поширені, чому не роблять їх цим ігровим клубом. Або деякі колективні ігри такого роду. У віртуальному просторі буде цікаво керувати натовпом. Що ви думаєте? Або все повернеться до квартири?

Практично всі роботи автоматів, обладнані інструкціями і навіть не ковзають.

Спортивний ігровий автомат "Basketball".

Мультиплеер ТВ слот машини "Champion-M".

р.

Футбол.

Пінбол "Кіркус".

Габаритний зображення

Ігрові автомати "Місто" і "висока дорога".

Слот-машина "Вікторин" на знаннях знаків дорожнього руху.

3623932

Спортивний автоматичний шломер "Репка".

Зйомки ігрових автоматів: «Добрий постріл» і «Снайпер».

3250Р. 3700Р.

Після відкриття відвідувачі збільшилися. Він отримав більше задоволення. Є лінії.

Зйомка машинка "Німе не перо."

Ігрова машина Tancodrome.

р.

Спортивний ігровий автомат "Пенальті".

, Україна

Слотові машини чекають ще 15 ст.

Зйомка автомата "Зимовий полювання".

Повітряний бойовий тренажер.

Контроль повітряного бою та зйомки на ворожих літаках.

Сода машина.

Розсувна машина Billiards чекає на ремонт.

Улюблені електронні ігри.

Невелика вітальня для маленьких відвідувачів.

Джерело: infoglaz.ru