Düsseldorf автомати

У мене є одна суперечлива теорія, яка аванс суспільства може вимірюватися кількістю вуличних машин і хлібом їх асортименту. Я не буду йти в деталі зараз, але я думаю автомату може продемонструвати безліч аспектів: технологічний прогрес, темп життя, навіть толерантність і відкритість. Звісно, для європейських країн важко триматися з азіатською автоматичною різноманітністю, але є деякі локальні успіхи. Про нас Я починаю з вендингом машини продаж курячих яєць. Чому потрібно покласти 4 ідентичних машин поруч один одному? Відповідь проста.

29 фото через en-travel

2,2 км Все про розмір яєць та їх кількість. У цій машині, наприклад, пропонують вибір 9 великих яєць, або 7 дуже великих.

3. У Інноваційна фотомашина в передмісті Дюссельдорф, Неандертал. У ній з будь-якого звичайного хом-сапіренса в даний момент зробить Neanderthal!

4. У Хлібна машина. Кілька років тому об'єднання німецьких хлібобулочних виробів приготувала мережу магазинів. Пекари намагалися довести, що машина не випікає хліба, але тільки прогріває. Пекари втратили випробування нездатно, машина дійсно випікає. Вони говорять, що це навіть має функцію навчання, тобто машина пам'ятає, який хліб є більш популярним і випікає його з запасом, щоб клієнти не чекали. Я входжу в магазин, натискаю на найпростіший бунг, і я чую хороший жіночий голос, що надходить від спікерів: «Час підготовки 14 хвилин» е ... що про функцію навчання? :

Р

5. Умань Під час сезону масового аспарагуса на вуличках з’являються дивні одиниці для миття та очищення аспарагуса. Я не розумію, чому ви повинні зробити це в автоматах, а не безкоштовно. Єдине пояснення – це навчальний та овочевий атракціон для дітей.

6. Жнівень

7. Про нас Право на берегах Рейну можна застигти на непоміченому банкоматі з видом Дюссельдорф. Інтернет стверджує, що це найкрасивіша банківська машина в Німеччині! Чи не є нічого більш красивого?

8. У Вид з боку захоплюється, деякі купання ведмедя дядько з татуюванням: "Рхіне-Подія"

317762

9. Навігація Невеликий магазин електроніки у вигляді експрес-машини.

р.

10. Шприц матів, мережа вендингових машин для зняття важкої наркоманії.

11. Сережки, гігієнічні набори, мазі, спеціальна ложка. Все лікар призначив. Може бути, вони починають продавати героїні в задніх машинах найближчим часом.

12. Один вступний художник вирішив продати свої творіння в вигинальні машини. Девіз Гешефта: «Мистецтво з коробки» цвіте і пахне, тепер він має більше 20 таких хамелевих точок продажу.

13.00 р. Суп-машина на головній станції не пропонує спеціальних люків. Головне, що суп швидко і швидко.

Р

14. Продається ковбасна машина, яка видається більш популярною, тому що не всі види ковбас залишаються на продаж. Курка, Труман і Німці все ще там, але фрикадель вже їсти.

15.00 р. Автоматичний чіп - ковбасний індикатор приготування з написом: "Вайт"

16.00 р. За смаком нічого особливого, звичайного консервованого ковбаси з півлітрової банки.

17.00 р. Дихалізатор з вражаючою інструкцією кольору диференціації ступеня інтоксикації. Далі постер: «Якщо ви половили поліцією, ми не несемо ніякої відповідальності»

18 років Автоматична шафа, 5 хвилин дивиться на боротьбу з цією жінкою. Безлакитна машина виграла!

19.00 р. Машина для продажу паперових ваза, без сумніву, дуже необхідна річ в економіці.

20. Кілька років тому всі сигаретні машини вирішили захистити від дітей, т. е., навпаки, діти вирішили захистити від вендингових машин. Скоро ви не можете курити без документа.

21. Це здавалося б, звичайною парковою машиною є насправді зірка всіх міських вендингових машин, вона написана газетними статтями, вона називається «золотим» і вона стоїть в кращому місці на найдорожчій вулиці Дюссельдорф. Не складно вгадати, що він славиться своїм доходом, більше 800 євро на добу приносить до скарбниці міської «золотої» машини.

22. Літературна машина. Ініціатива місцевого культурного центру з пошуку поетичних талантів, за їх словами, щороку беруть участь понад 100 поетів у конкурсі, щоб потрапити в цю коробку.

23. Очистити зарубіжний відвідувач. Машина для прийому та розподілу одягу в пральню.

24. Раритет, трохи переросла з вебом, привіт з 20 століття, продажу запальників і жувальних гумок для штампів.

р.

25. Стимулювання рухливості фотомашини. Натисніть тут і швидко запустіть 5 метрів, там ви будете фотографії. Якщо ви можете, звичайно.

26. Велосипедні камери від відомого виробника шин.

27. І від не менш відомого виробника шинбургерів для швидкого замовлення. Я дивлюсь, якщо це місце розташування вендингових машин для сімейного замовлення, щоб кожен учасник сім'ї має власну машину?

28. Чудовий вибір презервативів, які можуть знадобитися 13 видів даного продукту? Слід зазначити, що 13 не є лімітом, я бачив автоматону з великим числом, але це не здавалося мені занадто фотоген.

р.

29. Комплект джентльмена: енергетичний напій, презерватив та тест на вагітність.
й
Всі права.

PS: Додати незвичайні машини, які ви бачили !!!

Джерело: