Незвичайні факти про Японію на фотографіях (22 фото)

У всіх північних містах Японії, де нагрівається сніг взимку, тротуари і вулиці. Немає льоду і немає необхідності видалити сніг. Дуже зручно! Не існує центрального опалення в Японії. Всі нагрівають квартиру як він може: олійні обігрівачі, гасові плити і газ.
Зараз взимку в Японії, тому ми не відчували дивовижних тротуарів на себе, але ми відчайдушно віримо в місцевих жителів.

Це не зупиняє їх від грошей. У Японії вони можуть заробити гроші з нічого. Тут швидко з'являється і переходить мода на що-небудь. Наприклад, на хамелеві або панді продаються всі речі з їх зображенням. Ор боби-офлавони. Боум зазвичай триває не більше року, роз’ясне пояснення і після 3 років запам’ятовується складністю, але гроші зроблені гігантом.

Це дядько, наприклад, рекламує ... попкорн. Останнім часом для цього попкорну було телебачення. Отже, в цих попкорностях лінії є гігантом прямо зараз. Ви читаєте мій пост і люди в лінії для попкорну.

У Японії немає гостей. Це досягається простим законом: мінімальна заробітна плата, за яку вона дозволяє найняти іноземного працівника в Японії, перевищує середню заробітну плату японського працівника. Таким чином, це вигідно для роботодавця, щоб зайняти японську, ніж іноземець.

Замість входу в Японію кладуть спеціальну назву марки, hanko. Кожна японська має таку печатку, і вона використовується багато, багато разів на день. Також можна купити в будь-якому магазині. Це виглядає так.

842782

Тримати.

І це дуже незвично і круто. Вважаю, що до тих пір, поки замовник сплачує за послугу, він залишається з продавцем на рівній нозі. Якщо покупець намагається залишити додаткові гроші, він тим самим знецінює обслуговування або товар, що надається йому, знизивши рівний обмін на замовлення.
По дорозі, в Японії, фантастично ввічлива служба, після місцевих, всі співробітники в будь-якій точці світу здаються іржі.

Японка складається з декількох рівнів ввічливості: розмовний, респективний, ввічливий і дуже полонений. Практично будь-яка бесіда починається з слів «Сумісен» — Вибачте, або «Аrigato Gaizamas» — «Поважно» — і якщо заздалегідь, для чого ви витрачаєте час. Коли я сказав, що деякі загальні фрази або слова в японській мові, я лікувався ще більш полоненим.

Fujiyama - це приватна приватна власність і є власністю Shinto Great Temple of Hongu Sengen, який знаходиться в 1609 році. І ми побачили Fuji, теж, тільки в тумані. Але так, краса.

Добре, це багато освіти. Я не відчув її, але я читав на одному з форумів це: «Якщо я поїхав до Амстердама, покопала там, а ще японська побачила її і збивав на нього, то перший буде йти в тюрму». Всі права, я думаю =

японські люди, особливо молоді люди, не входять до мобільних телефонів. 15 людей можуть стояти на платформі, чекаючи поїзда, 13 з них покаже на своїх мобільних телефонах. Я не лежав.

Навіть в холодну погоду, осінь, зима або весна, школярки не допускаються носити колготки, тільки гольф, призначене шкільними уніформами. Форма спідниці варіюватися в залежності від віку: старше студента, коротше спідниці.

Чоловіки завжди є першими. У ресторані людина залишає замовлення першим, а напій привозиться до нього першим. Люди завжди кажуть, що воля чоловіка першим.

Японка дуже сором'язлива і легко розмазується. Японська людина не може сказати “Я люблю тебе” обличчям об’єкта любові. Немає слів на мові! Ті, хто може командувати дику повагу від інших.
Це стосується більш старших поколінь сьогодні, але коли японська людина пропонує, це нормально сказати щось, як “пара, що ви робите мій суп?” або “можете мити мої прання?” тому, що інакше вони соромляться.

14774

Японія, як решта світу, сповнена китайських споживчих товарів.

Не знаю, що слова «вата», «мінтай» та «васі» запозичені з японської мови. Всі чули про «Цунамі» і «Тифон».
Японська також має запозичення з російської мови. Слова "кура" (кава) і "норм" (норм). Також є смішний вираз «хто людей» (до людей), він прийшов з Олександра II.

Це його. Тире? Японка запрошує Вас посміхатися.

Це все, інші цікаві речі будуть пізніше, автор пішов з покупками.

Сливова

Категории

Смотрите также

Новое и интересное