Ви хочете грати? Це просто! Перевірити час і знайти всі відмінності в двох фотографіях. Здається, що це завдання для дітей, але не кожен дорослий зможе впоратися з ним в найкоротші терміни. По суті, це чудова вправа для розуму, розвиваючи свою розумність. Я раджу, щоб грати такі ігри, як часто, можливо, щоб тримати ваш розум в хорошій формі.
123456Наступна
Уміння концентрувати на важливі речі необхідно для кожної людини. Але з яких причин є багато відволікаючих і неуважних людей навколо нас, які навіть з достатнім інтелектом і різким баченням, не можуть зосередитись на тому, що дуже важливо для них. Після всього, вони просто не навчають необхідних навичок. Хоча цікаві розумові тести з відповідями досить легко знайти.
Ми неодноразово поділилися з вами цікавими головоломками, які розвивають концентрацію та уважність. Моя колега Богдан Стасюк несе відповідальність за ці завдання в редакції. Я хотів би поділитися з вами одним з чудових статей на цій темі.
Ну, сьогодні ви чекаєте на вибір зображень з курчатами. Вам необхідно знайти всі відмінності в двох фотографіях, які я збираю тебе. Будьте обережні і намагаються максимально швидко завершити завдання. Ось ми йдемо!
Яка різниця між фотографіями?
- Так, нехай з найпростішим призначенням ви можете побачити в попередній перегляд. Вам потрібно лише знайти одну різницю в двох ідентичних фотографіях. Начебто нічого не може бути. Якщо ви можете зробити це швидше, ви добре! 74
- Наступне завдання набагато складніше. Тепер потрібно знайти стільки, скільки 5 відмінностей у двох фотографіях. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Я думаю, що це було розумним. Не спасибі мені!
- Цей час ще більш складний. Потрібно знайти 10 відмінностей. Зробіть свій час і зауважте, які об'єкти ви помітили. Ви будете плутати. Поверніть на секунду на телефон і дайте!
- Остання місія сьогодні! Ви бачите ці красиві мишей? Вам необхідно знайти 12 відмінностей в двох ідентичних фотографіях. Зробіть з комфортом і поверніть на альтанки, - це не просто.
Декодування зображень
- Перша картина дуже проста. Дивись уважно, і ви побачите, що в одному образі під рукою дівчина має приварене місце. Це була різниця, яку потрібно знайти.
- З дівчиною, яка фарбує, вона також досить проста. Всі невідповідності, які ми округлим чорним. Перевірити і писати в коментарях, якщо ви знайшли всі відмінності.
- 10 відмінностей! Щоб бути чесним, я повинен працювати важко знайти все. Але ви повинні зробити це швидше, правильно?
- Непристойний мишей приховує стільки, скільки 12 curiosities. Як швидко ви знайдете кожен з них?
Я сподіваюся, що ви насолоджувалися цією грою! Також, візьміть наші інші завдання, щоб мати досвід. А також розв'язувати захоплюючі шкільні головоломки, які не кожен дорослий може майстер. Спробуйте побачити, чи можна це зробити.