Невидимий жах східної псезії. Роза Шаніна.

У двадцять вона хоче жити і любити, але російський снайпер з блакитними очима і природним почуттям мита йде на пагон на нази. Сьогодні Роса Шаніна буде святкувати дев'ятий день народження. Якщо це не за силу жінок в російських селах, якщо вони не загинули в сорок.
по Скайус.ru

р.

Роза не єдина. У радянській армії була ціла ложка жіночих хіпперів, але вона була на рахунку її загиблих ворогів більшість з усіх, і вона була Роза Шаніна, що прес викопував «невидимий жах східної псезії».
У віці від 14 років проти побажань батьків, вона побігла від дому, щоб вступати в навчальну школу і отримати вищу освіту. Роза проживала в селі в Архангельській області, потрібно було доїхати до столиці на поїзді, але спочатку, в манері Ломоносва, прогулятися по 200 кілометрах через таігу на залізницю. Я прогулявся.

Коли війна почалася, красива і смілива троянда стала 16-річною, ледь запросив на фронт. Так він пішов на: лінія вогню кожен раз впала в сльози і персуазія. Після довгої битви жіноча ложка була відправлена на задню. Не погодився дати Шаніну на передній лінії. «Я хотів би боротися, і кожен думав, що я збираюся до хлопця, що я знав», - написав Роса. Тоді вона пішла до командира армії. Щоб відмовлятися від неї в такій ситуації, означають чи не шкодують чи демонструють небезпеку в можливості дівчини. Ось чому командир сказав так.

р.

У руці гвинтівка, за ременем гранат і фінною - добре, як справжній воїн. В'язниці були передані тим, кому вони повинні, Роза писав у щоденному щоденнику. Вона сказала: Я 20 років і не маю близьких друзів. Чому? А хлопці повні, але серце не вірить нікому. Вчора я був, і дитина потрапив на мене. "Я тебе поцікав." Я не поцікавила дівчину в 4 роки. І так переконливо просить мене відчувати. І дійсно, досить один, не втомляючи, але приємно. "Дамн це," Я кажу, "поцілунок, просто раз". І вона практично криється з неприпустимою життю ... від її особистого щоденника.

Після того, як Шаніна торкалася німецького будинку. Деякі люди розірвалися. Роза знімається і пов'язується рано. Вона написав її другу Молчанову: "Нехай я скоро загинув." Будь ласка, надішліть мені листа. Ви можете запитати, чому я збираюся вмирати. З сімдесятих чоловіків в батальйоні, де я тепер, тільки шість залишатися. Я не святий.

Додано до [mergetime]1396534396[/mergetime]
На сайті «http://iremember.ru» є це, від Claudia Kalugina: «І залишилося мало людей, майже тільки дівчата і полонини». Прийміть рано, вони скажуть, що ви можете відійти, і повернутися до ваших траншей. Ми не взяли всіх, тому що ми не змогли підходити до нас. А потім німці закінчили від тих, хто залишився, вони обстріляли так, витілилися так!

На записі 22 січня закінчується щоденник Шаніна. 27 січня 1945 р. Роза Шаніна була захоплена на сході Пруссії. На її рахунку 75 (за іншими джерелами 54) підтвердили знищені солдати та офіцери противника, в тому числі 12 химерів.

р.

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное