94-річний гінеколог з Перми допомагає дітям народитися протягом 72 років.

Як лікар не тільки навчається, але і великий тест. І далеко від всіх, навіть лікар від Бога, вдається працювати стільки, скільки героїні нашої статті практики. Рослина Гавриловна Скахедуб гінеколог Перм лікарня, бо вона була присвячена своїй роботі 72 років!

Редакція "Сайт" Він хоче розповісти вам про жінку, яка нічого не захоплює. На 94, Роса Гаврилівна носить підбори, щоб працювати щодня: Я спробував носити інші взуття, але я відчуваю себе некомфортним. Ноги починають боліти. Вона ніколи не використовує ліфт і все ще збирає черги від тих, хто хоче дістатися до рецепції.

Ускладнені і складні випадки завжди її, як коли вона була операційною лікарю, і зараз, коли вона консультує пацієнтів з гінекологічним відділенням однієї з лікарень Перм. Роса Гаврилівна закінчила Медичний інститут у 1945 році, а також її клінічна інтуїція та неоціненний досвід.

Жінка визнає, що секрет її довголіття є постійним і неспокійним рухом. «Мовмент – життя. Тільки це допомагає мені підтримувати чіткість розуму і постійно бути в хорошій формі, говорить Роза Гаврилівна.

530652

Досвідчений лікар-гінеколог погоджується, що він не використовує ліфти, і лікує холод просто - горілка! До речі, за всю медичну практику, Роса Гаврилівна лише двічі була на хворому виїзді.

Сьогодні діти та онуки перших пацієнтів реєструються на прийом до найстарішого гінеколога країни. «Я уявляю, колись в юнацькій молоді я подарував хорошу жінку, і її малюк тепер 60 років!» сміється Роза Гаврилівна.

«Що з'явилася чудова медична техніка! Що ми маємо? Центриметр, тазомерний і акушер-естоскоп. Як важко працювати! згадує Роза Скачедуб.

Заслужені пацієнти не втомилися подякувати кваліфікованому лікарю за допомогу, а найвишуканіші вболівальники навіть приречені поезії Роса Гаврилівна:

«Берез в білому роді зі своїм сонячним посміханням.
Вона покаже в палаті, вона буде мати серцебиття.
І якщо смерть стоїть на дверцятах і темряві закривається синім,
Я вірю, що я буду впевнено жити.

І що таке поява досвідченого гінеколога? Роза Скачедуб Вона завжди виглядає чудово і ніколи не перестає радувати всіх оточуючих: Я бачу її метелика працювати щодня. Я завжди дивився на її зовнішній вигляд! У цьому віці завжди з голкою, каблуками і шапкою. Очевидно, що медичний працівник ...

З огляду на 72 роки свого життя, Роса Гаврилівна ніколи не перестає похвалитися лікарськими засобами: Чи знаєте ви, скільки нюансів захворювання? І як важко визначити свою основну причину. Яка радість ви відчуваєте, коли така хвороба починає відступати! Моє життя було побудовано навколо моєї улюбленої роботи. Я не знаю, як жити по-різному!

Як дивно, що російська медицина багата такими кадрами, як Роза Гаврилівна! Неймовірно, що сучасні молоді лікарі зможуть похвалитися такою витривалістю і можливістю вийти в найскладніші ситуації.

Можливо, у вашій родині є як присвячуються майстри своєї справи як героїня нашої статті? Обов'язково поділіть свою історію в коментарях.