1162
Французький туризм в Узбекистані
Французький вчений, історик і учасник Комуністичної партії Франції Жак Дупахієр відвідав СРСР тричі у 1950-70-х роках, відвідав Узбекську ССР, серед інших місць, у 1956 році. Пізніше в інтерв'ю з директором Французького інституту соціальних наук Жак Дюпаймер згадав свою подорож:
« » » » » » » » » » » » » » » За кілька днів в Москві ми летемо до Ташкента, столиця Узбекистану. Ми вилетіли в старих площинах пропелери, які не піднімалися над 3,200 метрів, і я провів години перегляду радянської Центральної Азії. Ташкент був великим заземленим містом з одною алеєю, побудованою за сталінською модою в середині міста. Однак через десять років все це було зруйновано (порушення землетрусу 1966 – a.h.). Я прогулявся по місту багато, побачив ринок, де жінки загорнулися в ковдрах, відвідали мечеті, зустрівся з чиновниками, кожен з них супроводжувався російською мовою. Здавалося б, вони дивилися після того, як ми. (...)
(...) Під час польоту Москва-Ташкент я взяв багато фотографій через вікно. В одній точці ми летемо над концентраційним табором, а польотний учасник приймав, щоб сказати, що зйомки тут заборонено. Тоді вона повернулася в коклітину, і я пішов, і перекладач або хтось інший не заважав мене.
(...) Я побачила Селіну, грандіозний, але погано виконаний проект. Усі ці юні члени Комсомолу захопили степу. Знаходилися величезні поля, де машини працювали, але не повісили, зерно, як і в середні віки, зберігалися в ями. Не було ніякого захисту від погоди та гризунів. Я зрозумів, чому проект не вдалося.
(...) Я побачила їх підбір бавовни в полі. Люди працювали своїми руками, там не було автомобілів, які завжди спалахнули на походах радянських новинних агентств.
(...) Узбеки були любими. Узбекистан створив враження про мир і спокій, які, ймовірно, зникли в кілька років. й
(...) Під час польоту Москва-Ташкент я взяв багато фотографій через вікно. В одній точці ми летемо над концентраційним табором, а польотний учасник приймав, щоб сказати, що зйомки тут заборонено. Тоді вона повернулася в коклітину, і я пішов, і перекладач або хтось інший не заважав мене.
(...) Я побачила Селіну, грандіозний, але погано виконаний проект. Усі ці юні члени Комсомолу захопили степу. Знаходилися величезні поля, де машини працювали, але не повісили, зерно, як і в середні віки, зберігалися в ями. Не було ніякого захисту від погоди та гризунів. Я зрозумів, чому проект не вдалося.
(...) Я побачила їх підбір бавовни в полі. Люди працювали своїми руками, там не було автомобілів, які завжди спалахнули на походах радянських новинних агентств.
(...) Узбеки були любими. Узбекистан створив враження про мир і спокій, які, ймовірно, зникли в кілька років. " >>
1,1 км Море хмар над Волгою.
2. Степи на північ від Аральського моря.
3. У Степи на північ від Аральського моря.
4. Центральна азіатська пустеля.
5. Умань Центральна азіатська пустеля.
6. Жнівень Берег Аральського моря.
7. Про нас Місце злиття річки Сир-Дари в Аральському морі.
8. У На краю пустелі (концентраційний табір?)
9. Навігація Ташкент є загальним виглядом.
Габаритний зображення
10. Ташкент є загальним виглядом.
11. Ташкент - аеродром. 497740
12. Будинки в Центральноазіатській сільській місцевості.
13.00 р. селянський будинок біля Ташкента.
14. Головна від роботи.
15.00 р. Поїзд біля Ташкента.
16.00 р. Туркменські школярки біля Ташкента.
17.00 р. Люцил і красива Узбек.
18 років Стара вівчарка на ринку Ташкент.
19.00 р. Жінка з дитиною перед мечем.
47
20. Будинки.
21. Вид старого міста з стадіону.
22. Стадіон.
23. На задньому дворі.
24. Будинки відпочинку.
25. Одна з вулиць Ташкента.
26. Одна з вулиць Ташкента.
27. Перегляд з інституту вчителя.
Р
28. Центральний канал.
29. Центральний канал.
30. Молитва на мечеті.
31. Перед мечетею. 3250Р. 3700Р.
32. Сади сталінської фабрики.
33. Сади сталінської фабрики.
34. Навколо ринку.
35. На ринку колгоспів.
36.00 Р На ринку колгоспу.
37. На ринку.
38. На ринку.
39.00 р. На ринку.
40. Сталін колхоз біля Ташкента.
41. Упаковка бавовни в мішках в колективному господарстві імені Сталіна біля Ташкента.
42. Молодих колгоспів у колективному господарстві імені Сталіна.
43. Висихання винограду на колективній фермі.
вул. Колгоспа,
45. Будинок фермера.
46. Діти в сталінському колгоспі.
47. Стара вулиця.
Зареєструватися
« » » » » » » » » » » » » » » За кілька днів в Москві ми летемо до Ташкента, столиця Узбекистану. Ми вилетіли в старих площинах пропелери, які не піднімалися над 3,200 метрів, і я провів години перегляду радянської Центральної Азії. Ташкент був великим заземленим містом з одною алеєю, побудованою за сталінською модою в середині міста. Однак через десять років все це було зруйновано (порушення землетрусу 1966 – a.h.). Я прогулявся по місту багато, побачив ринок, де жінки загорнулися в ковдрах, відвідали мечеті, зустрівся з чиновниками, кожен з них супроводжувався російською мовою. Здавалося б, вони дивилися після того, як ми. (...)

(...) Узбеки були любими. Узбекистан створив враження про мир і спокій, які, ймовірно, зникли в кілька років. й

(...) Узбеки були любими. Узбекистан створив враження про мир і спокій, які, ймовірно, зникли в кілька років. " >>

1,1 км Море хмар над Волгою.

2. Степи на північ від Аральського моря.

3. У Степи на північ від Аральського моря.

4. Центральна азіатська пустеля.

5. Умань Центральна азіатська пустеля.

6. Жнівень Берег Аральського моря.

7. Про нас Місце злиття річки Сир-Дари в Аральському морі.

8. У На краю пустелі (концентраційний табір?)

9. Навігація Ташкент є загальним виглядом.

10. Ташкент є загальним виглядом.

11. Ташкент - аеродром. 497740
12. Будинки в Центральноазіатській сільській місцевості.

13.00 р. селянський будинок біля Ташкента.

14. Головна від роботи.

15.00 р. Поїзд біля Ташкента.

16.00 р. Туркменські школярки біля Ташкента.

17.00 р. Люцил і красива Узбек.

18 років Стара вівчарка на ринку Ташкент.

19.00 р. Жінка з дитиною перед мечем.

20. Будинки.

21. Вид старого міста з стадіону.

22. Стадіон.

23. На задньому дворі.

24. Будинки відпочинку.

25. Одна з вулиць Ташкента.

26. Одна з вулиць Ташкента.

27. Перегляд з інституту вчителя.

28. Центральний канал.

29. Центральний канал.

30. Молитва на мечеті.

31. Перед мечетею. 3250Р. 3700Р.
32. Сади сталінської фабрики.

33. Сади сталінської фабрики.

34. Навколо ринку.

35. На ринку колгоспів.

36.00 Р На ринку колгоспу.

37. На ринку.

38. На ринку.

39.00 р. На ринку.

40. Сталін колхоз біля Ташкента.

41. Упаковка бавовни в мішках в колективному господарстві імені Сталіна біля Ташкента.

42. Молодих колгоспів у колективному господарстві імені Сталіна.

43. Висихання винограду на колективній фермі.

вул. Колгоспа,

45. Будинок фермера.

46. Діти в сталінському колгоспі.

47. Стара вулиця.
Зареєструватися