587
Будинок Lego, який може побудувати
Джеймс проведе ніч в будинку, що не турбує його. "Це буде бути як похід, - каже Джеймс. У мене буде щось читати, тому все буде добре.
На жаль, фільмування сюжету про будинок закінчений, і вони хочуть розбирати його завтра. Спочатку було заплановано, що Леголанд в Віндзорі візьме його додому, але це не може дозволити собі. Тому, якщо завтра настає спас з 50 тис. фунтів в кишені, будинок буде збережений.
Історії іграшок James May будуть на Різдво. На додаток до будинку Лего буде інші божевільні трюки іграшок, в тому числі мост побудований з конструктором Meccano, який Джеймс був побудований цього літа.
Звідси.
22 фото + маленький текст
р.
Це те, що ця будівля виглядає зовні під час зйомок. І це повністю з 3,2 млн кубів Лего.
«Для душу і ванної кімнати» Джеймс каже: «але немає плити, тому я буду замовити їжу по телефону».
Я не думаю, що хтось жив у будинку Лего. й
Як тільки ви входите в будинок, ви входите на кухні, де є хлібопекарня, морозильна камера і навіть кабінет лего медицини.
Чайник, посуд і навіть салатна чаша зібрані з Лего.
Це хліб. Кожен пункт був зібраний командою Lego ентузіастів, і деякі години, щоб завершити.
р.
З'явився пральний апарат просто за передніми дверима. Ум, є те, що James' смугастий светр?
Дуже хороший шоколад.
Це пилосос, не гітара, як ви можете подумати.
Вид з вікна. Не забудьте, що це все побудовано з регулярних деталей Lego.
У вітальні знаходиться газета «Лего». Займав 4 години, щоб зібрати газету, а десь на останню сторінку є замітка про Stig.
І це обертається стілець, і Джеймс розірвав його під час пагону.
р.
Вид з сходів на другий поверх. Навіть кроки з Лего.
На додаток до вікон, світло надходить через «роф» люка.
Це ванна кімната. Зверніть увагу на робочий туалет і душ.
Мийка працює теж. А на правому видно монтаж освітлення - трубоподібна лампа фіксується в разі Лего.
Р
Використовується зубна паста трубка – увага до деталей є феноменальним.
Гумові (пластикові) шкарпетки в душовій кабіні.
Рол туалетного паперу. Вам потрібно.
Джеймс сидить на Lego ліжко. З Lego ковдрами, Lego подушками і Lego матрацами. Не підтвердили, що він буде дано спальний мішок.
до 1 2 3 4+
Студент є дуже крутим трансформатором, зібраним з Lego Technic.
Lego cat і lego миша.
р.
І, нарешті, збитий з пагорба. Погана новина полягає в тому, що після зйомок будинок, ймовірно, буде зведений.
Джерело:
На жаль, фільмування сюжету про будинок закінчений, і вони хочуть розбирати його завтра. Спочатку було заплановано, що Леголанд в Віндзорі візьме його додому, але це не може дозволити собі. Тому, якщо завтра настає спас з 50 тис. фунтів в кишені, будинок буде збережений.
Історії іграшок James May будуть на Різдво. На додаток до будинку Лего буде інші божевільні трюки іграшок, в тому числі мост побудований з конструктором Meccano, який Джеймс був побудований цього літа.
Звідси.
22 фото + маленький текст
р.
Це те, що ця будівля виглядає зовні під час зйомок. І це повністю з 3,2 млн кубів Лего.
«Для душу і ванної кімнати» Джеймс каже: «але немає плити, тому я буду замовити їжу по телефону».
Я не думаю, що хтось жив у будинку Лего. й
Як тільки ви входите в будинок, ви входите на кухні, де є хлібопекарня, морозильна камера і навіть кабінет лего медицини.
Чайник, посуд і навіть салатна чаша зібрані з Лего.
Це хліб. Кожен пункт був зібраний командою Lego ентузіастів, і деякі години, щоб завершити.
р.
З'явився пральний апарат просто за передніми дверима. Ум, є те, що James' смугастий светр?
Дуже хороший шоколад.
Це пилосос, не гітара, як ви можете подумати.
Вид з вікна. Не забудьте, що це все побудовано з регулярних деталей Lego.
У вітальні знаходиться газета «Лего». Займав 4 години, щоб зібрати газету, а десь на останню сторінку є замітка про Stig.
І це обертається стілець, і Джеймс розірвав його під час пагону.
р.
Вид з сходів на другий поверх. Навіть кроки з Лего.
На додаток до вікон, світло надходить через «роф» люка.
Це ванна кімната. Зверніть увагу на робочий туалет і душ.
Мийка працює теж. А на правому видно монтаж освітлення - трубоподібна лампа фіксується в разі Лего.
Р
Використовується зубна паста трубка – увага до деталей є феноменальним.
Гумові (пластикові) шкарпетки в душовій кабіні.
Рол туалетного паперу. Вам потрібно.
Джеймс сидить на Lego ліжко. З Lego ковдрами, Lego подушками і Lego матрацами. Не підтвердили, що він буде дано спальний мішок.
до 1 2 3 4+
Студент є дуже крутим трансформатором, зібраним з Lego Technic.
Lego cat і lego миша.
р.
І, нарешті, збитий з пагорба. Погана новина полягає в тому, що після зйомок будинок, ймовірно, буде зведений.
Джерело: