Зараз 68 років, вона більш затребувана, ніж інші молоді моделі, а також похилого в рекламних кампаніях, таких як Clinique і Revlon. Крім того, Мае Муск є відомим дієтологом, вона дає лекції про здорове харчування по всьому світу і опублікував книгу Почуття Фантастика. вона також мати трьох дітей і бабуся десятих онуків. Наймолодший син Кімбал володіє мережею ресторану The Kitchen, дочка Тоска - голлівудський режисер і продюсер, а другий син Елон - один з найвідоміших підприємців на планеті. Здавалося б, це справа для травня і її дітей, але дорога до неї була
П'ять робочих місць на ніч
Вона почала свою модельну кар’єру у віці від 15 років, а з тих пір вона продовжила працювати: «У мене було добре навчатися довести, що я не приступив, адже це те, скільки людей звикли думати про моделі». Може перевозити книги з нею всюди і зберегти звичку прочитання весь час - навіть на її велосипеді під час тренувань.
У 1989 році вона і її діти переїхали з Південної Африки в Торонто, Канада. Для того, щоб зустрілися кінці, може працювати п'ять робочих місць одночасно. Отримала роботу в Університеті Торонто, щоб навчати дітей безкоштовно, навчати курси та майстер-класи з здорового харчування, а також працювати дієтологом. Діти не сидять: Довгий після школи працював в магазині, і мати Елона допомогли отримати роботу в Microsoft, де чоловік її колеги працював. Перше, що ми зробили, коли я був оплачений, купивши килим на підлозі, щоб сидіти. Ми не мали ніяких меблів, травень сказав. А потім я купив Elon комп'ютер. Так він сидів на комп'ютері прямо на підлозі. й
Секрети виховання батьків
«Мої діти знають мене як хтось, хто працював дуже важко. Вони самі працюють, муска каже. Вона ніколи не лекала їх, але в особистому прикладі показала, наскільки важко досягти успіху. У той же час, запевняє, що їх успіх повністю пов'язаний з ними, але не до неї: Я ніколи не допоміг дітям. Я працюю дуже важко і важко, вони зробили все себе."
У 1995 році Елон і Кімбал запустила програмну компанію Zip2. «Кімбал прийшов до мене, щоб обговорити бізнес з Елоном по телефону». Коли я бачив телефонний рахунок за 800 доларів на місяць, я сказав йому кинути свою роботу і літати до Силіконової долини. Протягом шести тижнів вона відвідала дітей і спробувала допомогти їм у бізнесі, в тому числі, допомагаючи проектувати бізнес-план, і навіть подарувала презентацію інвесторам до двох годин ранку: «Ми так втомилися, що коли ми пішли на кращий ресторан в Пало Альто, я сказав: «Це останній раз я оплачую за наш обід».» Я ніколи не платив за них. й
Інвестор мама
У 1996 році Муск поставив в компанію своїх синів, Zip2, щоб вони могли платити за оренду офісу та інші потреби. У 1999 році компанія була придбана виробником програмного забезпечення Compaq за $ 307 млн, Elon заробила $ 22 млн. Травневі жарти – це її найкращі інвестиції.
Багато дітей Мускавця. Кімбал розвиває вісім ресторанів Кухня, крім того, він на борту директорів Tesla Motors, SpaceX і Chipotle Мексиканська Grill. У 200 школах для бідних у Сполучених Штатах, де діти можуть вирощувати фрукти та овочі та взяти їх додому. Tosca робить фільм, яка повинна незабаром з'явитися на екранах. Елон Муск відомий як успішний інженер, підприємець, винахідник і інвестор, мільярдер і засновник SpaceX і X.com.
«Я був nerd і Elon є супер nerd.» Я колись сказав йому, що ніхто не був у моєму класі, який знає математику краще, ніж я зробив. І він сміхався, бо знає математику ще краще, ніж я зробив. Більшість з усіх, вона бажала своїх дітей, щоб навчатися працювати важко, тому що робота, на її думку, змушує людей щасливі і запобігає їх старінню: «Чи більше ви працюєте, щоб стати успішними. й
У травні 50, її діти не мали грошей на дорогі подарунки, а не дали грошей на дорогі. А замість того, як вони подарували їй одну обіцянку: «Так дав мені маленький будинок іграшок і трохи іграшок, розмір відповідної коробки і сказав: «День ми будемо купувати вас реальним».» І, звичайно, вони зберігали свою обіцянку.
Про те, що Елон навчився з матері, вона сказала: "Я сподіваюся, що він прийняв свою перспективу на життя". За її словами, Елон не потребує яхт і дорогих речей, оскільки він жив у складних економічних умовах: «Сучасні знання фізики, які роблять цей світ кращим місцем». Люди думають, що вони мотивовані самопізненням. Але це не так. І я отримую, коли люди говорять про сина, "О, він просто хоче зробити більше грошей." Ні, гроші ніколи не важливі для нього. Він одержує ідею. й
На основі Businessinsider.com і huffingtonpost.com