Коли Ма За її межами, вона попросила одного відправника.

Мері Джейн Вест. Mae West - американська театральна актриса XX століття. За роки своєї кар’єри вона зуміла спробувати себе як співак, драматург, а також стати іконою для мільйонів чоловіків. У той же час вона вважається однією з найбільш скандальних знаменитостей. Який Mae West отримав і які любителі пам'ятають, читати далі в статті.

Поза «Ложки» Театр актриса Mae West Future Theatre актриса Mary Jane West був народився в Брукліні. У дитинстві з'явилася люка для сцени. Уже у віці 5 років дівчина почала брати участь у аматорських виробництвах. А коли вона була 12, вона входила в vaudeville.

Кар’єра Mae West’s Broadway розпочалася в 18 році. У музичних числах дівчина з'явилася дуже рясно, що виходив на тлі інших митців. Незабаром вона почала писати сценарії для її виробництва самостійно.

Перша головна роль вона відіграла у власній грі з дефіантним титулом. Незважаючи на те, що виробництво було сильно критично, було ще більше людей, які хотіли бачити її. Тим не менш, шоу був заборонений, а сама актриса була прийнята в «Королівська недбалість» була заряджена.

Mae West був послужить 10 днів в тюрмі. Але для хорошої поведінки вона вийшла 2 дні раніше. Аварія не згасила зірку, адже завдяки арешту ще більше людей дізналися про неї.

Популярність актриси стрімко зросла. Її п’єси “Інтерференція”, “Bad Age”, “Man of Pleasure” та “Eternal Sinner” зібрали повноцінні зали та радують глядачів. Mae West був одним з перших артистів, які не бояться говорити про соціальні теми і розкрити їх у своїх виробництві.

У травні кіно кар’єра зацікавила суспільство. І що допомогли їй потрапити в кіно. Актор був майже 40 років, коли Paramount Pictures запропонував свою співпрацю. Звісно, вона погодила і дуже скоро зірвала в її першому фільмі Ніч на ніч.

Другий фільм «Хто був Вронг» на основі власної гри «Дямонд Ліл». Картина була номінована на Оскар. Всі фільми з Mae West були дикими. Крім того, завдяки зборам однієї з них була збережена кінокомпанія з банкрутства.

Мері Джейн Захід пішов з аспіраційної театральної акторки до найвищої платної зірки в США. Тим не менш, вона продовжила критикувати за те, що вона була занадто криченою в обох сценах і появі. Її фільми постійно перевірили і цензурували.

Всі американські кінокомпанії захотіли зірку, як Mae West. «Універсальні студії» зуміли віддати актору зірку у фільмі «Мій маленький горіх». Картина приймала лише божевільні збори. Проте художник відмовився від двох наступних пропозицій. До того ж вона вирішила залишити фільм і не діяла близько 30 років.

шокова жінка Mae West завжди була шокуючою жінкою, чий антетик був захоплений в суспільстві. Хірургічні слова довго були афоризмами. Вона сказала: «Це гармата в кишені або ти просто радий бачити мене?» Після того, як час, коли вона звернувся до міліції, а потім використовувала ці слова у своїх фільмах.

Актриса любила флірту з чоловіками. Але я зробив це з особливим шармом. Моя ліва нога є Різдвом, мій правий нога є Великоднем, чому ви не прийшли до мене між цими святами? ?

Про красу Мае-Західна мріяли мільйони чоловіків. Небагато відомо про своє особисте життя. У віці 17, але цей акт був висипом, і незабаром любителі зламали.

Офіціантно, вони не розлучалися, а коли актриса стала відомою, її екс з'явився на горизонті, вимагаючи поділ майна. Після шлюбу зірку вдалося отримати офіційне розлучення лише 30 років. Її другий шлюб італійського музиканта Mae West також не визнавав.

Ви чули цю акторку перед? Ви можете побачити деякі фільми з нею. Чудово, що завдяки таких знаменитостей ви можете доторкнутися до епоху та подивитися на неї з іншого кута.

Фото на попередній перегляд і в статті