Будинок мрії

Є жінки в російських селах, і вони будуть входити в горильну хата, і коня буде зупинена на галобурі. Але є подібні жінки не тільки в російських селах, таких як травневий економаж з Англії.

Після смерті чоловіка, травень намагається знайти сольовий стан і в 1947 р. набуває дилапсований будинок в Херсонширі. Внесивши всі свої гроші і зробляв всі зусилля, вона намагається перетворювати дилапсований в будинок своєї мрії. Може самостійно дізнатися будівельну ремесла і кілька років, заповнивши час своєї самотності, відновлює будинок своїми руками.

Будинку вже було відновлено і життя почав приймати виміряний ритм, коли раптом трапилася несподівана подія. У 1953 році влада вирішила звести будинок самотніх свердловин для будівництва нової дороги. П'ятнадцятирічна битва з міською радою, щоб зберегти будинок нічого. Будинок, який став сімейним будинком на травень, який був єдиною радою після смерті чоловіка, в якому так багато любові і зусиль було вкладено, повинні бути знищені. Для того, щоб втратити останню річ, залишене б, буде вмирати. «Я не можу залишити цей красивий будинок і я хотів би перемістити його і перебудувати його, ніж бачити його знищеним», - сказав він в листі до ради.

Відреставрований неймовірними зусиллями, будинок повинен бути демонтований, і знову руками бідної жінки. Бейм, плитка, цегла, ніготь – зануривши кожен елемент конструкції відповідно до плану будинку, травнево надходить на дані в величезний реєстр. І тепер будинок, викладений на кісточки, як головоломка гігантської головоломки, тепер потрібно зібрати знову в сусідньому графі, розташованому понад 150 кілометрів від колишнього місця.
За 23 роки цегла з цегли, Мей Саваж закінчився і перебудував свою мрію, а в 1993 році, коли вона була майже 82 років, її смерть ніколи не зробила цю мрію.