Російський магазин в США

Блогер Cybernatic-cat пише:
Ну, це не еміграція більше, це не зовсім. Чи не так? Якщо російський мігрант перебуває в США, це означає або «Лишень» політичну, або неперевершену, або зліва «на п'ятій точці», але в Відні він змінив маршрут дещо. Немає способу. Не було багато з них, залізна завіса в Савецький Сюз працював надійно – відповідно, це не дуже добре з російськими гайками в Америці: мало споживачів. Прийняття в Brighton. Таким чином, колишній Савецький страждав, звичайно, неймовірно - без звичайного чорного хліба, без оселедця, оливкового салату, засолені томати, сушені окис ... «Капітал», в принципі завжди існував, так як він був експортований, але вартість деяких повністю необґрунтованих грошей. Ймовірно навіть мріяли про всі ці бідні переселенці, і вони загиблі в подушці – від розпаду, від жорстокого довге для далекого, але вже безперечно втратили батьківщину.
«Всі змінили революцію» Ass Assa. Тепер російські магазини Америки люблять хати за ванну, за будь-який смак.
23 фотографії

1,1 км Почнемо з мікрорайону. Район знаходиться прямо, kosher!

Це вірно і корисно: не тільки як засіб лікування несподіваної ностальгії (розповіли, що, наприклад, в певному російському магазині в Walnut Creek, власник так професійно gundosit "Ви всі з кредитними картками, і оплата за операції береться з мене, це не вигідно для мене, є багато з вас, і я поодинці...), але і просто купити щось гідне. Алас, ми повинні мати державу, що вміст звичайних американських супермаркетів "для дому, для сім'ї" є, для самої частини, сита, часто штучний. Ну, щоб згадати, як я колись намагався знайти йогурт або сир сир сир, який більше двох відсотків жиру: Я був виглядав як якщо я затребуваний в громадській, право в торговій кімнаті, щоб перенести мій...

Потім амерійці (в їх класичному сорті, індуси і микси не рахують, але вони грають в звичайній суперсці і не продаються) практично не їсти, що було б ферментовано. Кефірс / ряжанка - відмова, кілька людей чули про солону рибу, висушену, як правило, вважається пахнею отрутою. Всі сорти квашеної капусти зрозумілі, теж. Поганий з ковбасами: максимум, який доступний є деякими видами салямі. Я просто не згадував льоду: уявіть реакцію людини, що загинув кефіром «fat free», який запропонував їсти шматок чистого, сто відсотків свинячого жиру. й

Це там, де російські магазини заощаджують нас. Звісно, вони лише приблизно російські, з двох причин: по-перше, продаються не тільки російські. По-друге, не все там (дуже не все, я б сказав) походить від ex-USSR і Східної Європи. Багато хто виробляється безпосередньо в США, найчастіше в Брукліні, є природною цілою галуззю для виробництва продукції «російська». Я почула розмову, як це в магазині:

Чи є у вас "Доктор" (звичайно)?
- Зайдіть його. І є місцеве виробництво, і імпортується.
до Що краще?
- Ну, ви робите. Звісно це імпортно !!!

Таке патріотизм і ставлення до традицій.

3. У З в'їзду, нехай глибоко йде.

4. У Я не знаю, якщо це вимагає. Згідно з моїми ідеями, продаж соків в Каліфорнії, приніс навіть з Східного узбережжя, не кажучи вже про Росію, про те ж саме, як і приведення поїзда снігу в Чукотку, і там намагаються продати його. Але все ще.

5. Умань Пелюшки. Скумбрія ікра. Я спробував його. Смачний.

р.

6. Жнівень Я повинен сказати, що вибір не так екстремальний. Я пам'ятаю, що в Москві в 92.93, відразу після скасування дефіциту, діапазон на полицях відразу з'явився набагато ширше, ніж тут на фото. Але навіть в цьому вікні будь-який стандарт Савецький будинокдомогосподарка 80-х, якщо вона вийшла тут, напевно піде з дахом.

7. Про нас радянське шампанське. Мускат навіть. До речі, він смішний: СРСР досить особливо покладав вражаючий рожевий сексуальний орган на всіх і всіх видах торгової марки: в результаті етикетки були вільно написані «когніт» і «шампанське». Скільки років минуло, СРСР залишився тільки в історичних книгах (поки не менше) – і неспроможність на складі, принаймні, «шампанське» і зараз є.

8. Риба і всі види піску. Зовсім досить, в Каліфорнії (на березі океану!), риба набагато радше в російських і китайських магазинах, ніж в супермаркетах. Зазвичай продається рівно три тадполи двох сортів, а за деякими безглуздими цінами.

9. Навігація Пиво. Різні. Дуже різні країни. І ви, мабуть, сміятися, але після того, як намагатися практично всіх цього з часом (точніше, близько половини, так як інша половина сортів з міцністю більше 5%, що я не приймаю у пиво категорично) Я не знайшов нічого приємного, ніж місцевий Budweiser і Samuel Адамса. Зовсім досить.

10. Вареничко. Звісно з найближчого магазину, згідно з ознаками.

11. «Бульки в томаті, світові закуски!» – Аркадій Райкін Він був, до речі, дуже здивований схожістю імен: англійською, бульду, бульду.

12. На щастя, не існує назви ідіотів з родоводом, як Онаніщенко. Так багато отрути на полицях, як це. Боржум також доступний, дякуємо Богу.

13.00 р. Солодкий зубний рай. Доброго дня.

14.

15.00 р. Місцева морква «Кореан» дуже багато.

16.00 р. По дорозі, ось що я думав: Я був в США більше року, але я не відповідав випадково – є масло в американських суперзірках? Може бути, тому що я не їсти його...

17.00 р. Добре, що класичний. Вони кажуть, що в Росії це вилучено з виробництва. І тут, повна довжина.

18 років Що неправильно з їжею в Канаді? Під назвою «перогії». Я маю на увазі, "feathers." Щодо того, як я міг зрозуміти, для місцевих жителів будь-які страви типу «з начинкою загортають в тісто, і все це слов'янсько-радянське походження» – перо. Від крихітного пушбара до величезного кульбака.

1520461

19.00 р. Пиво знову.

20. ...і знову тріщини піску. Якщо ви подивитеся уважно, ви можете побачити, що в Брукліні є досить завод "Червоне жовтень". Ну, принаймні, не "Іличові проблеми".

21. Зареєструватися

22. Що таке різниця між двома сортами – це неможливе від маркетолога, хоча мова йде про однакову мову. Поставте наліво.

23. Ось ми йдемо. Перегляньте широкий асортимент. На правому, навіть пляшка ouzo була обрамлена на верхній полиці – хоча Греція, безумовно, не належить до теми магазину. Але «Кортица» звідси цілком можливо, я спробував.

До речі, коли я зняв все це, досить барвистий характер заварився з таверцями. Сіро-шерстий білий чоловік в сімдесятках, рідний американський (як його супутник пізніше сказав мені). Без обох ніг - наслідок діабету - з протезами, на стільці. Причастя з торговими деталями у повільному і плутаному, але досить пристойний російський, чувак впевнено утворився себе, очевидно, близько місяця поставки ковбас, копчених м'яса, пельменів, маринок і багато іншого. Він сказав, що він любив російську кухню, хоча він ніколи не був до Росії, періодично купив в цьому магазині, був надзвичайно гордий, що дізнався російську мову. Він працює суддею. Ось ми йдемо.

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное