Російський магазин в США

Блогер Cybernatic-cat пише:
Ну, це не еміграція більше, це не зовсім. Чи не так? Якщо російський мігрант перебуває в США, це означає або «Лишень» політичну, або неперевершену, або зліва «на п'ятій точці», але в Відні він змінив маршрут дещо. Немає способу. Не було багато з них, залізна завіса в Савецький Сюз працював надійно – відповідно, це не дуже добре з російськими гайками в Америці: мало споживачів. Прийняття в Brighton. Таким чином, колишній Савецький страждав, звичайно, неймовірно - без звичайного чорного хліба, без оселедця, оливкового салату, засолені томати, сушені окис ... «Капітал», в принципі завжди існував, так як він був експортований, але вартість деяких повністю необґрунтованих грошей. Ймовірно навіть мріяли про всі ці бідні переселенці, і вони загиблі в подушці – від розпаду, від жорстокого довге для далекого, але вже безперечно втратили батьківщину.
«Всі змінили революцію» Ass Assa. Тепер російські магазини Америки люблять хати за ванну, за будь-який смак.
23 фотографії

1,1 км Почнемо з мікрорайону. Район знаходиться прямо, kosher!

Російський магазин в США

Це вірно і корисно: не тільки як засіб лікування несподіваної ностальгії (розповіли, що, наприклад, в певному російському магазині в Walnut Creek, власник так професійно gundosit "Ви всі з кредитними картками, і оплата за операції береться з мене, це не вигідно для мене, є багато з вас, і я поодинці...), але і просто купити щось гідне. Алас, ми повинні мати державу, що вміст звичайних американських супермаркетів "для дому, для сім'ї" є, для самої частини, сита, часто штучний. Ну, щоб згадати, як я колись намагався знайти йогурт або сир сир сир, який більше двох відсотків жиру: Я був виглядав як якщо я затребуваний в громадській, право в торговій кімнаті, щоб перенести мій...

Потім амерійці (в їх класичному сорті, індуси і микси не рахують, але вони грають в звичайній суперсці і не продаються) практично не їсти, що було б ферментовано. Кефірс / ряжанка - відмова, кілька людей чули про солону рибу, висушену, як правило, вважається пахнею отрутою. Всі сорти квашеної капусти зрозумілі, теж. Поганий з ковбасами: максимум, який доступний є деякими видами салямі. Я просто не згадував льоду: уявіть реакцію людини, що загинув кефіром «fat free», який запропонував їсти шматок чистого, сто відсотків свинячого жиру. й

Це там, де російські магазини заощаджують нас. Звісно, вони лише приблизно російські, з двох причин: по-перше, продаються не тільки російські. По-друге, не все там (дуже не все, я б сказав) походить від ex-USSR і Східної Європи. Багато хто виробляється безпосередньо в США, найчастіше в Брукліні, є природною цілою галуззю для виробництва продукції «російська». Я почула розмову, як це в магазині:

Чи є у вас "Доктор" (звичайно)?
- Зайдіть його. І є місцеве виробництво, і імпортується.
до Що краще?
- Ну, ви робите. Звісно це імпортно !!!

Таке патріотизм і ставлення до традицій.

Російський магазин в США

3. У З в'їзду, нехай глибоко йде.

Російський магазин в США

4. У Я не знаю, якщо це вимагає. Згідно з моїми ідеями, продаж соків в Каліфорнії, приніс навіть з Східного узбережжя, не кажучи вже про Росію, про те ж саме, як і приведення поїзда снігу в Чукотку, і там намагаються продати його. Але все ще.

Російський магазин в США

5. Умань Пелюшки. Скумбрія ікра. Я спробував його. Смачний.

Російський магазин в США р.

6. Жнівень Я повинен сказати, що вибір не так екстремальний. Я пам'ятаю, що в Москві в 92.93, відразу після скасування дефіциту, діапазон на полицях відразу з'явився набагато ширше, ніж тут на фото. Але навіть в цьому вікні будь-який стандарт Савецький будинокдомогосподарка 80-х, якщо вона вийшла тут, напевно піде з дахом.

Російський магазин в США

7. Про нас радянське шампанське. Мускат навіть. До речі, він смішний: СРСР досить особливо покладав вражаючий рожевий сексуальний орган на всіх і всіх видах торгової марки: в результаті етикетки були вільно написані «когніт» і «шампанське». Скільки років минуло, СРСР залишився тільки в історичних книгах (поки не менше) – і неспроможність на складі, принаймні, «шампанське» і зараз є.

Російський магазин в США

8. Риба і всі види піску. Зовсім досить, в Каліфорнії (на березі океану!), риба набагато радше в російських і китайських магазинах, ніж в супермаркетах. Зазвичай продається рівно три тадполи двох сортів, а за деякими безглуздими цінами.

Російський магазин в США

9. Навігація Пиво. Різні. Дуже різні країни. І ви, мабуть, сміятися, але після того, як намагатися практично всіх цього з часом (точніше, близько половини, так як інша половина сортів з міцністю більше 5%, що я не приймаю у пиво категорично) Я не знайшов нічого приємного, ніж місцевий Budweiser і Samuel Адамса. Зовсім досить.

Російський магазин в США

10. Вареничко. Звісно з найближчого магазину, згідно з ознаками.

Російський магазин в США

11. «Бульки в томаті, світові закуски!» – Аркадій Райкін Він був, до речі, дуже здивований схожістю імен: англійською, бульду, бульду.

Російський магазин в США

12. На щастя, не існує назви ідіотів з родоводом, як Онаніщенко. Так багато отрути на полицях, як це. Боржум також доступний, дякуємо Богу.

Російський магазин в США

13.00 р. Солодкий зубний рай. Доброго дня.

Російський магазин в США

14.

Російський магазин в США

15.00 р. Місцева морква «Кореан» дуже багато.

Російський магазин в США

16.00 р. По дорозі, ось що я думав: Я був в США більше року, але я не відповідав випадково – є масло в американських суперзірках? Може бути, тому що я не їсти його...

Російський магазин в США

17.00 р. Добре, що класичний. Вони кажуть, що в Росії це вилучено з виробництва. І тут, повна довжина.

Російський магазин в США

18 років Що неправильно з їжею в Канаді? Під назвою «перогії». Я маю на увазі, "feathers." Щодо того, як я міг зрозуміти, для місцевих жителів будь-які страви типу «з начинкою загортають в тісто, і все це слов'янсько-радянське походження» – перо. Від крихітного пушбара до величезного кульбака.

1520461

19.00 р. Пиво знову.

Російський магазин в США

20. ...і знову тріщини піску. Якщо ви подивитеся уважно, ви можете побачити, що в Брукліні є досить завод "Червоне жовтень". Ну, принаймні, не "Іличові проблеми".

Російський магазин в США

21. Зареєструватися

Російський магазин в США

22. Що таке різниця між двома сортами – це неможливе від маркетолога, хоча мова йде про однакову мову. Поставте наліво.

Російський магазин в США

23. Ось ми йдемо. Перегляньте широкий асортимент. На правому, навіть пляшка ouzo була обрамлена на верхній полиці – хоча Греція, безумовно, не належить до теми магазину. Але «Кортица» звідси цілком можливо, я спробував.

До речі, коли я зняв все це, досить барвистий характер заварився з таверцями. Сіро-шерстий білий чоловік в сімдесятках, рідний американський (як його супутник пізніше сказав мені). Без обох ніг - наслідок діабету - з протезами, на стільці. Причастя з торговими деталями у повільному і плутаному, але досить пристойний російський, чувак впевнено утворився себе, очевидно, близько місяця поставки ковбас, копчених м'яса, пельменів, маринок і багато іншого. Він сказав, що він любив російську кухню, хоча він ніколи не був до Росії, періодично купив в цьому магазині, був надзвичайно гордий, що дізнався російську мову. Він працює суддею. Ось ми йдемо.

Російський магазин в США

Джерело: