Камчатка Печери

Цікава історія про снігові печери Камчатки розповів Денис Биков. І я продемонстрував, що деякі дивовижні фотографії, зроблені всередині печер.

Денис Будков пише ака ратибуд: Кінцева точка нашого фототуру була зоною Мутновського вулкана. Я прийшов тут щороку, але цей раз був різним. У спекотному літньому періоді дуже сніжений, а також спекотний літо. Тому сноуборди, які ніколи не розтопили цього року, значно зменшилися за розмірами. В результаті проходи відкриваються в печери снігу.

Р

Снігова печера на схилах Мутновського вулкана

На в'їзді в печеру товщина стелі дуже невелика і сонячна пробивка через неї дає нам неповторну красиву видовище.

Умови для зйомки в печері, щоб покласти його злегка, не кращий: практично всюди від стелі заливається вода, яка хоче залити обладнання. І без витівок не робили - Ірина так захопила зйомки, що не помітила, як вона кладила пристрій під струменем води.

Основними фарбами, які дивляться наші очі в печері, є зелений, жовтий і синій, але автоматизація сучасних камер думала, що ще є червоні відтінки кольору.

Р.

Далі ми переїхали з входу, більш товстіший склепіння печери стали і менше проникли через неї.

900200Р

На стелі тепер і з'явилися дивні образи, як у вигляді, так і кольору.

Ось останній промінь світла на шляху до центру печери.

Спочатку я не хочу, щоб піти далі в печеру, але наша неспокійна Аліона, з нею зцілувати, щоб пройти через печеру, просто змушувати мене піти і за це, щоб подякувати вам! В іншому випадку я не бачив краси снігу.

р.

Десь в середині печери (близько 300 метрів) був великий зал з невеликою каскадом. На цій фото, де я поз Вероніка як довідник, ви можете чітко бачити, як річні кільця дерев, шари снігу, з яких побудована печера. За моїми оцінками, є близько 5 шарів пресованої снігу. Нижній шар практично льоду.

, Україна

Площа Мутновського вулкана славиться великою кількістю опадів. Ця печера розташована в ярі до 10 метрів глибоко, через які звичайні гірські потоки. Взимку цей рівень ярини закручує сніг, а товщина арки печери може досягати 5-6 метрів.

На виході з печери водоспад блокує нас невеликими 5 метрів, але це небезпечно підходити до неї, так як краї склепіння тут постійно згортають.

Але проблема вирішує невеликий бічний виїзд, через який ми виходимо з печери.

Не можна вірити, що ми просто пройшли під ним.

Щоб зрозуміти, скільки снігу падає тут і скільки він розтопився в цьому році. Уявіть, що цей невеликий водоспад, як правило, під снігом!

Джерело: ratbud.livejournal.com