Озеро Куриль в Камчатці

42 фото, будь ласка, пацієнт.
Фотограф Ігор Шпільнок

Курильне озеро в Камчатці є найбільш ведмеді в Росії. Миттєво в світі. У цьому році було виявлено, що понад тисячі ведмедів, які живуть біля озера! Я бачив сотні ведмедів тут!
Кордон на мисі Грас - і моє улюблене місце на Курильському озері. В кінці приїжджає туристичний сезон на озері. Поганий сезон погоди приїжджає. Інспектори, які працюють тут на сезоні відпочинку. І для мене, безсезонний мій улюблений час. Так я буду тут на заміну до зими.

На цій картині ви зможете побачити весь будинок: зліва є два інспекційні будинки. Велика будівля праворуч - готель для відвідувачів. Будинки з'єднуються дерев'яними підлоговими шляхами. Зелена площа - застібка:

У центрі рами є мис Гербаус і озеро Курил. Зовнішній вигляд:

Я взяв цю картину на перший день до сходу, щоб побачити, як нещодавно придбаний Nikon D4 працює в сутінці. На щастя, не потрібно йти далеко: найближчий ведмедик, що прокинувся уздовж берега, всього сто метрів від пуфона:

Калдера вулкана Узона, розташована на території Кроноцького заповідника на південь від Кроноцького озера на Камчатському півострові:

Помітні читачі помітили сірі смуги в попередньому зображенні вертольота Узона вулкана На щастя, це не траси, але підлогові дерев'яні стежки. Ті, хто подумав, що це стосується чистоти туристського взуття. Такі стежки укладають, де особливо вразливі ґрунти тундри або зефіру. Узон Калдера – всесвітньо відомі туристичні місця. Відвідувачі, що прилітають на вертоліт, не повинні залишити дерев'яні колодки і причепи.

Будівля і підтримка таких причепів для того, щоб була неприємною і дорогою окупацією, адже кожна дошка повинна бути доставлена на місце вертольотом:

Невідомі доріжки тварин на невідомих шляхах.

09 мар

10 хв

Дріжджі на далекому публіці:

Кінець вересня. Це третій день індійського літа. Під час дня яскраве, повністю не-Камчатське сонце, синє небо і синя вода, а вранці до десяти годин, густе вогнище. Ми любимо в тумані, постійно збиваємо в ведмедики:

13 хв

14.

15.00 р.

16 мар

Немає в носі:

Про те, де я працюю зараз.

Державний природний заповідник «Южно-Камчатський» у своїх сучасних кордонах був організований в 1983 році і знаходиться на самому півдні Камчатського півострова. Площа площею 322,000 га, в тому числі прилеглої тримайлової морської зони. Крім Курильського озера, під захистом заповідника є такі унікальні об'єкти, як активні вулкани Іллінський, Дикий Крест, Камбалний, Косевський, мис Лопатка, Камбалне озеро, острів Уташ.

Заказник охороняється такими тваринами, як кальань, сєвч, снігова овець, білосніжні та білохвостові орелки, вушка, лосось та багато інших. Це єдиний федеральний заповідник в м. Камчатка. Режим території знаходиться близько до резерву, майже всі види управління природою заборонені тут, включаючи мисливську, промислову рибу, заправку, землевідведення, геологорозвідувальну діяльність. У 1996 році територія резерву була включена в Список пам'яток Всесвітньої природної та культурної спадщини ЮНЕСКО в складі номінації «Воли Камчатки». На території заповідника немає населених пунктів.

Тепер для отримання додаткової інформації про озеро Куриль. Про 8000 років тому на півдні Камчатки був ряд величезних вулканічних катастроф. З точки зору об'єму перекопченої червоно-гарячої маси сміття, це занурення було не менше семи восьмих разів більше, ніж занурення вулкана Кракато в 1883 році. Потоки плавленого сягнулися як береги Камчатки – Охотомор і Тихоокеанські береги.

Не сумнівайтесь, що на півдні Камчатки, після цього в'ялення було вулканічне пустелі. Усі живі речі, які не могли б проїхати на безпечну дистанцію. На місці гіганта утворилася вулканічна чаша — кальдера, яка поступово почала заповнювати водою. Таким чином був народився озеро Куриль:

Волкано Іллінська гірка піднімається над аквареллю площею 77 кв. км. Обсяг води в озері становить 15 кубічних кілометрів, середня глибина становить 195 метрів, період повної зміни води становить 18 років, середня прозорість води влітку становить 10 метрів. Максимальна глибина озера 316 метрів.

Ілинський вулкан є одним з найкрасивіших з правою конічної форми. Висота - 1,578 м, діаметр бази - 8 км. Цей вулкан є найбільш помітним прикрасою в панорамі озера. Де схил вулкана надходить в контакт з водами Курильського озера, в бухті Теплея, є гаряча пляж з випуском теплових вод. Я зробив пару спроб замочувати на цьому пляжі, але кожен раз я був відданий ведмедям: живо тваринний шлях між щадними підставами працює прямо уздовж вузької смуги піску:

Роки на острові Саманг:

р.

Острів Лава біля вулкана Іллінська Сопка:

Неподалік озера. Річка Хакіцин, що протікає в озеро біля набережної трав'янистого. У роті цієї річки добре видно з вікна мого будинку. Зараз є біг після рибних підборів...

Фотограф:

Поблизу шнурів на мисі Herbal з'явився ведмед ... добре, дуже великі форми. Я назвав її Єва:

Продовжуємо зустріти ведмеді в Камчатці. Ми сварилися:

Вечір на березі озера Куриль:

Рибно-оздоровчий сезон. Побачити на кулі прямо зараз. Сидіння, походи і жорсткий на пуф, іноді падають в харчову кому. Вони виглядають як набрякли кліщі. Вони не можуть грати більше. Незабаром в ден ...

Судденно, лисиця. Тим не менш, це не місце в Камчатці:

Ранній жовтень. Відкритий золотий осінь в Камчатці:

Краса.

вулкан

7 жовтня 2012 р. Останні години осіннього кольору. На східному вітрі вже тягнеться підхід до циклону з океанської косметики, яка буде роздягати листя з вербів і березів, відбілити вершини гір і вулканів зі свіжим снігом. Настає ще один етап осені...

Фрост.

Рано вранці:

Вертолітна колодка на світанку. Ніч на публіці завжди наповнений звуками. Зітхання хвиль, шум далеких водоспадів, ведмедя з кущів. І ось сліди нічного життя на хліпада. Що, вони мали дискотеку?

Одне ведмедя не вистачає, два є нормою, три великі сім'ї, чотири дуже рідко. Але не для Кроноцького заповідника та Федерального заповідника Південної Камчатки. Саме тут державні інспектори та вчені все частіше дотримуються великих сімей ведмедя. Ведмедя з п'ятьма кубиками:

Достаток великогабаритних сімей в заповіднику і заповідник пояснюється не тільки відмінним кормовим базисом (достаток риб, ягід і горіхів кедрової ланки), але і хорошим захистом від похилень:

р.

«... на 9 верстках з вершини озера Річка, і з яких сторін невідомо, є гора христих скелі, яка не інакше здавалося б, як маршрути, розміщені перпендикулярно, що заради козаків називають його кажановим каменем, а язичники кажуть, що бог і творець Камчатки Куту проживали кілька разів до його вильоту, в цих кам'яних маршрутах або бах він подорожував морем і озером на рибу, і на шляху звідти він кладе на оголошений камінь, і вони бояться такого підходу до них:»

10 жовтня 2012 р. Єлинська Сопка вулкан. Вітер не ламав всіх жовтих листя. Він залишив трохи суперечать білому снігу на вулканах. Пейзажі виглядають неймовірно красивими:

Сонце ведмедя кулі. Сьогодні це холодний і нудний день. Ведмеді атакували сонливість. І якщо дорослий вносить якось проти неї, боби просто падають на рух і падають дупа. Вони більше не цікавляться рибою або ягодами. Ймовірно, якийсь механізм підготовки до закритого укладання в денках починає працювати, 11 жовтня 2012 р.:

р.

Ведмедики в Камчатці. Осінь 2012 Портрет:
Дякую.

Джерело: