Супутникове самотність

Як ви читаєте ці лінії, супутник Cosmos-1484 летить над нашими головами через космічний холод, відблискуючи срібним круглим живітом. Полетіла цей шлях в нерозривній орбіті більше тридцяти років, скидаючи нижній і нижній з кожним поворотом. Цей супутник має складну долю і він має трохи більше місяця, щоб жити. Ще один місяць – і тяжіння землі остаточно справляється з цим фрагментом радянської епохи, і вона повернеться на землю. Але перед тим, як вона згорнеться в щільних шарах атмосфери, вона встигне побачити з свого роду, сліпі очі, що сталося при його відсутності в країну, світу і всіх нас.

Не буде легко. Коли він був зведений в далекий літо 1983 року, повною силою, енергією та усвідомленням своєї лофтної місії, світ був різним.

Цього року за перший раз його країна називалася «Святою імперією». Назви тих, хто зараз захищали свою домішу, вбиває сотні людей по всьому світу без випробувань.
[нек]
Він пішов на брухт стирань. У Великобританії та Німеччині були розгорнуті Араби на ринку нафти, коли американські круїзні ракети. Коли Старі війни були запущені, світ майже загинув в ядерний вогонь.

Він мухав до роару цистерни в Ливану і Сирію, роар винищувачів у Лівії і зйомку французьких мериценатів в Чаді.

Цього року турецька Кіпр народилася, а африкансько-американський був обраний мером Чикаго вперше. Який скандал!

Здавалося б, що світ був божевільний, але це просто початок. Він відкинувся від усього цього, міцно блюваючи, що він повернеться до нового світу—кальмара, мудрого і щасливого. Але щось вирушило неправильно в системі управління, і він втратив контакт з Землі назавжди.

З тих пір Космос 1484 став глухим і сліпим, а його рух став неконтрольованим. Він повинен був важко закінчити, як це, молодий, але без живлення. І почув він себе, затишний думкам, що десятиліттями перед смертю, він встиг би подивитися на цей новий дивовижний світ з одним оком.

Одного разу, коли він перелетів над Батьківщиною (він завжди відчував його без допомоги інструментів), гострий біль прокинув металеве серце. А потім щось розірвав всередині, розірвав його, і сотні шматків металевого м'якоть розкидані в ісічному просторі.

Потім спостерігачі з Землі припускають, що акумулятор вибухнув, але я знаю, що це не було. Він був серцем, що ламав, як скляна лампа з танкової сальво на Будинку радянських Це сталося в жовтні 1993 року.

І з тих пір його космічне життя перетворилося в глухий, і всі його думки зосередилися на чекі свого повернення – так солдат кидає додому від війни, знаючи, що він вже не вдома, але зберігаючи віру в диві.

З двотонної молодої людини, він став обтягнутою старою людиною з розбитим серцем. Країна, яка обладнана ним для тривалої поїздки, більше немає. Його подвиг тепер неприпустимо і нездужання.

Єдина консолідація полягає в тому, що вони ще боїться. Побоюється, що він буде падати з фіером, роздрібним метеором на гольфовому газоні, адже в його порожньому недійсному він нічого не чув про політику скидання, ядерну парність і глобалізація. Він є, як позаштатний солдат, не може прийти до умов з неминучим, захоплений його останню деструктивну помста. Вони бояться, і вони намагаються розрахувати її траєкторію, але я знаю без розрахунку, що не вірно.

Він не доторкнеться доброго, зла або байдужого. На Новий рік в нічному небі золотим інсультом і блимає білу зірку десь над районом Рибазан. І діти, піднявши голову, зробіть побажання: що завжди є сонце, що завжди мати, що завжди є небо. І бачаючи з вищесказаного нас, що дрочить на магазини для свята, сніговик на дворі панно дев'ятиповерхової будівлі, сині вогні екранів в вікнах будинків, дихання в рідному повітрі, я впевнений, що шматочок його тардиного серця буде щелепою, і він пробачить нас. І той момент, перш ніж він гине, він посміхається вперше в тридцять років. І все ще не дивно.

й

Джерело: http://