Історії з дитячого садка

На основі реальних подій. Ні, вони були реальні події.

По-перше, чому я не довіряти жінкам?

Учитель нашої групи придумав про розваги: десь на снігу на майданчику, поховавши фарширований іграшка, який знайде - це добре.
Діти розкидані навколо сайту в пошуках скарбу. Хтось перекопував сніг, хтось забирав ніс, знаючи себе. Захоплення, розваги, кричущий, це було все.
Я не сяю з моїм інтелектом, інтелектом і недбалістю в цьому віці, і навіть тепер я не сяю. Я був ближче до образу, аутистського фольгу, який, якщо він не соромиться себе, вже добре. Немає надії, що я знайшов скарб.
Однак на одному з сніговодів я бачив грубість. Що може бути? Ця глибока думка зробила мене пальця з носа і розмістити його в снігу.
Моє серце є товщі, натовп однокласників збирається навколо мене. Я шукаю мене, і я переможець. Я маю власний погляд, байдужий до всіх навколо мене. Я утримую слонову трофей над головою. Як і після бою з драконом, я поранений, але я пережили битву, і ось трофей - серце дракона. Відчував добре.
А потім приходить вчитель, забирає мій слон, моя перемога, моя гідність, і всі йдуть на тиху годину.
Я не довіряв жінок.

Історія двох: Як я дізнався, як хлопчики відрізняються від дівчат.

Ідея була наступним чином: в жіночому туалеті, після чого протікає шаутінг «Я бачив все!» Інноваційні, небезпечні. Ідея була таємницею. Але хлопці робили. Ніна з них досягла жіночих кабін.
Особливість макета була наступним чином: після в'їзду з'явилася передбан, в якому були мийки для миття. Щоб потрапити в кабіни, вам довелося перехрестити передбан, потім поверніть прямо, де було поставлене завдання.
Діти побігли тільки на бігунок, досить було довести свою мужність. І звичайно, ви повинні бути фольгою, щоб дістатися до кінця. Але ніхто не сказав мені, що!
Я сміливо занурився в передбанер, мій серце з захопленням. Перенесені раковини і вивертають прямо. З'явився ряд кабін, в яких ніхто не був, я був про повернути назад, коли раптом...
Я ще не пам'ятаю очей. Вона сказала нічого, кричить, немає реакції. Тільки очі, великий, нескінченно дивний.
Я виходив з жіночої кімнати мислення. Я не запустив. Крок був виміряний, спокійний. На шляху, хлопці попросили мене, що я бачив. Я нічого не відповів. З Я почав думати, що вони були занадто малими, приступними, у порівнянні з мною. Я виріс цей день, тому що я дізнався, як хлопчики відрізнялися від дівчат: дівчата не мають горохів!

Історія три: як я соромлю себе.

Я постараю себе читачеві. У мене є маленька муфта і детапланована, але моя головна перевага була тому, що я можу піти в туалет самостійно. В той час, як це було прийнято: Я хотів, щоб poop - Я пішов до poop. Не вдалося. Я заготів, щоб взяти мої штани.
Коли я усвідомлю свою помилку, вона була занадто пізно. Затишна година почалася і кожен був покликаний спати.
Слава Серуни, що погрожувала мене. Всі однокласники цінують свою репутацію. Ви можете з'їсти інші люди, ви можете запах далеко, але ви не можете бути серун. Це не буде вигорнути, це б сказав мені до кінця дитячого садка, потім школа, можливо, моє життя.
Я вирішив приховати його. З великою кількістю мазуту я видали великі частини і протерла пральню з туалетним папером. Не промиваючи себе, я побігла куля в спальню, де я стрибав в ліжко і дотримуючись, щоб бути запашним. Моя планова робота. Щиро дякую дітям. Ніна прогулялася між ліжками, регулюючи подушки і ковдрами.
Так що мене віддали? На 27 я часто думаю назад до цієї точки. Я знайшов відповідь. Я був зраджена моїм нездатністю об'єднатися з навколишнім середовищем, мій намір детально. І стейк. Приміщення було досить гарячим, всі діти скидаються без укриття. Я шукав як гусениці. І коли няня намагалася зафіксувати мій ковдру, вона занурила щось неправильно. Поганий запах.
Тоді мене мили, давали мені штани номер 7. Що сталося з попереднім шістьм, як і раніше загадкою мені.
Моя репутація відновила наступний день. Деякі фольги демонструють всі вичавлення. Всі забули про мене.

浜у 涓 蹇

Джерело: