354
Як покласти дитину в сад без щеплення
Я неодноразово чую, що без вакцинації дитина не буде прийматися до дитячого садка, але я вирішив, що я буду вирішувати проблеми, як вони приходять. І тепер прийшов час, щоб відправити свою невикористану дочку до дитячого садка.
У місцевій клініці ми бачили вкрай рідко, всі строки вакцинації пройшли, і коли прийшли обходити лікарі для дитячого садка, щоб знову просунути до «мийки, і все-таки ставити хоча б деякі щеплення». Вона пролетіла через нашу половинку спрагу медичну картку, і безшумно видала форму медичного сертифіката для фахівців обходу. Ми обходили всі необхідні лікарі, і подавали картку для підпису головою клініки, що дитина здорова і може піти в дитячий садок. Але менеджер відмовився дати нам підписану картку, поки не покладемо зразок Мантоуксу. З цього моменту все почалося ...
Крок 1.
Я вже знайомився з законами в той час, і я був дуже визначений. Вона запитала в письмовій формі, щоб надати папір, на якому вона відмовилася дати їй відвідати сад, з проханням вказати кількість нормативного документа. Лист супроводжувався заявою, в якій відмовилася від тесту Мантоукс. Готуйте копії до відділення охорони здоров’я та повіреного району. Але вони не використовували, непристойно, тому що після читання відмова картка була негайно підписана і надана мені безумовно.
Крок 2.
Голова дитячого садка, де ми оселилися, вітаємо нас дуже тепло. Дуже солодка жінка, яка живе з душею в її роботі знає кожну дитину, як її власне. Я запросив медсестра, щоб зустріти мене, який відкрив нашу карту і газований.
до Ми не можемо прийняти вас.
Чому?
Ваша дитина не влаштована, хвора. Всі наші діти вакцинуються. Ваше ім'я буде заражати нас.
Перш за все, моя дитина здорова, вона написана в медичному записі. По-друге, якщо діти в дитячому садочку все щеплюються, як ви сказали, то чому б вони хворіли?
- (пауза) Я втомився жити?
Що слово дав мені невеликий удар. Але я спокійно продовжив діалог. Далі в нутрішньому шкаралупі згадав Закон «Про імунопрофілактику», який запроваджує невикористану дитину для відвідування дитячих установ (крім періодів епідемій, офіційно визнаних і підписаних головним санітарним лікарем міста). Я почав сказати, що мені потрібно піти в санітарну епідемологічну станцію, отримати деякі сертифікати ... перейти до головного лікаря деякі лікарні, отримати дозвіл ... Я відмовив тому, що я не мав причин, щоб зробити це.
Після цього я повернув всі документи для реєстрації в дитячому садку, і сказав, що мені потрібно думати і проконсультуватися. Ми домовилися про те, що я приймав в кілька днів і приносив відмову від вакцинації, де, за їх запитом, довелося писати, що «слідки попереджені, і взяти відповідальність за життя дитини. й
Для мене достатньо знайти вичерпну інформацію, проконсультуйтеся з досвідченими людьми, лікарями, юристами.
Крок 3.
Я приготував ретельно. Повернути відмову, списуючи всі закони та правила, в надзвичайно бюрократичного стилі. Вона підкреслив, що ця відмова є свідомим і збалансованим рішенням, прийнятого на основі детального та всебічного дослідження питань, пов’язаних з вакцинацією, особистим досвідом і не суперечить нормам чинного законодавства, включаючи:
Стаття 26 (1) Універсальної Декларації прав людини
2 статті 43 (право на освіту, включаючи дошкільний) Конституції РФ,
3) ст. 5, ч. 1 (на можливості отримання освіти громадянами РФ незалежно від їх стану здоров’я, статі, вірувань та інших чинників) Закону РФ «Про освіту»,
4 ст. 32 (за згодою на медичне втручання) та ст. 33 (на право відмовити медичному інтервенції) «Основи законодавства РФ щодо захисту громадського здоров’я»,
5) ст. 5 (право відмовляти вакцинацію і отримувати повну і об'єктивну інформацію від медичних працівників про необхідність вакцинації) і ст. 11 (на щеплення з згодою батьків неповнолітніх) Закону РФ «Про імунопрофілактику інфекційних захворювань».
Окрема точка – відповідальність за життя дитини. Я ніколи не чую лікаря, яка вводить вакцину, яка оформила відповідальність за наслідки вакцини, або принаймні попередження наслідків. Що означає взяти відповідальність за відмову? Що батьки гарантує, що ніхто не буде турбувати, якщо не вакцинована дитина отримує «вакциновану» хворобу? Чи ви надаєте свої соціальні переваги? Чи законно відмовиться від лікування? Крім того, Федеральне право «Про імунопрофілактику» не встановлює точну форму відмови, це говорить тільки в письмовій формі. Це означає, що будь-яка відмова буде дійсна, якщо він письмовий і підписаний батьком (мати або батьком).
Через кілька днів ми повернулися до нашої розмови. Для того, щоб не витрачати час, я дав для ознайомлення (і підпис всіх присутніх) відмову від вакцинації в штаті. Один в медичній картці другий в голові, третій в мене. Я приготував лист, де, при відмові приймати дитину, я бажати б у письмовій формі причини відмови. З цим листом я впевнено переконався йти до суду.
Я думаю, що завдяки великій частині моє визначення, щоб виставити правду і спокій у голосі, після коротких дебатів ми підписали угоду про відвідування дитячого садка.
Таким чином, інформація, інформація та інформація знову. На щастя, це існує і цілком доступно. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ми живемо в демократичній країні і захищені законами. І якщо вони не втілені кудись, то більша увага приділяється цьому, чим менше таких випадків буде.
Висловлення законів.
Права громадян визначаються федеральними законами та конституційами країни, а не постановами Міністерства закордонних справ та, крім того, місцевими нормативними актами.
17 вересня 1998 р. було прийнято Федеральне право «Про імунопрофілакцію» По суті, до закону додано пункт про право відмовити щеплення, а не тому, що держава раптом вирішила не вакцинувати дітей, але повністю вимушена. Росія приєдналася до Європи в 1996 році, яка накладає певні зобов’язання щодо країни. В результаті в травні 1998 р. Росія мала ратифікувати Європейську конвенцію щодо захисту прав людини та основоположних свобод, прямий результат якого було прийняття низки Федеральних законів (не тільки в галузі охорони здоров'я), «очищення» довільності, яка відбулася в країні. Росія не прийнята в Європу.
Кілька порад.
Не можна відвідувати дитячий садок. Але ніхто не бачив цих загадкових законів.
Наказ Міністерства охорони здоров’я СРСР No 426 від 28 березня 1986 р. «Про заходи щодо вдосконалення профілактики луків», що говорить про те, що без лушпиння, дитина не може відвідувати садочок. (Веселий комедія!) 17 вересня 1998 р. СРСР не існував на карті світу, а Федеральне право «Про імунопрофилизу» Відповідно, наказ Міністерства охорони здоров’я СРСР No 426 від 28 березня 1986 року автоматично втрачає свою силу.
І, на мій глумий погляд, нам не потрібно йти на місце, де ми направляємо (до СЕС, фторографії, ретестування, рентгенівських променів і т.д.), доки ми довели, що ми зобов'язані зробити це законом. У будь-якому випадку, перед тим, як довести до них, ми не зобов'язані зробити щось, корисно запитати їх, щоб довести до нас навпаки.
Якщо справа йде до суду, то для захисника (адміністрування дитячого садка, наприклад) буде програвач заздалегідь. Чому він майже ніколи не потрапляє до суду.
Як консолідація, вона стає легше після певного віку. Про 4 роки щеплення бореться ззовні – новий «сім'як» за замовчуванням вирішує, що дитина повністю щеплюється (не менше, оскільки дитина виглядає, навпаки, популярна легенда, жива і досить здорова). Нові щеплення протягом деякого часу не в календарі, а старий «сім'як» вже втомився від бойових дій, терміни проходять всі проходження, звіт вже давно подавався, що тепер «зламні сходи». Деякі працівники охорони здоров’я навіть (секретно) починають затверджувати, розподіляючи приголомшливі новини, які вони не щеплюють своїх дітей.
Галина Пружова, мати 5-річного Валентина
Джерело: /users/1077