Хто буде зупинити спів Кобзон?

Як я відсвяткувати Новий рік під старим режимом? Ви, юність нової застійки, не знаєте, як ми відсвяткували Новий рік під загальним

Як я пам'ятаю зараз, вперше, близько години до Нового року, телевізійні органи СРСР показали нас на 22.00 або 23.00, як правило, документальний фільм про дух (близько години), що країна досягла минулого року. Ну, скільки мільйонів тонн сталі тут виплавляли, скільки зернових були скульптурні, трактори, метри тканини і так далі. Не важливо, що якість або що це таке. Основна країна знала, що вона працювала в рік і, як, все не було в вагах, ані стихії, а соціалістичний конкурс в країні був проведений, і ми міцно скоєні, під керівництвом КПСУ, будуємо комунізм, яскравий майбутній для всіх людства.

Далі 10-15 хвилин перед битвою Кремля хвої, Генеральний секретар ЦКСУ, Комрад Л.І. Брежнев, виступив. Проте, в останні роки свого життя, коли відмирання Генерального «замовленого жити довго» і навіть інших лідерів Політбуро навряд чи розуміли, що він говорячи з його помилковою щелепою, його привітання радянським народом читати оголосника, як правило, Кірілов.

Тоді Новий Рік світла. Телеведучі (і не кожен музичний шашлик з назвою «зірки», як це зараз), відкриті «Огонек», життєрадісні привітання, жарти або інші слова «східний». Тоді оркестр (живо, без фанери в записі), часто просто оркестрова музика або перша душова пісня (все життя). Як і «блакитні, сині заморозки кладуть на дроти».

Тоді були художники. Все було ретельно продумано. Ми були другою потужністю у світі, а не як це тепер, сільський російсько-білоруський клуб другої категорії преміум. Ми були величезною країною, 15 національних республік. Ні дівчині. Отже, в «Огоніку» були присутні художники з усього загломерату СРСР. Не тільки це. Безумовно рейндерні гермети Чукотки. Як без них? А потім Чу знавка не Абрамовичем, основним "чуйним", як зараз. Ми знаємо і любимо Чукотка не тільки для алмазних шахт. Звертайтесь до нас, а потім. Ми любили і знали Чукотка для "Я візьміть вас до тундри, ого-ooh". Тут ви, юнаки країни називають «Девастанція», не знаєте, напевно, ця пісня. І в наших юних днях це був супер удар.

«Я збираю тебе до тундри, ooh-ooh. (Життя пекла, не запитайте, ooh-ooh.)

«Ви будете любити там, ви дізнаєтеся там,

Немає екстремальних...

Я даю вам.

Тоді виконували митці сонячного Таджикистану, Узбекистану, Киргизії, сонячної Грузії, Азербайджану та інших сонячних електростанцій. Тоді в «вогонь» обов’язково митці розмовного жанру. Зазвичай дуже високий рівень. Моє улюблене серед них «Тарапанка і степсел», пізніше Г. Хазанова. Нерідко виступали в цьому жанрі популярні артисти кінотеатру, театру. Як правило, обов'язково Державін і Ширвіндт. Класична музика в середині концерту. Як можна не послухати частину музики з Чайковського або арії з опери за годину або два ранку? Клас роботи в цей час любив дивитися і слухати класику.

В цілому все було «сихально підіймало», збалансоване (в розумінні як «пролетарів села та міста» та «інтелектуали»), що триває до 4,00 ранку. В кінці «Огоника, близько години до кінця, допускаються в виступах «низький жанр», тобто радянський «капітал-Москва» поп. Вокально-інструментальні ансамбли (VIA) типу «Ліся Пісня» (не менше залити). Немає рок-груп, як це. Скеляні гурти в СРСР були офіційно визнані і допущені на святковому телебаченні тільки під завісою СРСР, про початок 80-х. До того, що вони були в ряді «ми не маємо цього або майже не робимо». Суспільство.

Після закінчення новорічного концерту, близько 4.00, 4.30 ранку, для тих, хто переніс його все і не впадав ніс в салаті або під столом, було довгоочікувана нагорода за годину телевізійного мовлення називається: «Мелодії і ритми зовнішньої поп». Відкриваємо програму, як правило, «музичний балет телебачення ГДР». Для тих, хто в їх житті не бачив на радянському телебаченні або особисто в житті в радянських «кабаксах», таких міст, як Рига, Таллінн (з іншим «n» в той час) «тір» дебаучера в ряді «варета», «музика балету ГДР» вирушала просто до «хуралу». Тоді був Карел Готт, улюблений радянських громадян, чеський співак Вондрачкова, напевно, щось від соціалістських країн, як угорська Юдіт Ситуш. Далі на “dessert” всі найбільш “знедохідні західні”: “ABBA”, “Boney-M”, “Smokey”, “Baccarat”, “BG”, майже нерозумна, фантастична “королева”, Елтон Джон та інші. Ось чому ми закінчили 3-4 години радянської «Огонек».

Я запитую вас, громадяни країни «Нова застій» від Бреста до Камчатки. Тут я чекаю ще раз «халф-йед» пострадянських новорічних концертів, «світлів» і тихо «шизея», комрад. По-перше, немає професійних хостів. Заміщали Кіркоров і інші «зірки». Кобзон не тільки неможливо слухати, але і не можна побачити. Навіть у пальто "Санта Клауса". «Сінгер» Кобзон зі своїм радянським репертуаром «конкурсу Криму», вже 20 років тому для мого скромного музичного смаку слід заборонити під штрафом смерті від виходу на телевізійний етап.

Схоже всім іншим. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Всі ці Кіркори, Миляв, Софіяроара, всі інші «Георгії» етапу повинні бути заборонені протягом тривалого часу. Бо вони вже 10-20 років тому застарілі і не співають нічого нового, тільки співають старі радянські хіти. Я не говорю про те, що ця партія стрибає з одного телеканалу до іншого. Так само ввімкніть канал Кіркорова на інший канал надії, що немає «Казбека», подивіться, і він прилипає там. Далі На жаль, національний фактор повинен бути адресований. За моїми скромними оцінками, протягом багатьох років поспіль ми затримуємо, співаємо, змішуємо в національних умовах на 80% «Семітичні товари», не менше. Здається, що російські художники як різновиди закінчилися в Росії. У Москві, Останкіно, окупованому ізраїльським телебаченням? Ізраїльські спецпідрозділи захопили вас все, що там чи кудись? Не можна уявити в будь-якій країні світу, що головними телевізійними святами країни є 80%, наповненими людьми тільки однієї національності. Не існує такої речі в Західному толерантному світі. Це особливо дивно, щоб побачити в Росії. Чи існують тільки євреї в Росії? Чому вони затопили всю трансляцію російського телебачення? Де ебать є Чукі? Де Удмуртс, Татари, Осетини, Чечени, Дагестаніс, українці, я не говорю про білоруських, які також живуть в Росії. Здається, що в Росії не тільки в економіці мафії, не тільки в політиці мафії. У Росії та на телебаченні все ведеться мафією. І влаштуванні телевізійних шоу так просто запускати Єврейсько-розважальну мафію. Для того, щоб бути чітким, я не антисеміт. Але кількість півтелей в різних російських розважальних шоу вже давно перенавигається. Не радянський Главліт та інші високовідповідні товари від Державного телебачення і радіо СРСР. На телебаченні не допускаються такі худоби. Ох, я зміщую. No Чайковського напередодні Нового року, ні Русланова, ні Тарапанка, ні Бул-бул-Огли з Магомаевом. Або «кінний Кобзон». І про «Мелодії і ритми зовнішньої сцени» і в повному гойдалці чоловічих ностальгічних сльозах.

Я гона йде трохи твоя. До ностальгії!

До старого радянського телебачення!

Незважаючи на те, що вона була ідеологічною, вона також була різноманітна. Не схожий на поточну «зовнішню співу». Дмитро Тарасбух, (Мінськ), за «Хвили»
hvylya.org/analytics/culture/kto-os ...go-kobzona.html

Джерело: