Юрій Ніколін

Вчора, 21 серпня, був день пам'яті легендарного радянського художника Юрія Володимировича Нікуліна.
Для деяких, Нікулін є улюбленим клоуном, без якого неможливо уявити цирк. Для деяких – улюблений актор, на рахунку якого понад 40 фільмів. Винайдена заява «і талановита людина у всьому» в тому випадку, якщо спеціально для нього, кожен, хто знав Юрій Володимирович. Однак, перш за все, він був чоловіком доброї душі, відкритої, життєрадісної і симпатичною другою, готової завжди допомогти в складних разів.
Протягом свого життя він пройшов багато: Велика Вітчизняна війна, відторгнення театральних інститутів і кіно. Однак він ніколи не втратив серце і пішов через життя посмішки. Ця посмішка пам'ятається мільйонами своїх шанувальників в нашій країні.
Юрій Ніколін
Не пропустіть помста на людей. Дуже задоволена. І вони не вижити його...
Багато хороших речей можна зробити, якщо ви в гарному настрої.
Якщо кожен з нас може зробити іншу людину щасливою, принаймні одна, кожен на землі буде щасливим.
І ми, хлопці, будуть мати наші перемоги. Головне, що вони не озброєні.
Часом ви кладете щось біля завтра і подумайте з жахом: завтра майже кілька годин!
3610Р. 4200Р.
Почуття сміху – радість. Щоб викликати сміху - це гордість мені.
Я завжди був щасливим, щоб люди сміхалися. Він, хто сміється з добротою, інфектує інших з добротою. Після такого сміху атмосферу стає різною: ми забуваємо багато проблем життя і незручностей.
У моєму житті це була справа, яка відіграла вирішальну роль. Аналізуючи минуле і мислення про це, я прийшов до висновку, що це відбувається тільки тим, хто шукає, хто хоче, хто чекає на зовнішній вигляд цієї події і робимо все в їх силі, щоб виконати свою мрії, бажання.
Не чекайте життя, щоб навчити вас.
Ніщо втрачено в природі, крім надії.
Юрій Ніколін
Що таке доля? При переході двох поїздів на одну трасу. Політ на високій швидкості вночі, ненавикористання, що ДТП можливо. І поки вони не збігаються. Чому? Я не знаю долі!
Що таке нещастя? На мій погляд, втрата найближчих людей.
Я вже відіграв свій час, тепер - додатковий час.
Я хотів би сказати пізніше, що він був хорошим чоловіком. Що не означає, що я завжди люблю. Але доброта настає перше.
Я люблю навчання від людей. І прийміть, що вони мали. Але мій найбільший вплив був мій мама і тато.
Молодий Юрій Ніколін, 1930-ті роки
Юрій Ніколін р.
Під час вступних іспитів до VGIK в 1946 році Юрій Ніколін був вилучений з другого туру, а голова Приймальної комісії, режисер Сергій Юткевич категорично зауважив:
- Молодий людина, намагатися потрапити в деякі театральні інститути. Ви в повній мірі ненаряддя для фільму, тому забути про це назавжди.
Юрій Ніколін
Юрій Ніколін
З раннього віку Юрій Ніколін зібрав жарти, пише їх в окремому блокноті. Він служив йому в армії. Він став другом десять пакетів сигарет, які розповідають більше жартів. Стан був тим, що якщо суперник знає жарт, то відразу потрібно запустити інший. У зв'язку з тим, що у вас виникли перші фрази: «Я знаю!»
Він в підсумку почав говорити. І за два години він захопився жартами в барраках. Нікулін ще не досягв половини, як він був визнаний переможцем, оскільки слухачі втомилися від сміхання і часу підходили до ранку.
Юрій Ніколін, Георгій Вітсін, Євген Моргунов, 1981
Юрій Ніколін (доб. 3)
Юрій Нікульін розповів, як колись під час розбиття фільму «Дог Барбос і незвичайний хрест», він і Євген Моргунов після сцени вибуху сидять на деревному одязі біля траси, а Георгій Вітсин проходив навколо очищення і сян: «Чи ви пішли...». Тут колективні аграрії пройшли і, дивлячись на пекло і ображена людина співала арія об'єктивних, були дуже дивовані.
до Що відбулося? фермери просили.
Моргунов відповів без зв'язки очей:
до Не знаєте? Це Іван Семенович Козловський. Його дачу спали вранці. Він є. Тепер автомобіль прийде з Москви і візьме його.
Колективні аграрії були дуже застарілими.
до Яка жита, - сказав Моргунов, художник багатий. Він повинен накопичувати гроші, він побудує новий, і він порушував до Вітсіни: Іван Семенович, ви знову співати, піти.
Вицин, без розуміння нічого, відповів:
- Все правильно, я співаю, і я тримую спів.
Колективні аграрії були захоплені та побігли до дачі Козловського. Але вони не повернулися.
Юрій Ніколін
Юрій Ніколін
Юрій Ніколін розповів, як під час зовнішньої поїздки митці влаштували автобусну екскурсію, а керівництво раптом сказав в мікрофон: «І тепер будьте обережні: ми приїдемо до місця, де всі перестали пити і курити!» Автобус перевернув навколо і всі побачили великий напис: «Місто кладовища».
Юрій Ніколін у школі
Юрій Ніколін
Після того, як Юрій Нікулін, зробивши для фільму «Ділова людина», був взятий з центру «Мосфільм», де зйомки епізоду відбувалось. В той час як водіння, Нікулін почав переробити роль. У руках художника була велика «холода», і він, поставивши її до задньої частини голови водія, наказав:
- Приходьте! Увійти Не пропустіть!
Все це відбулося ввечері, вогні вже горять на вулицях, і коли автомобіль поїхав до Арбата, дорога була раптово заблокована двома чорними кратери, з яких група захоплення стрибала.
Про те, що деякі контролери трафіку побачили сцену з «холодою» і на радіо повідомили її в органи. Але, незважаючи на те, що нікулін вже добре відомий для фільмів «Коли дерева пережили великі» і «Трейлери», тому інцидент був вичерпаний.

Джерело тексту на посилання. .