Як Ideological Insanity має непристойне життя

Шановні друзі! 24 березня 2014 р. я переживав, що тільки прочитав книжки про 1937 р. Я не думаю, що це може бути так скоро. Я пишу вам закінчити читання, бо це стосується всіх – все, як кажуть, «справжливі» люди. Якщо ви повністю мереживні, просто запустіть очі і прочитайте деякі моменти, але будь ласка, прочитайте.

Я був запрошений на інтерв’ю в університеті «Рудь» (Народний дружба Росії). Я повинен навчати німецьких медичних та сільськогосподарських студентів. Керівник німецького розділу, стильна стара жінка, була дуже щаслива, що вона знайшла мене, тому що ніхто не навчився, більшість навантаження була на неї, і молодий вчитель зі ступенем зазвичай рідко (Я 27). Імовірність, яку я буду приймати 100%. Більшість з усіх, вона боїться, що керівник відділу захопить мене на англійську мову, але я запевнив, що я хотів би навчати німецьку мову і я не згодні з англійською мовою. Після розмови ми пішли на голову відділу іноземних мов.
Я чекаю про півгодини, бо вона була на зустрічі. Тоді вона запрошувала нас в офіс.

Я спробую коротко описати нашу розмову.

Характеристика та середовище: Я сидів на стілець проти стіни, на мій правий діагонально - стіл менеджера. Зателефонуйте їй Олена Олександрівна. На мій лівий – невеликий стіл для свого заступника (або помічника?). Ірина Олександрівна. Я, сестри. Цей стіл має 20 до 30 хвилин розмови з головою німецького розділу.

Керівник відділу навчає своє резюме.
Яка німецька школа ви приїхали?
- Замоскворече.
до Це багато місця.
- Садовий променад.

Чому ви працюєте в відділі Граммара? Ви хочете навчити граматику так багато?
Перш за все, бо були люди, з якими я зацікавився.
Ви вибрали тему дисертації?
до Ні, це було запропоновано мені наглядом, але в той час, ні я, ні вона, ймовірно, мав будь-яку ідею, що станеться.

Ось каже: «Сеф-освіта та професійний розвиток», але ніде це говорить «72 годин». Міжнародний семінар недостатньо, підготовка Всеросійської студентської олімпіади недостатньо. Навчання потрібно лише якщо це говорить 72 години. Решта не враховує.

Ось я розумію, що Олена Олександрівна – це просто заповнювати ціну свого відділу і намагатися до того, що вона ще не вирішила, чи варто взяти мене чи ні. Нагадуємо, що я не знайшов цю вакансію, але я знайшов, і я знаю, що вони просто не повинні працювати.

У цьому випадку, моя одномісячна стажування в Німеччині.
- Чи говорить він "72 годин"?
-Так. У мене є сертифікат.

З того часу, як мій резюме має пункт, який називається «Ідеї, Хобі», питання пішли іншим чином.
Я скажу, що я мав ідею не кажучи вже про те, що я навчаюся у літньій школі Росії та періодично публікувати журналістські статті. А потім, з мого ойєта (або це загальне почуття?), Я відчув, що розумна людина повинна оцінити, що граматика в німецькій мові не закінчується в своїх інтересах в житті.

Що ви маєте журналістські видання?
до Це просто мій хобі.
Я розумію, але що ви пишете?
Я написав про різні теми: навколишнє середовище, волонтерський рух, вибори.
Як оцінити екологічну ситуацію?
Я написав не про навколишнє середовище, а про зростання громадянської активності Росії у зв’язку з навколишнім середовищем, про екологічні волонтерські табори.
до Де ти йдеш?
до Не дуже важливо. У нас є достатньо сміття. Наприклад, затока Фінляндії.
до Ні, це питання: один випадок в передмісті, інший - затока Фінляндії.
Тут я також очищав сміття: на озері Biserovo, в районі Південного Бутово, де живу, і в інших місцях.

Тоді, на мій погляд, Франзька Кафка була якось за мною, і це був той, хто зразив весь процес.

Яка думка про Крим?
Чи є це питання принципу? (перплексність і поступова реалізація, які я маю справу з)
- Так, це питання принципу для мене.

Тут варто нагадувати, що я отримав посаду вчителя німецької мови для студентів медичного та сільськогосподарського факультету і мав навчати німецьку мову з нуля, тобто справи, слово замовлення, декларування, судження - добре, ви знаєте.

Я можу розчарувати вас, але я не підтримує політику Росії на Криму.
Чому?
Я вірю, що Росія дотримується агресивної політики та використовує неправильні методи, що порушують міжнародні угоди.

Тоді я зрозумів, що я не був людиною, але функція, агітатор, політолог – будь-який, але не керівник відділу.

Шукайте, як наші молоді милосердя! Як старий ти? Що ви навіть знаєте? Ви повинні бути поганим телеглядачем.
Я спробую отримати інформацію з більш надійних джерел.
Чи знаєте ви, хто завоював Крим?
- Чи знаєте ви це греки на тисячі років? Ви хочете дати її грекам на цій основі? www.echo.msk.ru/blog/aillar/1282868-echo/
- Я знаю все! Який удар був для нас, коли ми дізналися, що Крим - Україна. Ви бачили людей з прапорами?
У зв'язку з технологічними роботами, ми будемо раді вітати Вас на сайті.

Я ніколи не був в Україні. Я не був до Києва.
Ме. І я був у Києві, в Криму, і на Західній Україні двічі. Я просто не хочу війни між Росією та Україною!
Е.А. Хто хоче знати, куди почати? Росія не ввозила своїх військ на територію України, ні, не вступила. Я люблю всіх людей, головне, щоб людина була гарною.

А сестра Ірина Олександрівна переплетена в розмові:
Е.А. Як ви хочете? Ви не знаєте, як поводитися. Ви не поважаєте літніх людей! Хто виріс на будь-якому місці?
Хто бачив мене не рідше одного разу в житті, повинен відкрити очі. "Дочка в кімнаті", як мій бабуся говорить.

Я поважаю людей.
Е.А. Ви не поважаєте всіх, чому ви попросили з вашого педалу!
Ме. Ні, я запитав про перебування.
Е.А. Немає, ви, очевидно, був злий!
(Я вивчав і працював всього 10 років.)
Е.А. Ви думаєте, що Олена Олександрівна зацікавлена у вашій точці зору? Вона не має нічого іншого, щоб зробити, але поговорити з вами. Ви просто починаєте подорож. Ви все ще повинні навчатися!
Я завжди готовий вчитися!
Е.А. Ви не готові!

Я звідти звідти.
Ме. Шукаю, я втратив всі бажання працювати в відділі, тому нам потрібно закінчити розмову. Якщо ви хочете скидати дівчата, як вчителя тут, це не для мене.

Е.А. Я думаю, що ми повинні закінчити. По-перше, навчайтеся поважати своїх літніх людей.
Ми не маємо Ленінського тут, де вони беруть всіх в ряд з будь-яким видом. Ми є найсучаснішим університетом. Ми працюємо з іноземцями! Ми обличчя країни. І я підтримую нашу владу, тому що я патріот, і ви знаєте, хто, ви є анти-патріотом!
Я вважаю себе патріотом, тому я хвилюю, що Росія робить помилки.
Е.А. Ви можете думати про себе як що-небудь. Що робити, якщо вона (тобто, мене) буде повісити мій агітація тут, а потім я повинен бути відповідальним за це?! Люди, як ви організовуєте терористичні акти тут (це говорить про повну серйозність, без заліза). Підтримую нашу владу і підтримую президента Володимира Володимировича Путіна, і проголосив за нього.
Я. Ну, це твоя точка.

Тут знову приходить молодша сестра:
Е.А. Ви повинні залишити Росію цим ставленням!
Ме. Може бути ви повинні залишити Росія?
Е.А. Яка національність ви? (це, як ви розумієте, є чітке порушення закону, а також уточнення політичних поглядів)
Ме. У мене є багато різних національностей (що правда: У мене є німці, поляки, російські козаки, євреї, вірмени і, ймовірно, багато іншого).
Е.А. Ви можете побачити його.
Я. Що ви бачите? Що погано?

Е.А. як старший співробітник: Ні, це добре.

На деякий момент я думав, що я не висловив мій погляд. Але я відразу зрозумів, що мені довелося сказати, і це добре для мене, що ці незрівнянні істоти показали свої гати так швидко, і я б не доведеться працювати з ними бока, або навіть під їх керівництвом.

І.А. (відправлення голови німецького відділу) Де ви знайдете це? Ви коли-небудь сказали?
Ми не говорили про це (доспішно шоковані).
А: Вона буде працювати з студентами! У нас є газета. Ми не можемо пускати будь-яку роботу для нас! Знайте, що я був прийняти вас 100% (як якщо я не знаю це)

Ме. Я використовую для відокремлення ідеології та професії.

Керівник німецького офісу: Може бути, ми повинні повернутися до професійних питань.
Е.А. Ні, це пізно, ми не будемо в будь-якому місці.

Я дуже рада, що ми дізналися, і ми не будемо працювати з вами. Намагайтеся бути комфортними з людьми, чиї думки відрізняються від ваших.
О.А. Добрий, еколог.
Я не еколог. Я лінгвіст.
Ось чому ми говорили про те, що ми
На щастя, менше місяця тому я прочитав Євгенію Гінцбурзькому прохолодному маршруті, і тепер я знав, що я був не тільки в цьому світі, і там було набагато гірше.

Керівник німецького відділу, який мав супроводжувати мене. Ми пішли в навчальну кімнату. Для неї, що я не отримую удар в кишечнику. Вона дивиться на мене з очима матері. Природно, я сердитися і сказати, що це страшно, що такі люди в силі, запитуючи, як вона працює тут. Сльози в очах більше ударів, ніж розчарування.
Вже 10 або 15 років старше, ніж мої батьки і побачила багато в житті.
Не потрібно говорити нікому: «Я кажу щось, ви будете ратифіковані, і ви будете вражені!» Але я не звик до неї! Я запитав питання і відповідав його. Не можна боятися всього!
Так ми говоримо за 10 хвилин, потім вона каже, "Для тебе!" Зіпсує голову, вона також готова торкнутися, але стримана сама "так що тушара не тікає." Я відчув її від переходу до керівника відділу знову - переконувати її найняти мене. Візьміть мене до ліфта. Знову ж, «Дуже без тебе», більш ніж дружні руки. Про нас
Я залишаю територію РУДНУ і розумію, що наша МСГУ – це просто рай в порівнянні з цим обкурентом. Я ніколи не відчував такі теплі почуття до рідного міста. Тим не менш, є надія, що «Рудь» не так поганий, просто специфічні товари відрізняють себе і подрібнюють весь університет.

Люди, дорогі, будь ласка, нехай буде приниження! Неважливо, що ваші політичні погляди є, чи ви для Путіна або проти нього, це не важливо, де ви працюєте або навчаєтеся. Не пропустіть! Я дуже сподіваюсь, що ми не повинні летіти Росію, і я запитаю вас не до. Якщо ви не залишите, то місце, яке ви можете зайняти тут, буде зайнято істотами, які я говорив вчора. Не зберігайте себе. Просто жити, поспілкуватися один з одним, любити один одного - це вже багато, це дуже необґрунтовано тим, хто очікує, що вони будуть лікті і дарувати на кожну можливість. Коли вони дроїться, вони особливо смішні.

Тексти пісень, а це означає: І не думаю, що це не впливає на вас. Щодня ви будете серйозно запитати, чому ви йдете на відпочинок в Індії або Туреччині замість Сочі або Криму, або чому ви працювали на іноземній компанії, або чому, сидячи на вашому автомобілі, ви слухаєте Beatles, Time Machine, Ocean Elzy або деяких англомовних поп, не Кобзон або Валерія.

Я можу сказати вам, що після цього епізоду мої крила просто виростили за спину. Я ще раз переконаний, що головне в нашому житті людей, і ми повинні пам'ятати, що ми створюємо наше рідне середовище.

Я сказав мій мама. Я пишаю мене, і я пишаю, щоб мати таку матір.
Джерело Ваш текст за посиланням. й