Торгівля як мистецтво

Підхід до торгівлі в різних країнах світу. Це весело.

1940.

Продавець кладе товар на полицях в продуктовому магазині.

1941 р.

Магазини жіночих товарів у відділенні «Аксесії»

3610Р. 4200Р.

1941 р.

Відділ кадрів

1950 р.

Магазин записів.

1951.

Нараховані нарахованим капіталізмом, робочі люди лопаються на нікельні каструлі в сезонному продажі.

р.

1951.

Нью-Йорк. Діти дивляться на ялинку в вікно. До речі, одяг американських дітей у 1951 році нагадує одяг радянських дітей у 70-х роках. Я, наприклад, мав подібне пальто з підкладкою cigeec і хутром коміра.

1951.

Автоматичне прання в супермаркеті.

Р

1951.

Жінки купують фени, електричні міксери, електричні праски, електричні вафлі та ін. Нагадуємо, що це 1951.

1951.

Продавець пояснить покупцям переваги електричної праски. В принципі цього фото можна сміливо назвати «У Радянському магазині електричних товарів». Тільки рік з 1951 року буде змінено, наприклад, до 1975 року. Тоді ніхто не помітив блювотні рухи.

1952 р.

Хлопчик дивиться на вікно магазину іграшок. В принципі я можу припустити, що в 60-х роках в СРСР теж були подібні вітрини іграшок.

Р

1952 р.

охоронець - покупка для своєї дружини.

1952 р.

Нормальний відділ фруктів. У СРСР не було такої речі. До речі, звертайте увагу на паперовий пакет. В СРСР в 70-80-ті рр. По суті, я думаю, що ідея в Сполучених Штатах і знезаду. Я збираюся зробити пару більше коментарів про ці паперові пакети нижче.

1953 рік.

Газети та журнали. Яскраві і барвисті дитячі книги - комікси, я цуценя. 1953 рік

1953 рік.

Колишній президент У.С. Гаррі Труман неухильно і цинопольно експлуатує бідні африкансько-американці, не залишаючи барберку (хоча вони ще не африкансько-американські, але звичайні чорні). До речі, інтер'єр цього перукарня дуже нагадує інтер'єри радянських перукарів 70-х років. Узагалі, забравши фотографії, я уклав, що Радянський Союз сміливо зрівнявся ідеї дизайну від ідеологічних ворогів. Я був 20 років з введенням.

1954.

Дівчина з вікна іграшка. У радянських часи це фото обов'язково буде підписано щось, як це: «Американська школярка виглядає сумно на витонченій вітрині, не маючи грошей купити навіть ляльки», а лялька в руці дівчини буде перероблена.

1954.

Де я знайшов цю картину, вона захопила, "Спостерігаючи телебачення в аптеці." Хм. Так це аптека.

1954.

Бойовики для сталінської спадщини люблять сказати, що в 50-х роках під Сталіном ціни СРСР періодично зменшилися. Як ви можете побачити, в США в 50-х роках ціни також знизилися. Я не впевнений, що миттєві кавові банки були продані в 1954 році.

1955.

Американські хлопчики в магазині іграшок.

1955.

Отець і син у відділі фруктів.

1955.

Каліфорнія. Всередині супермаркету.

1955.

Китайська почала займати США в 50-х роках. Китайський супермаркет.

1955.

Ще один супермаркет.

Р

1955.

І більше.

1956.

Ця фотографія нагадує мені яскраво це: pics.livejournal.com/germanych/pic/00018fb4. Єдина відмінність полягає в тому, що люди тут не борються, але посміхаються. І продавець, як видається, намагається випустити людей, щоб купити м'ясо (хоча б, можливо, він змусить клієнтів, які не можуть купити м'ясо?). В'язкість капіталізму.

1956.

Деякі ферми магазин.

1956.

Шопінг дівчина. Так, знову, про екологічно чисті пакети. Я погоджуюсь, що паперові пакети краще для навколишнього середовища, ніж пластик. Однак, коли все настільки елегантно і барвисто, як на цій фото, світло-кольорові пакети (для овочів і фруктів) виглядають досить стильно. Тим не менш, в сірій обстановці Совдепа, саме такі ж пакети виглядають депресильно тьмяні.

1956.

Прикраса магазину в супермаркеті.

1956.

Морозиво. Щиро дякую! Або п'ять сантиметрів на півколону. Приходьте, притулок Salesman, посміхаючи, припускаючи покупців. Не дивитися на хлопчиків, як справжній радянський продавець.

1956.

Деякі види супермакрета.

1957.

Іграшки хлопчика. Ніщо примітно на всіх. Але в СРСР і в 70-х роках такі іграшки зроблять власника центром уваги всього двору.

8769125

1957.

Інтер'єр деяких дайнерів. На фоні є щось схоже на Чупа Чупс, що експонується біля вітрин. У СРСР було продано щось схоже на chupa-chups (кундички на палиці)

р.

1958 р.

Я не знаю, що зарплата американського працівника була в 1958 році. Але на рівні 70-х років я думаю, що американський працівник отримав $ 400 на місяць. Якщо так, він міг купити 21-дюймовий кольоровий телевізор в 1958 році за щомісячну заробітну плату. Радянський працівник міг купити кольорове телебачення на початку 1975 року, сплативши 4 місяці заробітної плати за неї. Чи міг радянський працівник купити кольорове телебачення в 1958 році?

1959 р.

Про нас Про нас

1959 р.

Добре, це, зовнішній оболонка. Американська вулична прикраса.