зелена кількість китайського ринку

Але вулична торгівля є вуличною торгівлею, я складаю окрему посаду про ринки стоп, і сьогодні я буду говорити про ринок в звичайному сенсі для нас.
Крім того, вона є на замовлення в найбільш прямий сенс, тому що Китай, в кращих традиціях соціалізму, існує таким же чином, що в СРСР і є зараз центральні ринки в Росії.
Це точно так само, як і у нас є величезні купольні споруди з бетонними полицями і вічно-сліпий мокрий бетонний підлогу, в якому з ранку є неймовірна гума, алечері з осями, стяжки і торговці, що працюють з зеленню і овочами ...
Але їх обличчя не наші. А овочеві лінії різні, і так, насправді, однакові.
Китаянки відомі любителі різних зелені і овочів, тому на центральному ринку будь-якого міста, овочеві ряди займають домінантне місце.
Звичайно, не існує м'ясних полиць, а особливо рибних полиць, є ще багато, але овочі, так як здавалося мені, займають найбільшу площу.

р.

Різні пагони тут користуються великим попитом - часник, бамбук, щось інше...

Типовий овочевий лічильник.
Зверніть увагу, що все зелене крім помідорів і десятків баклажанів.
Сюрпризно, томати смакують так погано.
І не існує різноманітності, оскільки ми звикли бачити на наших ринках.
Чи все про салати і пагони?

Чудове місце на ринку займає гіркий перець.
Вирощується тут в величезних кількостях (відповідає за окрему історію про рослини перцю).
І їсти те ж саме, в величезній кількості.

Бійки дилера.
У Китаї торгівля відбувається на швидкості світла.
Звичайно, не в прямому сенсі, але дуже швидко і швидко.
На ринку немає сніжок.

Оскільки сніжені мухи просто спати поруч з їх продуктом, коли торгівля збирається.

Перці, гарячі соуси ...

Величезний вибір грибів.
Ще один популярний продукт китайської кухні

Локшина виконана за лічильником перед вами. Ви можете придбати попередньо підготовлені, ви можете попросити зробити це просто для вас.
Все, щоб зробити кілька хвилин.

Тофу. По суті, це все, що ви знайдете тут.
Ви не знайдете молочних продуктів на ринку. Так само, як регулярне молоко. Прийняття для сої.

М'ясні рядки.
Покупці тут набагато менше, ніж в овочевих рядках

Підготовлений для того, що тут дуже мало яловичини, і основний продукт свинини. І це досить жирний.

І звичайно курчат.
Крім того, курчати різні – дрібні, величезні, чорні.

Так само, як моделі позування.

р.

Кошик

На додаток до всіх сортів овочів і м'яса досить на місцевому ринку і всіляких «необхідних речей».
Багато скляних мобільних лотків у смажених дуках.
Це як і наші курчаті курчати.

Всі ковбаси і морепродукти шашлики обсмажені в окропі

І це тільки шматочки смаженої свинини - дуже жирні і дуже обсмажені. Привіт, печінка і підшлункової залози.

й Замість насіння.
Риба і крихітні анчоуси.
Місцеві жителі насправді їдають їх замість насіння.
В цілому, морепродукти на китайському ринку, як овочі, займають визначне місце і ринок морепродуктів я розповість в окремій великій історії.

Фото: aquatek-filips.livejournal.com