Радіоактивний Людина: Naoto Matsumura, який ніколи не залишив Fukushima

Кілька днів тому, ми пам'ятали другу річницю землетрусу, що здавала Японію і викликали одну з найбільш моностройних ядерних катастроф у світовій історії, коли протікання випромінювання в реакторі Фукушіма Дайчі. На поспіху, поблизу міст викопували, залишаючи пусті будинки, спокійні вулиці і тварини без власників. У невеликому містечку Томіока, проте, менше шести миль від реактора Фукушіма Дайчи, одна людина відмовилася залишити своє рідне: Наото Матудура, 53-річний п'ятого покоління рис фермера, є найбільш вразливою людиною в Японії, якщо не світ.

3757982

"Я народився і піднявся в цьому місті", - сказав він. Якщо я гине, то з'явиться в Томіокі. Особа Наота коричнева з тантом і зморшок з посмішки; його темні очі дивляться на нас з важкої повіки - це не обличчя людини, яка вирішила піти проти уряду, жити де інші заборонені навіть піти, але Наото спокійно про свою невідповідність.

Бо він отримав 17 разів більше випромінювання, ніж середня людина, і через деякий час він тільки їсти м'ясо, овочі і рибу, які були замочені в радіації, деякі дослідники в Японії аерокосмічне агентство захотіли перевірити його. «Коли я лежав і дайте їм бачити мене, вони сказали мені, що я був «чумпіон», - сказав він, посилаючись на найвищу радіаційну експедицію Японії. Я не хворий на ще 30 або 40 років. Не хвилюйтеся про це.

Naoto будинок. Не має електрики, тому він використовує сонячні панелі, щоб заряджати свій комп'ютер і мобільний.

Наполягати, що Naoto більше не їсть нелокального виробництва, тому він тепер напоїти ключову воду, яка була перевірена на випромінювання, і їсти, що привозиться в якості допомоги зовні. Але з іншого боку, його щоденне життя не змінилося під впливом невидимих, але шкідливих частинок і хвиль, які кола навколо нього.

«Я використовую для випромінювання. Але не в сенсі, що я бачу її, поле всіх цього, він сказав нам. «Чи люди, які приїдуть сюди, забути про це...» Я впевнений, що ви прийшли сюди кілька разів, ви не подбаєте. Але стрілка на Geiger не перестає рухатися, тому якщо ви приносите один з вами, то ви вже подбаєте. Ось чому я не приймаю його з собою. Я не буду його використовувати. й

Променева доза за годину всередині будинку Naoto, згідно з лічильником Geiger, який ми приносили з нами, становить 2 мікросеківерти за годину, поза значенням досягає 7 мікросекертів. Коли ми попросили д-р Хіроюкі Койд в Кіотському науково-дослідному університеті, як шкідливе випромінювання до Наото, він сказав: «Зважаючи на японське право, будь-яка зона з погодинним дозуванням вище 0,6 мікросекертів повинна бути позначена як радіаційно-контрольована зона і закрита для громадськості». Всередині радіаційної зони ви не можете пити воду, і ви не повинні нічого харчуватися. Нездатний мені, що там може жити звичайна людина. й

Наото, звичайно, є незвичайною особою. Він пішов на південь з батьками під час ядерної катастрофи, але потім залишив їх в Івакі і повернувся до Томіоки. Наото не зробив це, бо він був відставним любов'ю будинку, або бо боявся змінити середній вік. Це досить простий: він не міг залишити тварин на фермі.

«Найперше, я був рубаним, тому що я знав про випромінювання скрізь, - сказав Нато, що перші дні він повернувся додому. У мене з’явилася думка про те, що якщо я проживав тут протягом тривалого часу, я кінчився раком або лейкемією. Але чим довше я був з тваринами, тим більше я прийшов до висновку, що ми ще здорові, і все буде добре.

Matsumura тепер піклується про рохова худоба, свиней, котів і навіть острів, які тепер не мають власників. Після інциденту, Наото приймав відповідальність за нього. «Наші собаки не їсти за перші кілька днів. Коли я, нарешті, побачила їх, собаки сусідів пішли божевільними. Я пішов, щоб перевірити їх, і я бачив, що вони все ще не були. Всі, хто залишив місто, подумав, що вони будуть повернутися на тиждень або так, я думаю. З самого початку я подав всі коти і собаки щодня. Очікується, що для мене було зцілення, тому всі вони зібралися навколо і кинулися, коли вони чули мій вантажівка. Щось я пішов, там був баркінг. Ми не маємо їжі. Я просто тримаю всіх.

Наото прагне до великої рогатої великої рогатої худоби.

Багато собак і кішок стали напівсалатними без людей в області – вони почали ховатися в лісах. Рахункова худоба до сих пір, проте, живе на занедбаному рисовому висадці, який наото закривається трубами. Поки маса виживання корів була шкіркою і кісткою, вони ще більше ненав'язливі, ніж 120 корів, які загиближувалися в баранах.

"Що ж запах, - сказав Наото в барні, він взяв нас. «Всі всі померли і обертаються, залишаючи тільки кістки і роги позаду. На корпсах були багато флісів і личинок. Місто було так тихим, що єдине, що ви могли б почути, було нечітким. stench був настільки страшним, що якщо ви стояв більше п'яти хвилин, ви б не знали. Тепер все перетворилося в кістки, це простіше подивитися, але потім це було дуже страшно, так само як сцена від пекла. Більше 1000 голів великої рогатої худоби померли [у Томіокі]. й

Вішалка не єдина причина смерті тварини. Уряд також несе відповідальність за смерть. Після евакуації було прийнято рішення, побачивши, що неможливо було доглядати за худоби в евакуйованих ділянках, наносити евтаназію на тваринах до того, як вони загинули голодування. 12 травня 2011 р.

Наото дивиться на скелети великої рогатої худоби, які порушили до смерті в лезі.

Очевидно, що це прийняття рішення Naoto. «Якщо вони були допущені їсти, я бажав його спокійно», - каже він. «Це життя. Але чому забій і забій? Тварини виглядають як люди. Я дивлюся, якщо вони могли б вбити людей, так що безперечно. Я думаю, що це краще, щоб зайняти позицію, оскільки це може забезпечити гарну базу знань для порівняння людей. Якщо тварини збереглися, не можна нічого турбуватися. Але якщо тварини починають виробляти хворі поздовжки для декількох поколінь, то це буде божевільним. Якщо це сталося, уряд повинен заборонити будь-кому з приходу сюди. й

У баран. Схожі картини можна знайти по всій площі пустельного простору в евакуйованій зоні.

(Left) Собака, яка збереглася в ячмінь на рік і навпіл після ядерної катастрофи, вживаючи м'якоть загиблих тварин. Наото був в кінцевому підсумку рятувальний літо 2012 року. Хоча вона втратила всі волосся, вона відновила завдяки догляду за Наото. У зв'язку з цим він назвав собаку Кізкі ("мирек" російською мовою). (Право) Кізкі приблизно через два місяці після повернення. Його волосся знову виросло і тепер він виглядає як справжня собака.

Naoto приймав димови і відпочиває з остріхом.

У вересні Tomioki Mayor Katsuya Endou сказав, що не можна буде повернути всі вакансії ще п'яти років, оскільки це займе багато часу, щоб перебудувати місто і перебудувати інфраструктуру. Всі жителі міста - близько 15 000 осіб - все ще живуть у притулках, крім Наото і його тварин, і вони не збираються в будь-якій точці світу.

"Tomioca - це невелике місто, але воно багате на природу", - говорить тільки мешканець міста. Поруч з океаном, є гори. Ви можете плавати в океані, рибу в річках, або забрати диких овочів в горах. Але це не можливо.