Цей чоловік зробив щось, що не кожен може зробити.

У 2011 році в результаті найсильнішого землетрусу в історії Японії та приймали долющий вибух на атомній електростанції «Фукусіма», тисячі людей, як у Чорнобилі, змушені були залишити свої будинки. Вони мали залишити все - друзі, сусіди, майно, в тому числі домашні тварини, і піти в пошуках нового життя, яке, власне, довелося будувати з нуля.

Але через 4 роки, висівковий фермер Naoto Matsumura вирішив повернутися в інфіковане місто Таміока, щоб подбати про решту тварин. Він є єдиною особою, яка живе в інфікованому місті. Неможливо стежити за тваринництвом та іншими занедбаними вихованцями, Matsumura вирішив залишитися в одному з найбільш радіаційно-променевих регіонів Японії.

Наото Матусура вже прізвища «Останній мешканець Фукушіма», адже він фактично єдина людина, яка живе в зоні відчуження.

Р

Питання є, чому ця людина бере таке відчайдушний крок? Відповідь проста: для страждаючих тварин.

Він пішов, щоб побачити, як собаки, які його сім'ї залишали на фермі, робили і побачили десятки покинутих тварин – котів, собак, качок, свиней, корів, коней і навіть страусів.

«Я почав їздити по місту в вантажівці і годувати всіх місцевих котів і собак. Як тільки собаки слухають звук двигуна, вони відразу починають ковтнути, так як якщо розповідають мені: «Ми тірсти!» або «Ми голодні!»

Все, що стосується Матсуур у своїй хорошій причині і виділіть гроші йому і тваринам для їжі. Вода і їжа, які знаходяться в зоні катастрофи, небезпечні для здоров'я, тому Naoto має отримати їжу зовні.

«У одну точку японська влада просто покинути нас, тому я вирішив залишитися тут. й

р.

Тим часом зона відчуження продовжує бути порожнім. Не було людської ноги тут довгий час. Наото Matsumura - це один з 2-х років сина Наокі з коханою дружиною, яку він зустрівся з антинузнімним туром Японії та Європи. Вони не знають, коли вони зможуть жити разом з родиною.

р.

Як ви бачите, є люди у світі, чиї дії можуть здаватися дивними для інших. Але ці добрих мужчини готові жертвувати себе на користь інших. Вони не можуть жити інакше. Розкажіть історію про хорошу душу друзям.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное