У 2011 році в результаті найсильнішого землетрусу в історії Японії та приймали долющий вибух на атомній електростанції «Фукусіма», тисячі людей, як у Чорнобилі, змушені були залишити свої будинки. Вони мали залишити все - друзі, сусіди, майно, в тому числі домашні тварини, і піти в пошуках нового життя, яке, власне, довелося будувати з нуля.
Але через 4 роки, висівковий фермер Naoto Matsumura вирішив повернутися в інфіковане місто Таміока, щоб подбати про решту тварин. Він є єдиною особою, яка живе в інфікованому місті. Неможливо стежити за тваринництвом та іншими занедбаними вихованцями, Matsumura вирішив залишитися в одному з найбільш радіаційно-променевих регіонів Японії.
Наото Матусура вже прізвища «Останній мешканець Фукушіма», адже він фактично єдина людина, яка живе в зоні відчуження. Р
Питання є, чому ця людина бере таке відчайдушний крок? Відповідь проста: для страждаючих тварин. Він пішов, щоб побачити, як собаки, які його сім'ї залишали на фермі, робили і побачили десятки покинутих тварин – котів, собак, качок, свиней, корів, коней і навіть страусів. «Я почав їздити по місту в вантажівці і годувати всіх місцевих котів і собак. Як тільки собаки слухають звук двигуна, вони відразу починають ковтнути, так як якщо розповідають мені: «Ми тірсти!» або «Ми голодні!» Все, що стосується Матсуур у своїй хорошій причині і виділіть гроші йому і тваринам для їжі. Вода і їжа, які знаходяться в зоні катастрофи, небезпечні для здоров'я, тому Naoto має отримати їжу зовні. «У одну точку японська влада просто покинути нас, тому я вирішив залишитися тут. й р.
Тим часом зона відчуження продовжує бути порожнім. Не було людської ноги тут довгий час. Наото Matsumura - це один з 2-х років сина Наокі з коханою дружиною, яку він зустрівся з антинузнімним туром Японії та Європи. Вони не знають, коли вони зможуть жити разом з родиною. р.
Як ви бачите, є люди у світі, чиї дії можуть здаватися дивними для інших. Але ці добрих мужчини готові жертвувати себе на користь інших. Вони не можуть жити інакше. Розкажіть історію про хорошу душу друзям.