Фермер стає loneliest людина в Японії

Зустріч Naoto Matsumura від Tomioka. Наото є фермером і єдиною особою, яка живе в місті. Місто знаходиться в безпосередній близькості від атомної електростанції Fukushima-1 та інших мешканців. Що таке, як жити окремо в місті? Зареєструватися

Після руйнівної цунамі та ядерної кризи 2011 року уряд повинен виевакуювати населення невеликого міста в надзвичайних ситуаціях. Науто пішов з батьками, але потім почав турбуватися про тварин, які вони покинули. Не хочу, щоб його худоба зірвати, він стрибав в пікап і очолював назад в Томіоку, один з найбільш радіоактивних сайтів Японії.

Коли він був там, він був шокований - так багато тварин було відмовлено. Уряд запевнив людей, що вони зможуть повернутися до своїх рідних найближчим часом, тому відверті мешканці залишили своїх собак і котів у місті. Naoto rode навколо міста, rescuing всі тварини і залишаючи їх достатньою кількістю їжі і води.

р.

Багато аграріїв мешкали в Томіокі, а худоби вони загинули. Всередині одна ячмінь, Naoto знайшов 120 зіркових корів. Уряд в кінцевому підсумку вирішив вбити всіх тварин з гуманітарних причин, але Наото добровільно піклується про них. Він побудував ручку для 31 корів - там зручні тварини. Крім великої рогатої худоби Naoto прагне до двох котів, собаки, чотирьох диких свиней і навіть остріху.

р.

Його життя досить складний. У місті немає електрики, тому Naoto має вимкнути генератори вночі, а також використовувати сонячні панелі, щоб заряджати стільниковий телефон і ноутбук. Однією з найважливіших питань була життєзабезпечення - зокрема, Naoto ate забрудненої їжі і відверта забруднена вода. Тепер він привертав увагу ЗМІ, він отримує гуманітарну допомогу і приурочно подорожує до найближчого міста, щоб отримати їжу і газ.

Найбільшою проблемою є випромінювання. Сьогодні Tomioka є відносно безпечним, але Naoto має найвищий радіаційний вплив в Японії. Тим не менш, лікарі сказали, що Naoto не буде хворим на ще 30 або 40 років, тому він перестав турбуватися про рак і зосередився на тварин. Він сказав: «Я відмерла, але я можу врятувати життя когось. й

Звідси.