12 кращих людей, які зіграють світ у 2015 році

У цьому світі воєн, мітингів і політичних заготівель, дуже важливо залишатися людиною і допомогти іншим у складних випадках. Навіть найменший акт доброти принесе більше любові і радості, ніж всі багаті світу.

У цій колекції Веб-сайт Я вирішив зібрати кращі акти доброти за вихід 2015 року. Ми представляємо вашій увазі історії, які виграли серця людей по всьому світу.

Спасибі за збереження

Вогнегасник названий Майк Хьюс врятував 9-місячний Деніел Девісон з вогню, витягнувши її з її реберця. Через кілька років дівчина запросила її співвідношенню і давала дотик мовлення: Наявність Майка на цій церемонії дуже важлива для мене. Я торкаюся щастям, коли я думаю, що це може бути різним. Я не буду тут, якщо це не для вас.

День народження

6-річний аутистичний хлопчик Глен Буратті вирішив відсвяткувати свій день народження, але ніхто не запросив гостей приїхали до своєї партії. Про ситуацію в Facebook і години пізніше поліцейських і пожежників прийшли привітати малюка.

Він закликав всіх допомогти старій людині.

Інспектор рейку Йош Саганік почув два підлітки, які летять в літньому будинку і вирішив, що він не міг його йти. Йош написав Facebook виклик волонтерам, щоб допомогти йому пофарбувати будинок. Більше 95 людей відповіли на запит і допомогли Йош зробити косметичний ремонт будинку.

Дівчина взяла собаку з укриття, щоб зробити її останні дні щасливі

Колумб резидент Ніколь Елліот бачив оголошення, що вказує на терміналі тал собаки Честер, необхідний господар. Дівчинка без зцілення вирішила взяти джгут, щоб запалити його останні дні. Честер вже встигнути їздити в машині з відкритими вікнами, їсти гарячу собаку і навіть приймати спа-ванну.

Одне фото перетворило життя бездомного хлопчика

У Філіппінському місті Мандау, студент Джойце Джильос-Торрефранка побачив і фотографував бездомний хлопчик, який зробив свою домашню роботу в світлі місцевих McDonald's. Після того, як люди почали надсилати грошові пожертви. Він отримав стипендії та підтримку філіппінських політиків.

Для всіх і всіх для 1

Хлопець не міг приїхати до свого прому, тому пром прийшов до нього.

Хлопці порятунку висихає

Під час заплаву біля Ніхалі в Народній Республіці Бангладеш, хлопчик названий Білаловим пилом, що висохає, відтіняє свою родину. Ризик свого життя врятував тварину.

Жінка купила магазин іграшок і додала її дітям.

Кароль Сахман Нью-Йорк придбав магазин іграшок, який був на межі банкрутства. Жінки відправляють всі товари до міського відділу бездомного догляду.

Уся країна стояв на кращий диригент Санкт-Петербург

Віктор Петрович Луканов працює диригентом у Санкт-Петербурзі. Він був відомий своїми майстрами і знежиренням: Віктор Петрович подякував пасажирам 79 мов, сплачених за тариф для тих, хто дав шлях до пенсіонерів та ін. Один день провідник, втомлений поганим ставленням годинників, написав лист відставки. Але багато людей підтримали його, і керівництво попросив йому залишитися.

Бабця wore її відключений granddaughter на її спину майже 5 років

Протягом майже 5 років кожен день, 66-річний бабуся з провінції Січуань Січуань переніс її 14-річні відключені великодні і з школи, ходьба гірські стежки на більш ніж чотири кілометри. ЗМІ скоро визнали, і влада вирішила допити. Зараз вся сім'я перейшла в новий будинок біля школи, і дівчина була надана інвалідним кріслом, щоб вона могла переїхати самостійно.

Японська людина залишив жити в зоні небезпеки для годування покинутих тварин

Naoto Matsumura - єдина людина, яка не боїться жити в забороненій зоні біля Фукушіма. Він залишив місто з іншими мешканцями, але повернувся до подбання тварин, що залишилися позаду.

Собака з укриття знайшли будинок

Костянтин Хабенський взяв породжений собаку від укриття брудних і хворих. Він промив, зцілений і любив. Тексти пісень, а це означає: Вона залишає світло вночі, тому що вона боїться темного.

номінальний #image4659810

Категории

Смотрите также

Новое и интересное