Послання професора Івана Денікіна

Частина перша. Прибуття.

У салоні було сім. Сім росіян. З Росії. Поїзд підійшов до Львова. На відстані багато кілометрів. Все в пам'яті. І російський кордон... Рукоохоронні охоронці обручають своїми руками, захоплюють їх. «Ви ризик-покупець», - сказав він. Тексти пісень, а це означає: І вони зважені, ви не знаєте, що ви будете робити.

Українська «Незальє Кордон» Evil hostile переглядів. Пошук Пистоли та портрети Путіна конфіскуються. Але вони не б'ють з баттсами – вони бояться: російські прикордонники знаходяться неподалік, і вони будуть крокати трохи.

А поїзд вступає в Україну. З боків покинутих рослин без російської сировини. У будь-якому місці є «жовті та дорогоцінні» прапори, пам'ятники Бандери та Тараса Шевченка.

У Дніпропетровську побачили сірі колони російськомовного населення. Замкнено до замкнених вагонів та відправлено на обов’язкові українські курси. Побачити російський автомобіль, один з нещастяних втечу з охоронців і ран. "Брати!" Він кричав, свербіж у відкритому вікні причалу, "Наші!" Брати! Не залиште мене! Але було занадто пізно. На охорону з'явилася робота. Один потрапив у голову з жировою точкою Лесі Українки. «Щоб я написати книгу тракторів! Продовжити! злий він. Поганий чоловік був проштовхований в кабінку з написом «ПРОСВІТА».

Російські росіяни викрали жорстокістю. Тільки тепер вони розуміють жах і страждань від Росії.

Після Вінниці вводили в одну купу. «Для вашої безпеки» – інструкція по талії через зуби. Але я був слабким.

І тут місто Львова, мета їх подорожі.

Сьомі з них вони йдуть на відпочинок.

Поїзд наближається до станції...

Частина друга. Доброго дня!

«Е, ми далеко від батьківщини», - сказав головний менеджер Михайлов, відкриття пляшки «Капітал»

«О, ні, мій дорогий», сміхався видатний російський історик, професор Денікіна. - Не знаю історії. Галицькі народи, як нам. І вони люблять Росію. Але лише пропаганда Бандери забив голову. І як вони заселяють з купи, так вони самі прийдуть до лука до Путіна-фатефа. Про нас

«Зима не видно, що вони лікують, - сказав Гунддрейв, видаляючи вікно на два ряди кулеметів. Для того, щоб розповісти про те, що російська журналістка використовується для того, щоб розповісти правду.

до А ти, Василь, що ти думаєш? - Просив заступника Леонова.

Василь Семіонов, струнний та державний працівник спеціальних шкіл, продуманий зміст.

"Ми побачимо, - сказав він. Він поїхав у Львів з особливим завданням, хоча він попередив бути туристичним. Маскорадування ...

- Ну, шуддер! - сказав Синяєв, піднявши стакан горілки. Популярний співак російського попа, він пішов до левів зі своєю сестрою, а також співак.

- Шуддер, Колюня - рясно, але хастели просто сказали сестри Світлани, а також Синяєва.

пасажирів відверта горілка.

«Для цього часу, щоб вийти!» - сказав Михайлов Михайлов. - Добрий, брати!

Вони захоплюють і відокремлюють. Тут було дивне місто.

Частина три. На станції.

Проведення станції, професор Денікін побачив гігантську статуючу ткацтво над містом. Він стояв на гору, яка колись називалася Замкова. І до цього Кремля. Резиденти побудували фортецю – копію Московського Кремля, щоб вийти з поляків і попросити Росію. Очікується, що Львівський Кремль розірвав. І гора була перейменована. Тепер у випадку, що проводиться, «гістори» гурту Bandera. Зомби населення...

Тим не менш, Гунддрейв не був час. Чоловік дійшов до найближчого Кіоска.

«Мати, вода», - сказав він через вікно.

Торгівля – товста «гуцулька» в розписі «густлер» – проколила його злий погляд.

- Москал ... - вона сховала.

Гундирєв вивів стеку банкнот. Баба розважився. Як це не «вирівняно» «українці», а на російському рублі – це осінь: сильна валюта, надійна.

А тисячі рублів! великогабаритний з синичними жилетами.

Гандірев дурно підрахував гроші - до того, як маргайн тепер! Він взяв пляшку і читати мітку, старе журналістське середовище. Напис читаємо: «Ліон горло». Шокнув, він знову читає етикетку. І знову. Все було в Малому Російському діалекті. Не єдиний російський напис! Ось це, Руссофобія в дії. Він не міг зрозуміти, що він зробив до цих людей? Чому це не так?

Повернувшись, він був струнким. Бабця сказав що-небудь живо на радіо. Слово "Москаль" пробігла хвилиною. Gundyrev визнав передавач. Ці використовували війська НАТО. Ось де вітер йде!

Він поширив крок.

Частина четверта. Перша кров.

Семенов швидко діяв. Через вікно купе на даху автомобіля. Звідти до станції. Рухи точне, вимірюється. Від станції до найближчого кута. Після попадання його шокистої форми він змінив свій одяг. Довгий маленький російський "воос", пуб-"оследець", шровари і вишита сорочка. Тепер він не виділить з львівського натовпу.

Пройшовши по старих вулицях, він ставав деталі місії. Але шум перебивається думка.

На площі біля пам'ятника «пророку» Шевченка діти грали з головою людини. Він визнав голову: Михайлов, топ-менеджер. Тільки 15 хвилин тому вони відвертають горілку. Але що сталося?

У натовпі старої маленької людини у вигляді Бандеровець описав інцидент здивний. Семіонов назвав за допомогою знань Малого російського діалекту, освоєного в Центрі. І я отримую його.

Група чоловіків підійшов Михайлов і запитав, як була кнопка «Українська». І сказав він, Що ви, брати? І знову для вашої хофії? Ні, щоб сказати hello до мого старшого брата. Але монстри не розуміли просте, людське мовлення.

А діти дали голову вчитися грати на футбол. Національна пропаганда: кожен «український» повинен бути міцним. Вони поклонилися нацами з Динамо-Київ, згадували Семенов.

Протягом багатьох років він часто втратив друзів. Нещодавно Бандеровіти взяли участь у зборах Вітка Малишева, мешканця в Полтаві. Але є солдати, захисник. І тут?

І він знав, він знав. Отримай Михайлов на колінах, попросіть мерсі - можливо, націоналісти не загинули його. Добре, бентежить в ланцюжках, добре, в отворі кидається б ... Але він не знав. На колінах не буде російська топ-менеджер. Ні. Як не можна уявити російський журналіст.

Семенов відверта горілка і відійшов.

Частина 5. "Москва!"

Будинки старі, красиві. І з цієї краси Колюна з Світлом бажали співати. Джойфу – так як вона використовується для того, щоб бути на сцені – Коля застрягла рядки балалаїки. "Ох, va-alenki, valenki! «Не старі!» вони сподобаються в хору.

Площа була тиха за хвилину.

- Москалі! - Дитина криється.

Москалі!!! - підібрав жінку в «щітці» і «вишиванка».

- Москалі!!! - Скарбований натовп.

Митці оточують.

- Москаль! - Один з них витнула.

- Розірвемо їх на шматки! - Інші об'єкти.

до Ні, ні, ні, ні, ні, ні.

Всі очі були кровотоку.

- голос повноважень.

Важко падають з стопи до стопи, на площі вийшов важкий чоловік у вигляді СС Галичин. «Отар, Отар Іде»,

Отар позитивно дивився на росіяни.

«Требас пропонує їм як жертву нашого майстра», - сказав він, вказуючи на гору «скасувати». На горі стояли гігантський пам'ятник Степану Бандери.

Навколо «Заповіца» Тарас Шевченко. Колюна і Света були пов'язані і перетягувалися.

Тим часом Леонов шукав вул. Лермонтова. Він любив великий поет і завжди поклонився йому. Але карта міста здається застарілою. замість вул. Лермонтова, в усі часи знизився на «вулиці Джокхара Дудайєва». Поблизу знаходиться вулиця Кутузова. Але замість нього це був «провоульок Наполеона». Дійсно? Жорстке вгадування сліпих на Леонові. Ім'я Лермонтов також був перейменований Кутузов. Звісно, Дудаєв і Наполеон за них «власноруч». Після того, як ці два вороги були «українцями».

На жаль, він не протестував, коли два офіцери поліції перевірили документи.

Заступник Державної Думи прочитав один з російським акцентом. Подумав поліцейський.

"Блод Багато", - сказав він. - Підід.

«Чи не дитина», – другий об’єктований.

- Ніщо, - заспокоїти перше. Настає день пророка, а мане дита шунжу борщу нейли.

Леонов не знав звичаї Малих росіян. Щорічно на День народження Тараса Шевченка вся маленька російська родина збирається на столі. Український переклад І. Огієнка Тоді він читає книгу «Сакрий» – Кобзар. Потім кожен з'їжджує Маленьку російську «Бершту» - спекотний червоний суп, заварений на крові російськомовних малюків. Саме тому у Львові немає російськомовних немовлят. І ті, хто пережили - навчилися "Мова" і перестали бути російськомовними. Так мені довелося замінювати туристів з Росії.

Поліція зламала руки Леонова за спину.

Частина шість. Гаряча кров chase

Зброя не ходила, він побіг. Він був погоджений божевільними фанатиками. Над головою збитих каменів, пітроків і кульок НАТО ріже. Москаль! «Москва собака!» загинув трохи росіян. Смельлінг російськомовного чоловіка, собаки кинулися до хряща. Ще один момент і вони зловляться! Знімки Путіна на руках. “Зберегти, Володимир Володимирович”, він збив, втратив свою силу. У той же час в голові з'явився глухий камінь. Попадання, Ґандірев почув стиснений голос: «Хто, брат!» Кравель!

Він розірвав. Через хвилину я був в темному, сирному льоху. Зовсім не було. Після втрати пам'яті журналіста, він шукав нового жертви. Коли вони знайшли професора Денікіна, вони зловили його.

«Брати, я з Москви!» - сказав науковцям, у зв'язку з зверненням до розумів відступників. Ми є братами; Я старець і ви молодші. І ніхто не забороняє вам, Хохлам, використовувати свій діалект і скручувати російську мову. На дачі, на ринках. Аах!

Маленькі росіяни не мають толерантності. Вони мають націоналізм у своїй голові. Де російська толерантність? Де вони до Москви поважають інші?

Частина 7. У підвалі.

Зброя не відразу використовується в темряві. Він був пов'язаним людиною поруч з ним. Неприємний б'є його на щоках і поливав його горілкою. "Російська розмова!" Ми радісним.

«Так, я з російського телебачення» журналіст перейшов на губи.

«Television... Російська...», - сказав він. Ось як ви промовляєте ім'я кохаця. - Я не бачив його в роки! Як почався «незадність», вони відключили, відключають роти. Ні російська газета! Російські школи вигорнулися зі студентами. І ті, хто протестував - шия колекції творів Пушкіна, і в ставку. Не було багато людей. А якщо ви купуєте, ви будете вимушені навчатися українською мовою.

до Що таке ім'я? - Він захопив поганий Gundyrev.

- Кількість трьохсот тридцять-сім. На «Мове» «Трисот і тридцять сом».

«О, і захотіли голову з маленьким російським діалектом»,

Кількість 337 обхват.

«Привіт, після того, як ви п'ятуєте,» засвідчили Гунддрейв. - Ви Львів?

- Звідси! Всі російськомовні львівські Втеча з Луцька гетто.

- Луцьк гетто? Зіоністи?

Ні, ні, ні, ні, ні, ні. - Ционісти на тій же сторінці. гетто для російських спікерів.

до Що це називається?

до Офіційне найменування адресного об'єкта: "Солонь для такого, не поводитися з сівалки".

Чи є люди, які «все»?

Кількість 337 п.

- Він сказав:

Частина вісім. Ве.

Після того, як був російський культурний центр. На ранні дні «сецесії» він був оточений танками та пострілом їх гранатометів. Зараз є тільки руїни. На деревних стінах були чорні націоналістичні написи. У середині одного розкішного залу зібрання стояла неоднорідна статуя Пушкіна: вандалами одягали її в вишиту «версть» і кладуть шматок жиру в роті.

Це де Гундирев приніс номер 337.

«Лок, шановний», він збив.

Фістки Гундріва, які мимоволі відверті. Він захопив ноутбук і почав писати. З повагою! Це те, що він повинен сказати в Москві! У країні необхідно попередити.

- Ах! - Припустимо номер 337 витічений.

З темного кута зруйнованої будівлі, Бандеровець та шоровиків та «вишиванка» підіймали їх. Довгий «вушники» і «сушені» вішати до талії.

- Назад! - Гунддрейв розбивається в жаху, приховавши за зламаним стовпчиком.

- Хлопці, я, - знайомий голос вигнати. Гандирев Шон - Семенов стояв перед ним. Друзі захоплені.

до Що таке мускатад? - журналіст не перестав дивувати.

«Ми не можемо зробити інакше, – пояснив організатор. - ворог повинен ставити до сну.

- T-Traitor X-Хохоляцький! І сказав він: "Б-подібний N-Наш!" - знайшов подарунок мови No 337. - Н-Н-М-Мух! Р-Ред!

- Повністю, - Гундирев сміється з серця. - Це наш хлопець, Москва. Просто змінено.

- Працівник органів російської влади Василь Семенов! - заспокійливий дискгузований як Бандеровський хімік.

- Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Але Семенов приніс йому свої почуття.

«Ви є джерелом інформації», - пояснив Василь. Мільйони людей залежать від ваших свідчень. Про нас

І поганий хлопець почав говорити. Крок за кроком були розкриті нові жахи Катування, допит, приниження.

Комендант у гетто був Мері Христмес.

- Крісті? - Зброя вказана. - Чи це Америка?

- Сортування. Фемініст.

«Чи ж це те ж саме,» Василь недбалий.

Для кожного слова російською мовою вона відрізала її пальцем. Про нас

Він продемонстрував неоднозначні руки. П'ять і половина пальці відсутні.

«Це для Русизму», - пояснив номер, вказуючи до половини пальця, «Я сказав: «східна доля» замість «короткий долі». й

Мусковіти на звуках «мова».

Що робити, коли у вас не вистачає пальців? Що це було?

Приміщення приймала важке дихання. Мусковіти розуміють, що краще не запитати про деякі речі.

«Я добре відключився», - пояснив 337.

Частина дев'ять. Погляд

По темних вулицях. Сонце було встановлено. У попередньо змічених променях нав’язуються жовто-блакитні банери УПА-ЮСО, вішали українською «Незалізник».

- Ретельно! - Вісперпед Семенов. Дружини занурилися за скиданням Титучева. Час. Дівчинка знизила вулицю на «ровері» (малий російський тип велосипеда, що використовується для катування російськомовного населення). Корпус професора Денікіна був прив'язаний до задніх коліс. Істор ще живий.

- Зумка! - Численні номери 337. - Це не її найгірше місто.

- Втеча! - Мусковіти рум'яні.

- Час! Вона зловила російських військових офіцерів і катування: що, кажуть, є «День Єви». А хто не знав – заблокував в російськомовному нічному клубі і налаштував вогонь.

до Що таке «Злуки»? - Гунддрейв дивився.

- Виняток, коли Петлюровці з Бандеровець об'єдналися з атакою прав Росії.

- Або, можливо, це право... - продумано Семіонов.

Все дивилося на нього.

Поганий офіцер, який не знає поведінки ворога в обличчі. Не місце в нашій армії.

до А ті, хто знав, ті-тус у Харкові. Руки Серми.

- Також Бандера? - Надано Московіти.

«Не просто Бандеровець, але й Малники», – пояснив номер. - Я поїхав до Дзержинського скверу і даваю "мове". У холоді. Ті, хто відмовився - вода з шланга.

- Дзержинський?! - Непристойний Семіонов. - Що блаземія!

"Я врятую його, - додав він.

- Хто?

- професори. Чи не ми? Вбити себе, і допомогти вам.

Хеквіст стрибнув з загиблого. Ребра підготовленої руки ріже сталевий кабель, який прив'язав професора в велосипед.

до Спасибі, мій дорогий! - історик сказав без почуття, поширення на середньовічному тротуарі.

- Ох, більше москального !!! - розірвав натовп маленьких росіян з'явився з кута. У російській російській російській червоно-гарячій «Вареники» (як різновид необраних малоросійських пельменів). Маса закрита на Семионові. Він впав до смерті голуба.

Денікін кинувся за бюстом Тютчева. Друзі пов’язали своїх ран.

Частина 10. Хмар

У вогонь були печі книги – Ленін, Сталін, Брежнєв. Над вогнем вішати

Величезний котел з червоною окропом.

- Дивитися на неї! - Про це заявив журналіст.

Кісткові кидки від полум’я кладуть депутат Держдуми Леонов. Не на обличчі.

кров. Поруч кладемо книгу, розкрито на сторінці

«Боршт». Кришка рум'яна: «Українська Етнічна кухня». І трохи нижче,

Він сказав: «День є днем Господа».

На горі «Кастле» мало росіян. Його очі лягли до вершини. На площі Степана Бандери стояла гігантська гранітна скульптура. На підніжжя є свого роду монстроуса «алтар». Тут вже є шаман гурту Bandera. Його обличчя маскується. Але кожен знає це Bad Joker. На Майдані він зробив такі речі з Ющенком та Тимошенко, що він навіть не зізнався дружині. П’яна російська пуповинна кров.

Навколо вівтара кладуть гори апельсинів. Коктейль. Досягнення руки для них.

На стопах статуї зв'язали світло і Колюнь. Поганий Джокер прийшов до них щільно. У своїх руках був обряд козацьких козаків.

Частина 11. оргія

- Виглядає, як собака Путіна! - Ліжко Джокер розірвав, відкинувшись на очі.

- Я не буду заперечувати! - згинув співак. Не з Путіна, а не його собаки!

У натовпі зроблено шум.

- Ну, тоді бачить свого роду російської назви! - Схундель не зупинився.

- Ніколи!

Бад Джокер захопив персоналізовану балалаїку, надану Колюню Синяєву Саму Лужкову. З гострим ударом Бандеровський розім'яв її на тумбі. Синяєв захопив серце і загинув.

«Поклоніння культи Степана Бандери!» розбила натовп Світлана Синяєва.

Вона була німою. Жорстко руки відірвати її туфудю і почав трамваїти її ноги.

Російські криті.

- Ми повинні діяти!

- За Фодую! - Він розірвав, з колаками розірвав в натовпі ("натовп"!) українців.

Побачивши туфюду з підніжжям предків, журналіст знову поставив її на дівчину.

Москаль! натовп знебочений весело. Через хвилину націоналістка Крапка Настузна вже готувала ароматний борщ з «гоошкоюма».

Перевага ірмолила, професора Івана Денікіна замочила до ніг статуї Бандери і ненависна Світлана. Синяєва втратила свідомість. На голівці руки переніс професора з поля бою. Кількість 337 р. після них, але була захоплена.

- Ну, Москаліка? - Сайд Петлюроветс Dali Bude. - Подумайте, що ми зараз? Не вдається з Різдвом Христовим.

Кількість 337 розбито.

«До Тернополя своєї,» Отар наказав, «до Зо-Зо!»

до Ні, ні, ні, ні, ні, ні.

Остання частина. Зарплата.

Денікін пробіг протягом тривалого часу в «незалегі» «Україна». Поведінка вночі. Прихильники в день. Не встигли вирізати березу. На своїх плечах кладуть важку тягарку поп-співак. Вона знову повернула свідомість, побачила пресопелі Маленьких росіян і знову впав.

І було багато злочинів.

У рідному російському місті Одеса маленький російський нац Гурвітс не віддавав пам'яті російського поета Анни Ахметова. Є, крім того, члени НАТО Че та Алекс-Юа захопили залишки проросійського населення. Бандерівка Сардинка приготувала борщ і «вареники».

По периметру Криму стояв жовчі з написами на «українському» «мові». У місті російської слави Севастополь російські дівчата Барбі були прив'язані до скеля і змушені навчати «коломойкі» як пам'ять – страшний винахід Західної маленької російської кіонат, з яким «українці» зазвичай катували школярів.

На Донбасі, шлях професора заблоковано горою важкої мови. Мова була російська. Не говорили, що слово монстроуса «Валізка». Після трьох днів гірського походу до Донецька. І струнений. У «Комсомолській правді» загорнувся хлопець, який не підписався на газету «Конгрес українських націоналістів».

Почуття російської мови.

На ніч, Денікін з дівчиною на спині перекреслила «кордонний», штучно відокремлює маленькі росіяни від старших братів. Російські прикордонники були теплі. Після перевірки і допиту (Не він шпигун від Києва?), вони захопили і відправили його в Москву. Синяєва – змія. Побачивши газету російською мовою, вона ламала сльози. Головна

Кінець історії викладання