Зірки і зірки, щоб затінити серця дівчаток. Але деякі знамениті красуні беруть вищу і збирають цілі намисто з підкорених сердець своїх зірочок колег «на підлозі магазину». Цей пост присвячений найвідомішим підкорювачам жіночих сердець.
Johnny Depp. Рейтинг: 6 серця
Johnny Depp сьогодні є нереально класним актором, хлопець в дошці для чоловіків і «Тату Джонні» для жінок.
р.
Іванни оселилися і стала запровадженою родиною. Коли він був молодий, він просто ставить жіноче серце. На його рахунку 6 завоював зірку жіночих сердець.
У своїй юності Джонні Депп мав вафель з такою ж дитиною від культового брудного танцю, актриса Дженніфер Сірий. У 1990 році вони навіть займалися, але не виконували.
- відео
Джонні та Winona Ryder. Його романтика тривав 3 роки (1990-1993 рр.). Після того, як він пішов з тату «Вінона назавжди», яка пізніше перетворилася на «Віну назавжди».
276157
Далі на Джонні був актор Юліет Льюїс. Разом вони відіграли в кіно «Що таке хілберт Грапе? й
У 1994 році Джонни мали яскраву і коротку романтику з акторкою Helen Barkin.
Джонні та Катові Мос. Вона сказала, що зустрілася з двома самотністю. Два яскравих, вибухових, божевільних і чарівних особистостей.
доб. 58349
Найвідоміша любов, вірна дружина і мати своїх дітей для Johnny була французькою Vanessa Paradis.
Шен Пенн. Рейтинг: 3 серця
Дотепер в колекції зірка людина з демонічним виглядом, Sean Penn, 3 зірки серця, але що!
Габаритний зображення
Морська і Мадонна. Свій романш був шалено яскравим. Я одружився в 1985 році, але розлучився через 4 роки.
Але може бути чоловік з такою (!) залишатися наодинці протягом тривалого часу?
У 1990 році зустрілася актриса Робін Райт (фаворит "Санта Барбара"), а в 1996 році стала його правовою дружиною.
Сім'я життя була бурхливою: безкінечні кварелі та конденсації. Після 14 років шлюбу пара розлучається на третій спробі. Але святе місце ніколи не пусте, а в житті серфроба Sean Penn був місцем для Голлівудського суперзірки Scarlett Johansson.
Ми побачимо, що відбувається далі.
Джастін Тимберлей. Рейтинг: 4 серця
Р
Перша яскрава і чиста любов була екс-поп принцесою Бритні Списки. Свою новину було реальне хінтесіння молодого окропу, PR та спільних інтересів. І страждав після розриву.
Звісно, яскрава і, на мій погляд, найхолодніший роман Джастіна був ваффрі з красивою камерою. Незважаючи на різницю у віці, вони чудово виглядають разом.
Нова любов «трофія» Тимберюк стала акторкою Джессіка Біле. Їхній романш тривав 4 роки. Цього року вони оголосили про остаточний розрив. Незважаючи на те, що іноді дуже романтичні фотографії, їх романтика, я думаю, був дещо занадто bland.
Джастін і Міла Куніс? Зірки просто перемішують інтерес до своїх особистостей. Але якщо їхня романтика реальна, то вона буде однією з найкрасивіших зоряних пар.
Ярослав Лето. Рейтинг: 7 серця
Неймовірно чарівний Jared Leto буквально подрібнює м'які серця жінок.
Ярослав Лето мав довгі стосунки (4 роки) з Cameron Diaz.
Його романи також включають в себе affair з Scarlett Johansson.
Джаредо мав короткі справи з Парижом Хілтоном.
... Ліндсай Лохан
... Бритні Списки.
І навіть з Анжеліною Джолі.
Брад Пітт. Рейтинг: 4 серця
Чарівний Брад Пітт, теж був обмінний для когось. І якщо у своїй зірці ви можете розраховувати 4 зірки жіночих сердець, скільки дівчат по всьому світу він зламав серця назавжди?
Один з його ранніх романів був аффрі з вже згаданою акторкою Юліет Льюїс.
Яскравішим і цікавим був його стосунки з Gwyneth Paltrow. А ось ваффрі закоханих не прийшли на весілля, а романтика закінчила спокійно і спокійно.
Перша жінка в своєму житті була Jennifer Aniston. Вони мали красиву романтику, шикарне весілля і сумний фінал відносин. Пиття...
Друга і надію на останню над іконову жінку в житті Пітта стала Анжеліна Джолі. Так багато було написано про цю пару, що коментарі є зайвими.
Р
Фото: люди.com