Unobsessed Мода

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Вони не часто бачили на когось, а якість не забезпечує масове виробництво. У цій статті я розповість про деякі з них, і ви зможете підібрати нові дизайнерські бренди, які цікаві для вас.

Ноа Noa.

Noa Noa була створена у 1981 році двома братами Holstein у Данії. Перекладений з Тайської Нои означає «прості і гармонійні», які можна простежити в одязі з цих дизайнерів. У той же час брати зазначили, що вони створили цей бренд для протидії новим, різким і життю моди, романтики і фемінності. І хоча сьогодні бренд належить приватній корпорації Axcel, дизайнери не перестають дотримуватися цієї філософії. Вони поєднують креативність, відкритість і гнучкість розуму, з нестандартним виглядом життя на основі скандинавських традицій. Природа завжди є відправною точкою, як видно в ніжному дизайні і якості використовуваних матеріалів.

Для мене, якщо я хочу купити щось з Noa Noa, перше, що я можу перевірити інтернет-магазини, які мають цей бренд, тому що я знаю, що я завжди можу знайти щось для смаку від цих дизайнерів. Ціна в межах гідного діапазону, хоча правда, я намагаюся купити цей одяг в часи продажу. Що, до речі, надходять.

Тут, наприклад, речі зі знижкою, які можна знайти на офіційному сайті.

Куртка - 54 євро.

Штани 26 євро.

Плаття 49 євро.

571450 р.

Але ці речі тепер висять на місці без продажу.

Кофт 69 євро.

, Україна

Плаття 79 євро.

Ewa i Walla.

Ewa i Walla був створений в 2002 році дизайнером Ewa Iwalla в Стокгольмі. Бренд швидко отримав частину ринку в Європі і сьогодні продається в магазинах в 18 країнах, серед яких, тертимно, є Росія.

Ідея цього бренду полягає в об'єднанні минулого, сьогодення та майбутнього в казковому образі. Ідеї запозичені в основному з шведських сільськогосподарських традицій в одязі, хате-купу і романтики.

Дизайн одягу дійсно творчий, матеріал (по-перше бавовняний, льон, вовна, шовк) супер – Я бачив це себе. Але цінова категорія відрізняється. Вартість сукні від 100 до 300 євро. Тому покупка одягу від Ewa i Walla краще, знову, в період продажу.

р.

р.

Красиві речі.

А цей бренд створив російський дизайнер - Маша Веліканова. В реальності я не бачив або доторкнувшись до них, але ви можете бачити речі в магазині «Незвичайні речі», в Москві. На фото одяг зданий цікавим.

La Fee Марросе

Французький одяг, ім'я якого означає «зачарована фея». Дизайнер цього бренду намагається створити неординарні речі, в яких найбільш важлива жіночність.

Одяг можна знайти в багатьох інтернет-магазинах, а також в одному магазині "Незвичайні речі" в Москві. Ціни без знижки досить високі і починаються від близько 100 євро. Але ви можете знайти продаж до -70%, і це досить легко додати красиву річ в шафу.

Ось знижки.

Шорти 129 євро

Кофт 99 євро

Куртка 229 євро

І ось знижки.

Coft 29 євро.

Плаття 75 євро.

Оська.

Oska є дуже успішним брендом з Німеччини. Одяг добре підійде всім формам і типам фігур (який для самої частини можна сказати німецькі бренди). Дизайнери використовують натуральні тканини: шовк, вовна і лляна.

Ціни на одяг досить високі. З знижками, що починаються від 60 євро. Але я думаю, що ви можете купити щось, як це, тому що якість порадує вас дуже довго.