Vogue США назвали найбільш стильним

Я вже писав про міжнародний список найстильніших людей 2012 року, який вважається одним з найстаріших у світі моди, і сьогодні я пропоную вам альтернативну думку - від американського Vogue. Рейтинг глянцевого гіганта має менше позицій, ніж зазначений міжнародний список, але це не можна назвати менш авторитетним. Після того, як це Vogue, не потрібно для інших аргументів.

У 2012 році рейтинг не дуже несподіваний, але все ще дав нам кілька сюрпризів. Я не можу сказати, що я повністю погоджуюсь з усіма позиціями на списку, але ці незгоди не є критичними, оскільки я вважаю, що всі учасники заслуговували на сторінках спеціальної редакції Vogue Best Dresses (хоча б я все ще скажу кілька позицій).

р.

10 місце - Сухий маршрут

Модель і натхненна актриса. Довгий був відомий своїм великим почуттям стилю і хорошим смаком, але це не тільки те, що відрізняє її від натовпу. Чудова грандочка великого Ernest Hemingway є однаково здатним носити путу і одяг демократичних брендів, а також перемішати все це в її незвичайних образах. Крім того, Dree намагається виглядати стильно не тільки на червоному килимі (де стилісти часто вибирають одяг для знаменитостей), але і в повсякденному житті. До речі, під час зйомок для журналів, Dri часто виконує обов’язки стиліста і сам створює зображення для фотонаборів.

Я дуже люблю стиль Dre. Я не схожа на ідеальні образи, досить протилежні - Я вірю, що має бути деяка безтурботність, elusiveness, рух в банті, потім виходить цілим, цікавим і незабутнім. Хоча б це стосується повсякденних нарядів, тому що на червоному килимі (особливо дуже патологічні події) досить різні правила.

р.

9 місце - Кімберлі Чандлер

Дружина New York Knicks баскетболіст Тайсон Chandler. Я бачу цю леді вперше, але це не дивно, тому що вона навряд чи є всесвітньою знаменитістю. На перший погляд я можу сказати, що Kimberly має стиль, тому що стиль не обов'язково красиве наряд, це загальна продуманість, гармонія образу, деякі особливості, які можна побачити з наряду до наряду. Один приклад - Sarah Jessica Parker's стиль. Але назад до Кімберлі. Її зображення показують, що вона божевільна про комбінезони, фактурні тканини, а також змішування цих же текстур в одному наряді. Стильний? Дуже багато.

Кімберлі з чоловіком

8 місце: Лілі Квон

24-річна американська модель отримала від Vogue US title it-girl, тому не дивно, що її назва з'явилася в списку найбільш стильних. Тим не менш, що є причина. Стиль Лілі виготовлений аксесуарами, з якими доповнюється дуже простий і лаконічний одяг. Цей спосіб створення образу не можна назвати простим, тому що не кожен може вибрати правильні аксесуари (ми постійно впевнені, що ми розглянемо відгуки з червоного килима). Тут дуже цікаві наряди Лілі, родзинка яких були чудовими аксесуарами.

457883 р.

Але пара таких, виходячи з здатності поєднуватися здавалося б непристойними речами: літній костюм поєднується з хутром.

... кришталево-вишиваного жилета, який б вийшов над верхньою нижню білизну, завершити з драпірною курткою і шкіряними брюками.

683310

7 місце - Крістен Стюарт

По-перше, давайте мені дати вам персональну думку: так, я люблю стиль Крістен Стюарт і Крістен Сама. Я не бачу нічого страшного в цьому дівчині і розгляньте її, якщо не супер талановита актриса, то, безумовно, не гірше багатьох інших акторів у своїй категорії. Тепер думають про це. Рік виходу був знаком для Крістена в плані стилю. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Звісно, це в першу чергу через своїх стилістів (який вона помітно змінилася), але сам Кріс став більш спокійним і впевненим у собі відчувати себе в ансамбльах і вечірніх сукнях. Що варто лише одного з її зовнішнього вигляду на кінофестивалі Cannes в травні цього року.

3610Р. 4200Р.

Звичайно, місце Крістена в рейтингу Vogue була надана численними прем'єрами за її участю, адже саме на презентації Twilight, Snow White і Hunter, На шляху вона продемонструвала нас найяскравіші і найкрасивіші вечірні наряди, але це доля більшості акторів, в тому числі в нашому рейтингу. Більшість прем'єрних шоу і модних виходів, чим вище ймовірність бути «найстижнішим».

р.

Кілька більш розслаблених луків з офіційних заходів

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Він, безумовно, має (побутові луки завжди витримані в одному стилі), але він не має загартування і блиску. Незважаючи на це, я вірю, що кросівки, джинси, футболки і шкіряні куртки досить нормальний одяг для дівчинки 22 років.

6 місце - Solange Knowles

Я погоджуюсь, що я ніколи не вважав Solange як іконка стилю, доки я бачив всі фотографії її, які я вибрав для цього повідомлення. Її стиль великий! Дуже цікаві принти, красиві кольори, оригінальні стилі і оздоблення, вибір аксесуарів і макіяжу - все вгорі. Я не буду говорити більше, тому що краще бачити його один раз.

р.

р.

В місяць тому Solange з'явився на червоному ковроліні з плавно розчесним волоссям. Він був дуже свіжим і незвичайним, але дуже схожим на Beyoncé.

5 місце: Санто Домінго

Єдиний учасник рейтингу Vogue, який також з'явився в наведеному вище міжнародному списку (хоча є Лорен в компанії чоловік Андреас). Для початку, ця жінка є модним редактором американського Vogue, тому можливо, вона поставила свою назву в цьому рейтингу. Жок! Її стиль чудовий, тому що це цікаво, хоча я перейде Лорен кілька позицій вниз.

На відміну від інших членів рейтингу, які виграють нашу увагу і захоплення для вечірніх туалетів, у випадку Лорену, я більш вражений своїм повсякденним стилем. Її наряди дуже елегантні, продумані, але не без цікавих комбінацій.

Вибираючи вечірні наряди, Мс. Санто Домінго спирається на оригінальність і драму з його тривимірними формами, геометричними елементами і активними принтами і кольорами. Дуже незвично виглядає і привертає увагу.

57975925

4-е місце - Zoe Saldana

Я дивився, але після того, як я пам'ятав кілька її виходів, які без сумніву можна назвати супер стиль і що не так легко забути. Це ще один критерій так званої «стильності» людини – його модні образи пам’ятають, що вони мають гніздо, що найбільш досконалі на перших поглядах наряди багатьох знаменитостей позбавлені. Однак я не можу сказати, що Zoe тільки радує мене модними луками цього минулого року. Вogue, здається, по-різному.

440 р.

3-е місце - Лілі Собеський

Lily Sobeski був справжнім відкриттям моди для мене. Шукаю свої наряди за останні кілька місяців, я зрозумів, що ця акторка, і тепер модна ікона, буде мій верхній мода і стиль улюблений в 2012 році. Ця дівчина з незвичайним крихким зовнішнім виглядом зуміла завоювати мене, і вона взяла лише кілька двох або трьох модних виходів, які повністю блокують всі патологічні спроби багатьох інших знаменитостей до «безкоштовно». І ось ці три зображення.

439678

2-е місце - Rooney Mara

Дуже дивний, як в такому короткому періоді Рооне вдалося знайти свій стиль. Літературно з перших появ на прем’єрах «Дівчинки з татуюванням Дракона», стилісти почали одягати юну акторку в «правих» нарядах, підкреслюючи її крихкість, незвичайність і ті якості, імена яких синонімовані виразом «не цього світу». Рооне знайшли по батькові дизайнерів легендарного модного будинку Givenchy, який створив кілька дивовижних нарядів для неї, в тому числі для церемонії Оскар.

Габаритний зображення

Я дуже люблю стиль Rooney, він дуже добре підходить. І це не тільки про наряди, але і про макіяж з ягідною помади і короткою стрижкою, яка, незважаючи на її функціональність, є важливою складовою всього образу. І навіть сором'язлива постава руками складена на животі не зіпсує всю картину.

р.

1 місце - Емма Камінь

Перше місце в рейтингу було розчарування. Я не чекав Емма Камінь, але це не перший. Емма вдалося показати себе з дуже гарної сторони на всіх прем'єрних показах «Новий Spider-Man» (це на подіях, присвячених цій події, яку ми побачили кращі наряди каменю в 2012 році), але майже всі вони були настільки солодкими і досконалими, що до кінця акції не було бажання слідувати модним виходум актриса. Так, вони красиві в звичайному розумінні слова, але не досягають першого місця в рейтингу найстильніших. Я люблю Емма Камінь, але є занадто багато її цього року, і всіма рахунками, що сталося з нею - чим більше прем'єр і модних шоу, тим ймовірніше вона є «найкраще стильним». й

Р