Стильні жінки 2011

Купити моду можна. У вас є стиль. (Edna Wolfman Chase)
Жінки, які є найбільш стильними в 2011 році за версією журналу "Людина" беруть ці слова буквально. Вони не хочуть стежити за модою, але вибирайте певний стиль і стежте за ним без западання. Природно, як і всі дівчата в світі, відомі «і дівчата в стилі» помилки в виборі одягу і ці помилки дуже помітні на загальному фоні, але навіть незважаючи на це, вони здатні перетворити все на свою користь. Для них достатньо сказати, що одяг є виразом своєї особистості і кожен відразу мовчить. Народний журнал знає 10 жінок. Всі вони абсолютно різні, але кожен з них є іконою стилю.

Давайте подивимося на дівчат, які ми повинні вчитися.

10 місце: Sarah Jessica Parker

Вона чарівна в сукні, хоча Бог не давав її зовнішній вигляд афродіта. Симпатія Сара з її актором і як вона виглядає на соціальних заходах. Ви не можете відлякувати Sarah для відсутності стилю, тому я думаю, 10 місце добре заслуговує, просто подивіться на сукні.

р.

9145886

9 місце - Gwyneth Paltrow

Gwyneth, як правило, вибирає наряди лаконічного і простого крою, який відмінно підкреслить її фігуру. Її стиль знаходиться в привабливій простоті, тому що нічого зайвого на неї не можна знайти. Актор, який почав «решапе» себе, колись від Brad Pitt ... цікаво він оцінив її зміни?

712587

р.

8 місце - Гвен Стефані

«Експеріменталіст» Гвен Стефані нещодавно не радує шанувальників, оскільки вона занурилася в своє власне просте жіноче щастя, і забути про свою кар'єру. Gwen завжди був цікавим для мене в плані вибору одягу, так як вона вміло вибирає дрібні речі (застосунки) і радує мене з зображеннями в цілому. За кілька років Gwen не вважається «фераком», але стильна жінка досягається.

7 місце - Мішель Обама

Дружина Президента США славиться прекрасним смаком і стилем. Вона вміло вибирає наряди, орієнтуючись на її статус. Я люблю стиль Мішель, я бажаю всіх жінок її віку виглядати так. Поява Обама відповіла мене з якоїсь причини.

6 місце - Eva Mendes

Дуже стильна дівчина, я думаю, що шосте місце було дано її несправедливим. Я люблю свої наряди, зачіски і макіяж, і відповідно, і зображення в цілому, тільки її зовнішній вигляд не дуже привабливий (лик дещо маскулін).

р.

5 місце - Heidi Klum

На мій погляд, один з найбільш стильних моделей сучасності. Це просто дивний, і я досі не вірю, що вона мала чотири діти. Одяг Heidi перевищив мої очікування, оскільки я не думаю, що більшість моделей стильні.

4-е місце - Кат Худсон

Kate не є регулярним в таких рейтингах, але недавно вона фактично розробила свій стиль. Вона молодий мама і я дійсно сподіваюся, що незабаром актриса прийде в форму і порадує нас з її ідеальними нарядами знову і знову. Я думаю, що вони будуть мати хороший вплив на неї.

, Україна

,00 Р

3-е місце - Фергі

Стиль Фергі вже давно став цікавим для громадськості. Цей співак, який вже називають старою жінкою (пристойно Fergie має щось неправильне з її шкірою, оскільки вона дійсно виглядає трохи старе), не збирається віку в плані одягу, віддаючи перевагу яскравому і сексуальному міні. Я люблю стиль Фергі, але я поклав її на кілька позицій.

2-е місце - Anne Hatteway

Я ще не розумію, як вона навіть потрапила в цей рейтинг, і навіть посіла друге місце. Я не говорю, що Енн не має свого стилю, бо вона, але вона не вписується в загальну концепцію. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що стиль Анни є вчорашній стиль. Якщо я мав мій, я не поставила Додаток до цього списку.

1 місце - Ріанна

Я кажу одне, добре заслуговував. Ріанна експериментує і мільйони людей слідувати своїм експериментам. Дуже стильний і незвичайний. Її одяг і зачіски дійсно самовираження. Я люблю свій стиль і ви не можете погоджуватися з мною, але вона єдиний, хто змінює так швидко і красиво.