Стильні жінки 2011

Купити моду можна. У вас є стиль. (Edna Wolfman Chase)
Жінки, які є найбільш стильними в 2011 році за версією журналу "Людина" беруть ці слова буквально. Вони не хочуть стежити за модою, але вибирайте певний стиль і стежте за ним без западання. Природно, як і всі дівчата в світі, відомі «і дівчата в стилі» помилки в виборі одягу і ці помилки дуже помітні на загальному фоні, але навіть незважаючи на це, вони здатні перетворити все на свою користь. Для них достатньо сказати, що одяг є виразом своєї особистості і кожен відразу мовчить. Народний журнал знає 10 жінок. Всі вони абсолютно різні, але кожен з них є іконою стилю.

Давайте подивимося на дівчат, які ми повинні вчитися.

10 місце: Sarah Jessica Parker

Вона чарівна в сукні, хоча Бог не давав її зовнішній вигляд афродіта. Симпатія Сара з її актором і як вона виглядає на соціальних заходах. Ви не можете відлякувати Sarah для відсутності стилю, тому я думаю, 10 місце добре заслуговує, просто подивіться на сукні.

Стильні жінки 2011

Стильні жінки 2011

Стильні жінки 2011

Стильні жінки 2011

Стильні жінки 2011 р.

9145886

9 місце - Gwyneth Paltrow

Gwyneth, як правило, вибирає наряди лаконічного і простого крою, який відмінно підкреслить її фігуру. Її стиль знаходиться в привабливій простоті, тому що нічого зайвого на неї не можна знайти. Актор, який почав «решапе» себе, колись від Brad Pitt ... цікаво він оцінив її зміни?

Стильні жінки 2011

712587

Стильні жінки 2011

Стильні жінки 2011 р.

Стильні жінки 2011

8 місце - Гвен Стефані

«Експеріменталіст» Гвен Стефані нещодавно не радує шанувальників, оскільки вона занурилася в своє власне просте жіноче щастя, і забути про свою кар'єру. Gwen завжди був цікавим для мене в плані вибору одягу, так як вона вміло вибирає дрібні речі (застосунки) і радує мене з зображеннями в цілому. За кілька років Gwen не вважається «фераком», але стильна жінка досягається.

Стильні жінки 2011

Стильні жінки 2011

Стильні жінки 2011

7 місце - Мішель Обама

Дружина Президента США славиться прекрасним смаком і стилем. Вона вміло вибирає наряди, орієнтуючись на її статус. Я люблю стиль Мішель, я бажаю всіх жінок її віку виглядати так. Поява Обама відповіла мене з якоїсь причини.

Стильні жінки 2011

Стильні жінки 2011

Стильні жінки 2011

Стильні жінки 2011

Стильні жінки 2011

6 місце - Eva Mendes

Дуже стильна дівчина, я думаю, що шосте місце було дано її несправедливим. Я люблю свої наряди, зачіски і макіяж, і відповідно, і зображення в цілому, тільки її зовнішній вигляд не дуже привабливий (лик дещо маскулін).

Стильні жінки 2011

Стильні жінки 2011

Стильні жінки 2011

Стильні жінки 2011

Стильні жінки 2011

Стильні жінки 2011 р.

Стильні жінки 2011

5 місце - Heidi Klum

На мій погляд, один з найбільш стильних моделей сучасності. Це просто дивний, і я досі не вірю, що вона мала чотири діти. Одяг Heidi перевищив мої очікування, оскільки я не думаю, що більшість моделей стильні.

Стильні жінки 2011

Стильні жінки 2011

Стильні жінки 2011

Стильні жінки 2011

Стильні жінки 2011

Стильні жінки 2011

4-е місце - Кат Худсон

Kate не є регулярним в таких рейтингах, але недавно вона фактично розробила свій стиль. Вона молодий мама і я дійсно сподіваюся, що незабаром актриса прийде в форму і порадує нас з її ідеальними нарядами знову і знову. Я думаю, що вони будуть мати хороший вплив на неї.

Стильні жінки 2011

Стильні жінки 2011 , Україна

Стильні жінки 2011

Стильні жінки 2011

Стильні жінки 2011

Стильні жінки 2011 ,00 Р

Стильні жінки 2011

3-е місце - Фергі

Стиль Фергі вже давно став цікавим для громадськості. Цей співак, який вже називають старою жінкою (пристойно Fergie має щось неправильне з її шкірою, оскільки вона дійсно виглядає трохи старе), не збирається віку в плані одягу, віддаючи перевагу яскравому і сексуальному міні. Я люблю стиль Фергі, але я поклав її на кілька позицій.

Стильні жінки 2011

Стильні жінки 2011

Стильні жінки 2011

Стильні жінки 2011

Стильні жінки 2011

2-е місце - Anne Hatteway

Я ще не розумію, як вона навіть потрапила в цей рейтинг, і навіть посіла друге місце. Я не говорю, що Енн не має свого стилю, бо вона, але вона не вписується в загальну концепцію. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що стиль Анни є вчорашній стиль. Якщо я мав мій, я не поставила Додаток до цього списку.

Стильні жінки 2011

Стильні жінки 2011

Стильні жінки 2011

1 місце - Ріанна

Я кажу одне, добре заслуговував. Ріанна експериментує і мільйони людей слідувати своїм експериментам. Дуже стильний і незвичайний. Її одяг і зачіски дійсно самовираження. Я люблю свій стиль і ви не можете погоджуватися з мною, але вона єдиний, хто змінює так швидко і красиво.

Стильні жінки 2011

Стильні жінки 2011

Стильні жінки 2011

Стильні жінки 2011