Як приготувати Хайті

Написати рецепт. Ми приймаємо сомалій девастію з Могадишу і перемішуємо його з м'язом Кабул. Додайте щіпку індійської стейки, два ручні страви Congolese savagery від Kinshasasa, трохи небезпеки від Ivory Coast. Тепер додайте Нігерійські джеми трафіку. Ми прикрашаємо блюдо з пофарбованими автобусами з Пакистану, пара крапель російської корупції ... Тепер кладемо на повільний вогонь і заливаємо соус з нескінченними стихійними стихійками, голодом і муфтами. Мм-хмм! Ви бачите? Ми робимо Хайті!

По-перше, коли я писав про певну країну «Союз світу», в коментарях приїхали розшукані читачі і сказали, що я свиню і особливо шукаю бруду. Це не буде відбуватися в Гаїті. Гаїті – визнана світовою. «Хайіті є однією з найбідніших країн світу, найбіднішої країни Америки». Або «найменша країна з точки зору економіки в Західній півкулі планети і одна з найбільш розвинених країн світу» – все це про Гайті. Основними бюджетними надбавками є гроші, які летять на меншу кількість родичів.
Чи є в якійсь іншій країні? Звісно, я до. Республіка Гаїті стала другим незалежним державою в Америці після Сполучених Штатів та першої республіки у світі під керівництвом чорної. Успіх
Історія. Після того, як час Сан-Домінго (колишній Гаїті) був розглянутий «пір Антілеса» – один з найбагатших колоній французької імперії. Полонина надала всю Європу з цукром і каву. Французький приніс 800 000 рабів з Африки. У африканських конкубинках було близько 30 000 білків. Наприкінці 18 ст. мультитоси вимагають рівності з білками. Так почався перша Хаїтська революція.
Після невдалого вибуху, раби перетоплені. Після 10 років, в 1801 році лідером повстанців Toussaint-Louverture знеболюється рабство, а землі білих садівників перейшли у власність чорної еліти. З 1 січня 1804 р. Гайті заявив про незалежність.
Перше, що незалежна держава забивала всі білки. А потім почали будівництво африканського стану з нескінченними військовими муфтами, повстаннями, диктаторами і революціями. Останній буйк був 10 років тому, коли міжнародні війська повинні бути розгорнуті.
У 2010 році країна атакувала нову катастрофу - страшний землетрус. Ви напевно пам'ятаєте його. Потім, згідно з різними оцінками, до 300,000 осіб загинув. Вся країна була знищена. Хайті перебудував весь світ, але не вдалося. Вся допомога була вкрадена і країна все ще в руїнах. Після землетрусу епідемія холецької холеги перекидають країну. Забавно, що на основі яких організація була затребувана грошовою компенсацією. Послали Гаїти, звичайно,
Настав час починати пісню про «Ісландія Бад Лока», але Гайті займає менше половини острова. Східний сусід Домініканська Республіка дуже добре: сотні тисяч туристів, розкішні готелі, ресторани, хороші дороги. А на заході острова Гаїті, родзинки світу, стрункість, брудна, бідна країна.

Ми літаємо до Порт-ау-Принца, столиця Гаїті.

пілот робить коло над містом двох мільйонів, демонструючи, що нічого, але випускники там немає. Зауважте, що практично немає автомобілів у сливах, бідні мешканці не можуть дозволити собі індивідуальну візу.

Припинно, один з пасажирів літака не знає, куди він прибув. Усе місто є тисячі одноповерхових будинків, наметів і полігонів. льотчик входить до складу центру міста.

Зняти площину... Я.

815654

Весь місто подрібнюється в стейті від обертового сміття. Гарбаж тут просто кладуть на бокові лінії, кидають в річки і парки. А потім, в готелі, миється запахом Порт-ау-Принца за годину. Хати, як і індуси, де він підбере.

Основні вулиці.

Основним видом транспорту є пікапери, які перетворюються на мікроавтобуси. Для того щоб не вистояти з натовпу, я орендував пікап вантажівку на добу.

Я був у спинці, дуже комфортний пагон. Водій, не дивно, виявився стерлінговим фіксатором. Середня заробітна плата водія в місяць не більше $ 100. Я зустрілася $50 в 6 годин! Здавалося б, радіти і перевозити місто одним пасажиром. Але ні. Водій пригнічує весь шлях про скидання, про дорогий бензин, про те, що він втомився, що він був гарячим, що він був голодним і т.д. Кожен запит повинен бути повторним 5 разів, кожен раз він зробив мені велику користь. На обличчі водій побачив багатий білий експлуататор, який дідів не загинув 1804 р. Водій відчував, що я кинув його щось для всіх страждань і трудощів, які бажать своїх людей. В кінці він вирішив принести мені в аеропорт 2 години на початку, мотивовані втому і потрібно спати після обіду. На маску білого експлуататора нам довелося ставити на маску білого експлуататора і по-справжньому пояснити, що він був маленьким бразеном. Я розумію все відразу і сумнівно поїхав по місту за останні 2 години. Це дивно, що деякі люди не розуміють нормальних відносин.

Вони заправляють безпосередньо на вулицях з пеклом або вкраденим бензином.

Місто, як пельмен довше.

Неприємні споруди, намети, самобудування...

Після землетрусу практично нічого не залишилося. Є нові будинки, але їх можна розраховувати на пальцях.

Одна з головних вулиць.

Ліхтарі в місті знаходяться лише на невеликій протяжці дороги біля аеропорту.

8870898

У особливо зайнятих місцях дорога від тротуару відокремлена бетонними блоками.

Замість ялинкових дерев на перехрестях є такі конструкції сміття.

У 2010 році був страшний землетрус. Це місцевий президентський палац до і після катастрофи.

Не було нічого відновити і палац був зведений. Займав 4 роки, але місце палацу ще порожній. Натюрморти і пальмові дерева. Навіть якщо президентський палац не був відновлений, що про решту країни?

Люди зараз живуть в церквах знищили 4 роки тому.

р.

Місто ще в руїнах, як після війни.

Постери з комп'ютерною графікою обіцяють, що незабаром все буде краще, і щось буде побудовано.

р.

Міжнародні організації дали Гаїті гроші на реконструкцію, але гроші були викрадені. Який сюрприз )

У британських туалетах дали Гаїті.

Китайські намети.

Американці відправили їжу. Сумки виготовлені зручні та довговічні сумки.

Люди все ще живуть в наметах. У той же час хороші міжнародні організації почали будувати красиві будинки для бездомних гаїтів. Хатинці реалізували, що ви можете продовжити жити в наметі, і будинки, щоб орендувати або продати. Білки усвідомлювали, що гаїти неспроможні і припинили будівництво своїх будинків.

55

Величезні наметові табори по всьому місту.

р.

Вирощується покоління в цих наметах.

вул. Порт-ау-Принца.

р.

Кухня

р.

Стадіон.

Р

Водій запитав мене про те, що я зацікавив бачити. «Як живуть звичайні люди», - відповів я. Водій був здивований і взяв мене на сливи.
Він забирає мене на поганий мікрорайон і каже: «Не біжить, це небезпечно». Не вірю. "OK, але ви краще залишити свій рюкзак в машині", - сказав водієві таксі. І ось я зіткнувся з складним вибором. У мене є гаманець з усіма картками та грошима, всі мої паспорти з візами та ноутбуком. З одного боку, залишивши його в незнайомий драйвер таксі. З іншого боку, водій таксі зробив такий безглуздий вигляд, що я знав, що я хотів би вийти з цих слив голий. Я вирішив залишити рюкзак на воді таксі і тільки взяв камеру і телефон. Я вже вирішив в моїй голові, що якщо вони роблю мене, я повинен швидко знімати флешку і руки над камерою.

Я пішов на прогулянку по сливах Гаїті. Ви не знаєте, наскільки щасливі. Учора, що стрибок сімейного відпочинку не дозволяв мені заходити за межами готелів і пляжів райських островів. А вранці я поклав дружину на літак до Москви, і тут я в сливах Гаїті! Реальна свобода. Я люблю рибу, яка була випущена з акваріума в море, як пінгвін, який навчився літати, як морський, який був випущений день після його імміграції.

Я повернувся в годину. Водій таксі був трохи відхилений, що я повернувся з камерою, але я спробував не показати його. Але очі! Ті були очі чоловіка, який кладав качку в гарячій духовці годину тому, тепер витягає його, і вона виглядає на ньому і каже: "Швидкий-Швидкий"

Всі сміттєві сміття в річках, як і в Кабулі.

Вулиця мистецтва.

Іноземні організації будували такі ж будинки.

Р

Магазини

Усі товари міста. Ординарні африканські пейзажі.

Людина спалює пластик і каучук, в бочку він розтоплює алюмінієві банки в горщики.

р.

Архітектура

Ванна кімната

Люди тут реагують досить агресивно на камеру. Ви повинні знімати секрет.

716210р.

Миття дитячого одягу в одному талі.

Школярка.

Місто знаходиться в жахливому трафікі в будь-який день.

Причиною цього є повна хаос з трафіком. Автомобілі постійно зупиняються, знижують пасажирів, зайдіть куди завгодно. Немає правил.

доб.

Ви будете здивовані, але тут немає нічого.

74652 км

Реклама на стінах.

Місцеві іграшки.

Автомобільна мийка

Головне досягнення країни визволення від рабства. Історія раба ламає своїх ланцюгів всюди. Визволення від рабства тут за 200 років виправдовує лаціна і lust. «Ми виграли війну і летять в космос, тепер ми всі охочі щось!» Хаїтян все ще сидить на пилоподібній стороні історії в його 19 столітті і шути, «Вій білій, ви побачите мене!» На жаль, це стосується компасіонування європейців, а літаки з гуманітарною допомогою постійно прилітають в аеропорт.

Не думайте, що все так погано. Є люди, які розподіляють гуманітарну допомогу і кредити. Вони роблять дуже добре.

Якщо я був урядом Гаїті, я запустив рекламну кампанію "Хайті, Маленька Африка в Рай!", екстремальний туризм для американців, які далеко від Африки. В цілому, для створення реальних величезних чорноафриканських ас на райських островах Карибського моря - це необхідно спробувати. Хайті зробив це.

-img68---

Джерело: zyalt.livejournal.com