Сад душі

Цікава історія про насіння:
р.

Одного разу жінка мала сни, що Бог стояв за протиріччя.
- Ісус! Що ти? вона відповіла радості.
"Так, це мене," Бог відповів.
Що можна придбати? жінка попросила.
«Ви можете купити все з мене», - прийшов відповідь.
У цьому випадку, будь ласка, дайте мені здоров'я, щастя, любов, успіх і багато грошей.
Бог усміхнувся і пішов до задньої кімнати для замовлених товарів. Після того, як він повернувся з невеликою паперовою коробкою.
до І це? - проголошено дивовижну і розчаровану жінку.
"Так, це," Бог відповів. Не знаєте, що тільки насіння продаються в моєму магазині?

Він постійно шукає щось нове. Наша природа. І це вкладено в нас так, щоб рано чи пізно ми почали цікавитися простими питаннями: «Чому я жити?», «Що все створене для?», «Що моя роль у житті?» та багато інших. Це просто початок.

Деякі люди підштовхуються до цих питань при природній curiosity, інші - проблеми в сім'ї, кар'єрі або здоров'я проблеми. Причини відрізняються, але шлях один. Бог є одним для всіх. Навіть якщо ви не відчуваєте необхідності спілкування з Креатором спочатку, просто починайте з собою.

Найважчіше про роботу над собою приймають себе. Прийміть всі його умовні недоліки. Кондиціонер, тому що ви вже досконалі. Тільки ваш розум говорить вам, що щось неправильно з вами. Є частиною Бога, нашого Духа. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. І якщо хтось ще не змогла його зрозуміти, то це тільки справа часу і бажання йти до кінця.

Бог і Всесвіт дають нам все, що нам потрібно усвідомити себе, а також інший неоцінний подарунок – право вибрати.

Таким чином, ви вирішили розбити квітучий сад у вашому серці і висадити божественне насіння, або дайте бур'яни страху і ненависті знищити всі саджанці, перетворюючи оазис в рідку пустелі. Якщо ви все ще вирішили взяти на себе роль садівника, вам потрібно пам'ятати, що ця робота вимагає терпіння, чесність собі, наполегливість в переважанні труднощів. Крім того, готовність довести, що розпочато до кінця.

Іноді, перекопуючи землю, ви знайдете камені різних розмірів. Це ваші приховані страхи, комплекси, сформовані негативні думки. Іноді ви можете впоратися з ними досить легко, і іноді буде потрібно більше зусиль.

Також пам'ятайте про добрива для вашого саду. Вони: позитивне ставлення, вдячність всім і за кожен момент життя. Висаджувати насіння любові у вашому саду, подбати про неї, не запасти духовну силу, щоб доглядати за паростками, які незабаром з'являться. Після деякого часу ви помітите, що є менше бур'янів, повітря в саду є очищувачем. І той факт, що він почав квітувати квіти. А потім, ви хочете запросити інших людей, щоб поділитися цим дивом, а також досвідом та знаннями.

Незалежно від того, наскільки важко це, не заблокуйте ворота вашого саду. Забудьте про погану погоду і починайте знову. Нехай ваш сад завжди цвіте, радує інших, даючи їм світло і хорошість.