1159
обряд повернення втрачених планів, частинок душі, енергетичних близнюків.
Я рідко даю техніку в цій групі, але всі необхідні для цього. Зручний, зручний і простий в його виконанні.
Він був дивним. Яка техніка? Не знаю.
Для того, щоб не брати участь у плагіаті, я інформувати вас про це. Я зробив трохи регулювання.
Не раз я пишу, що в цьому житті, і не тільки це, людина втрачає себе на шматках. Він залишає частини своєї душі до людей, місць, ситуацій. Коли ми втратимо частини себе, ми втратимо нашу особисту силу. І так в певному віці ми знайдемо себе так трохи і знезалізовано, що це патологічне, щоб дивитися, це видовище нагадує трохи яблука.
Оригінальне джерело говорить, що є ангели, які допомагають нам з'єднатися з собою. Ви повинні сказати дзвінок три рази. Всі фрагменти душі знаходяться в Всесвіті, чекають повернення додому.
Перший голос душі підводить частинки вашої душі, і вони починають збиратися додому.
Другий голос душі тягне їх.
Третій голос душі відкриває шлях до повернення і приваблює.
Ви повинні сидіти в комфортному положенні, взяти глибоке дихання і сказати дзвінок:
«Я, (ім'я та прізвище), проголосуючи весь Всесвіт і закликав всіх частин душі, що списали десь, щоб повернутися до босом душі і бути об'єднаним разом. Я проголошю це заклик до цілого Всесвіту, я відправляю його до всіх його ноок. Давайте послухати мій дзвінок!
Візьміть глибоке дихання і скажіть другий дзвінок:
Я, ім'я та прізвище, задекларую на космічну бюлетень, що всі частини моєї душі втратили в Всесвіті, вкрадені ким-небудь або передано кому-небудь, повернеться до мене і буде втілено в одну єдину душу. Це тільки моя душа, і я один має право володіти нею, для неї я і я її.
Ви можете побачити цікавий погляд як маленькі іскри у вигляді крихітних зірок, які з'єднуються між групами і дугою 45% градусів, що підкреслюють вас перед вами. Є ті, хто приходять самостійно, є пари, групи. Вона залежить від того, наскільки сильного удару був. Іноді ви можете побачити, що деякі пошкоджені шматки, це підказки, що вони повинні пройти через бджільництво і насильство. Ви можете поговорити з ними і попросити їх, що викликало цю деформацію.
Іноді всі плани повертаються - подвійні.
Глибоке дихання і третій голос:
Я, (ім'я та прізвище), звернення до всіх частин моєї душі, які повернулися, щоб бути об'єднаними між собою. Мені потрібно, і я хочу. й
Цей третій виклик покликаний підтвердити готовність стати здоровими і щасливими, ви несете відповідальність за ваші дії.
Коли третій дзвінок спійманий, іскри починають рухатися в напрямку.
Вони зняються з дуги, одна, для того, щоб з правого наліво, і вводять через сонячний плекс у вас.
Чим швидше швидкість, є більш м'який вхід частинок. Зачекайте, поки всі свічки вводять вас, з'єднайте з собою. У найближчому майбутньому буде з'єднання душі і загоєння, яке не має рівних. Різні почуття переповнять вас: внутрішня радість і спокій, відчуття приїзду додому. На початку ви можете відчути повноту енергії і руху енергії, оскільки якщо поновлено весь організм світла, кожна частинка виявила своє місце. Потім ви відчуєте хвилі розкидання тепла по всьому тілу. обряд прощення і відродження душі. Це важливо, щоб ви створили ситуацію, в якій можуть бути втрачені частинки, можливо, внаслідок внутрішнього конфлікту. Важливо розуміти, що
У підсвідомості ви дізнаєтеся, що ваша душа вирішила непристосувати в тілі, вирішується, коли життя почнеться, які будуть батьками, які будуть виглядати як людина. Якщо ви не задоволені своїм зовнішнім виглядом, то ви сердитися на душі, що призводить до відчуження. Слабшає і розбиває душу.
Втілюємо своїми руками, це закриваємо коло, приймаємо себе. Це захоплюючий обряд, де багато людей можуть торкати.
Тепер дайте собі благословення!
Блюзування:
«Я, (ім'я) звертайтесь до всіх частин душі, які повернулися і благословить вас у свою чергу. Я звернувся до моєї душі і попросіть бути відповіли мене. Я не хочу суперечити вам, я хочу прийняти вас. Я спалогізую вас..., я апологую вам... (так) для створення умов для розщеплення - я не розумію... Я запитаю тебе, моя душа, заповнювати мене своєю силою, заповнювати мене любов'ю.
Впродовж 2 хвилин ви заповнюєте енергією самолюба, що поширюється по всьому тіла. Ти станеш!
Реюньйон.
Що можна очікувати від такого загоєння?
Стан розуму збалансований, ви щасливі, ви об'єднані, ви сильні. Щодня ви сильніший і ваше фізичне тіло загострюється, немає більше втрати енергії. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Зміцнюється імунна система, легко впорається з в'язаними речовинами. Це спосіб процвітання.
«Негама – група вищих Ангелів, які займаються ретривальними фрагментами душі і можуть бути адресовані перед початком обряду. У цій групі є кілька потужних Ангелів, крім ухвалення Верховного суду.
Я роблю обряд, звернувшись до світлих сил Всесвіту.
Від зайвої реальності.
Ви також можете зацікавити статті:
Як залучити багатство в будинок: 10 порад експерта feng shui
10 Добре рітуали всі повинні використовувати
Я хочу, щоб я був щасливим першим?