Сергій Анашкевич пише:
Офіс, офіс, офіс. Місце, де починаються тисячі білих і небілих коларних робіт і закінчують свою кар’єру, місце, де створюються та згортаються дози, місце, яке захоплюється мільйонами людей, що працюють в них.
Саме тому багато компаній намагаються зробити свої офіси нестандартними, цікавими, приємними для роботи і для відвідувачів.
Перші вражаючі креативні офіси я коли-небудь чули про робочі місця Google. Мені здається, що це програмні гіганти, які в один раз встановлюють моду для абсолютно іншої концепції місця, де величезна кількість людей витрачають свої найкращі роки.
І якщо офіс пошукового монстра з літерою G Я ще десь попереду, лідер російського пошукового трафіку - компанія Yandex - запрошувала відвідати свої пентхауси зараз.
Сьогодні моя історія про яскраві скляні кубики серед чоловічого ансамблю стін і комунікаційних тунелів, знаменитих пишних і хлібобулочних виробів, і, звичайно, центр співпраці з британськими науковцями Санкт-Петербургського офісу Yandex.
Офіс Санкт-Петербурга відомого російського пошукового двигуна знаходиться в бізнес-центрі «Бенос» на площівський проспект, і вже з вулиці виглядає не зовсім звичним способом.
Десь там, за цим багатобарвним склом, на декількох поверхах, є робочі місця людей, які здійснюють пошук і багато додаткових послуг.
Коли ви входите, ви зустрінете величезним написом, який розповість вам точно де ви.
Шукаємо.
1 999 р.
А потім з імпровізованої труби, щось нагадує @ символ, тільки перетворилося в зворотному напрямку, офіси, конференц-зали, міні-їдальні номери, тренажерний зал і багато кімнат з 638 працівниками.
Офіс не має єдиного варіанту дизайну. Ось стіни з конвекційними елементами, скляними кубиками кімнат для переговорів, потім просто бетонними стінами, запечені життєрадісними ознаками і тостерами офісних чисел.
Мініатюрна ікона 16x16 пікселів виросла на гігантський двометровий Яндекс-ман
677740 р.
Походження Pac-Man в одному з коридорів важко пояснити навіть співробітникам Яндекса. Не тільки не знайдено ніде в своїх сервісах, але і не зовсім в стилі решти офісу.
Можливо, це були дизайнери, які плутають і принесли декор до вивороту?
Міні-годин, щоб ніхто не забув, коли це час, щоб піти додому.
Хоча графік роботи тут є стандартом для програмних компаній - 24/7.
Найбільша частина була закрита за склом XML. Це де розробники сидять.
У Санкт-Петербурзькому офісі Яндекса зосереджені фахівці, які повністю забезпечують кілька напрямків діяльності компанії – це Яндекс. Гроші та Яндекс. Вертикальний.
Крім того, послуги, такі як Yandex, повністю розроблені тут. Нерухомість, Яндекс. Робота, Яндекс. Авто та частково гроші, браузер, карти та пої.
Не можна заплутати який номер у вас. Іноді розмір літер у своїх назвах перевищує поле видиме до очей людини.
Можливо, так що не запитати: «Як піти в технічну кімнату? й
Туалет. Куріння і куріння знаходяться в районі. Туалет. Я кудись ще.
У офісі є багато різних переговорів та мікропросторів для конфіденційності та роботи.
До речі, до чого я особливо привернув увагу, немає звичних і модних зараз гігантських відкритих просторів, коли сотні людей подрібнюють свою роботу в величезному залі, розділеному перегородками.
Всі мікро-простори виготовляються в різних стилях і в різних тонах. Хтось працює в зеленому кольорі, хтось жовтий, хтось в чорному кольорі.
І хто в дереві і стіні, на якій можна писати.
Або ви можете просто закривати і спати.
І хоча офіс працює 24 години на добу 7 днів на тиждень, у вихідні дні тут практично немає.
Р
Особлива історія - написи на стінах, скляних кімнатах і в коридорах.
Веб-камера У вас є хтось, хто має цей блог?
Це крутий момент. Версія 4.0.
Відвідувачі чекають в сауні. Натяжність на висоті
Робота за виходом ...
«Залиште, що у вас були заводські випадки? Вони будуть! Принаймні один динозавр тут.
р.
Негоди тут всі їхні імена. І з цього Петро, їхні імена виключно Санкт-Петербурга.
Фонтанка, Купчіно, Зима, Смольна ...
Номер офісу. 404 офіс неможливо знайти. Він просто не працює.
Ви думаєте, що взимку виглядає різними?
Чи можете ви розповісти мені, як потрапити до бібліотеки?
Просто лисиця носа.
Офіс має кілька невеликих кухонних зон, де можна пити каву або чай, їсти горіхи, сушені абрикоси або печиво.
Багато років тому, бутерброди та інші продукти харчування були доставлені в офіс дружинами та матір'ю. Тепер є номери, які постійно заповнюються їжею. Все це моніторено спеціально підготовленими людьми - господиня. Восьмий з них.
Для емоційного полегшення ви можете грати доріжок, якщо ви втомилися їжі.
Місце для фотографування себе в Instagram. Вони кажуть найбільш популярні в офісі.
-Б
Номер Яндекса. Він навіть має проектор.
А ще міні-їдальня. Пінгвін живе тут...
Кокробани. Період. Ні.
р.
Я люблю лівий знак. Правова sysadmin.
Без слів. І так зрозуміло.
, Україна
Не одягатися! Це право!
р.
У цих світлих кімнатах практично немає людей, які я витратив більше 3 годин
й