У центрі Києва

Давайте візьмемо Вас до наймолодшого офісу Yandex в Києві і подивимося, як працюють працівники однієї з відомих компаній.
У центрі Києва

Київський офіс, який, незважаючи на те, що знаходиться в столиці, все ще не виконує функції головного Яндекса. Головний офіс в Одесі та ще не прибули. Розташований на п'яти поверхах бізнес-центру Леонардо на перетині вулиць Володимирської та Богдана Хмельницького.

У центрі Києва

Не дивно Яндекс - пошукова система Навіть вхід до київського офісу потрібно подивитися - це не з переднього входу. Але як слоган компанії говорить, є все.
Завдяки лаконічним освітленням міста, простіше зробити його простим.

У центрі Києва

Ми беремо ліфт до 6 поверху і вводимо невеликий зал. Звідси є дві двері, одна з яких є способом до потрібного офісу.

У центрі Києва

Gehred Guest, такий тунель в паралельну реальність

У центрі Києва

І нарешті, в кінці прийому Яндекс. Україна.
В цілому, варто сказати, що Яндекс офіси миттєво визнані, навіть без товарного знака білого і жовтого стріли і логотипу.
Загальний стиль приваблює всі офіси компанії в різних містах.
Тому не перший офіс у Києві?
Відповідь дуже проста. З Яндекса є Інтернет-компанія, не існує особливої потреби в роботі в столиці або іншому конкретному місті. Офіси, як правило, з'являються, де знайдено хороші люди або команди. Сергій Петренко, CEO Яндекс. Україна, «знайомитися» в Одесі – це навколо нього в цьому місті і утворився перший український офіс Яндекса. З тієї ж причини офіс розвитку інтерфейсу з'явився в Сімферополі, команда розвитку вперше в Києві, а потім відділ маркетингу та ін. Поки компанія має достатню кількість наявних офісів, але якщо є необхідність відкрити ще одну, сказати, в Вінниці це неможливе.

У центрі Києва

Традиційно ми починаємо з кавовою точкою.
Тут, як і в усіх офісах, так і в одній системі домовласників, про яку я вже говорив в звітах про як Санкт-Петербург, так і Сімферопольські офіси пошукової компанії.
Для тих, хто не прочитав, я повторю.
Багато років тому, хлопці в першому офісі Яндекс сендвічів і інших продуктів привезли дружини і мами.
Тепер є спеціальні номери, які постійно заповнюються їжею. Все це відстежується спеціально підготовленими людьми - господинями. Є різні номери в кожному офісі.
Крім того, завдання господині полягає в підтримці чистоти, заповнення шаф і холодильників з закусками, печива, свіжих фруктів, моркви, горіхів і т.д.
Добре, чистота і порядок у всьому офісі також залежить від цих дівчат.

У центрі Києва

Моє відвідування київського офісу було на тиждень до Нового року, тому Йок був знайдений на стіні.

У центрі Києва

І я також атакував цей небезпечний баггер.
Це після того, як я просив супроводжую дівчину Наталі, яка заряджає PR в Yandex. Україна, де Плато сидить...

У центрі Києва р.

Я ніколи не сказав, що Плато сидить, тому я пішов, щоб подивитися на себе. Ми спробуємо знайти в одному з основних робочих місць будь-якого Яндекс.офісу - в переговорах.
Тут називаються театралізовані. Чому? З правом з вікон офісу можна побачити головний театр країни – Національна опера України ім. Т. Шевченка.

У центрі Києва

Белфлоор, Parter ...

10573657

Benoir, Амфітеатр

У центрі Києва

Афітеатр - це невеликий конференц-зал, обладнаний стіною, на якій можна писати, медіа та комунікації.
Нерідко звідси і з інших переговорів влаштовують прямі конференції з іншими офісами компанії для роботи над певними проектами.

3250Р. 3700Р.

Робочий простір Parter

У центрі Києва

і Бенуар. Я подобалася тут.

У центрі Києва

До речі, київський офіс - дуже незвичайна стеля. Це реальна маса, завдяки якій щось тече, електрика або гігабайти даних, кондиціонер тощо.

У центрі Києва

В даний час в державі перетворення, коли один відділ визволений його, але ще не освоїв інший.

У центрі Києва

Тут можна навіть знайти повідомлення нащадки тих, хто залишив простір продажів.

У центрі Києва

Питання та відповіді на питання, які ви можете зробити тут?
Звичайно це працює.
Загалом Київський офіс компанії працює близько 100 осіб.
Це насамперед:
Маркетинг та PR Яндекс
- Комерційний відділ (інший комерційний відділ - в Одеському офісі)
Група локалізації (українські перекладачі та редактори)
Менеджери з розвитку бізнесу
- розробка.
Остання точка заслуговує на особливу увагу. Яндекс приділяє велику увагу. Якщо два роки тому були тільки кілька розробників в Києві, то тепер вони більше половини офісу, і, увага!!!, вони зараз мають близько двох десятків відкритих вакансій.

У центрі Києва

Працівники розвитку Києва разом з колегами з інших країн та міст працюють на різних сервісах Яндекса: Пошук Блогів, мобільний Yandex. Браузер та інші мобільні додатки, Yandex. Прямий, Yandex.Metrica, Yandex.Maps, Yandex. Диск, внутрішні Яндекс-сервіси та ін., а також інтерфейси пошуку.

У центрі Києва

Свята кімната. Сісти тут. Як і будь-який інший офіс, все залежить від нього.

У центрі Києва

Саме тому він навіть має чарівну тамурену. В якості останнього курорту для вирішення будь-якої складності.

У центрі Києва

Ще одна кавова точка. На іншому поверсі.
В цілому майже всі Яндексські офіси мають багато кавових точок, щоб працівники не натовпу і не витрачають час очікування.
Вони просто повинні приїхати, захопити каву або горіхи і йти на роботу.

У центрі Києва

й Ну, якщо ви ще не хочете працювати, вирізати себе в настільний футбол.
Вони кажуть, що він бачив багато гарячих битв тут.

У центрі Києва

Трохи знову. І знову затишна.

У центрі Києва

У Сімферопольському офісі є багато зелені. І в інтер'єрі, і в матеріалах, і живих ...

У центрі Києва

Ось зелень. Я не зазвичай бере картину ванної кімнати, але ... як ви пройдете?
Цей неприйнятний стенд посередині.
Ліворуч - жіночий номер. Право, теж. Чоловік.
Але в середині? Для двох? Цікаво!

У центрі Києва

Приходьте, перевірте його.
Є два сидіння тільки через дзеркало. І так... звичайний номер...
Просто унісекс туалет, це просто.

У центрі Києва

й Вечора наближається, я залишаю київський офіс Яндекса з іншого в’їзду, тому тут і в іншому місці.

У центрі Києва р.

І на вулиці я знову жаю Яндекс. Ситиліт з словами популярної української пісні.

У центрі Києва

Де мій Маруся ...

У центрі Києва

Фото: aquatek-filips.livejournal.com