1091
У центрі Києва
Давайте візьмемо Вас до наймолодшого офісу Yandex в Києві і подивимося, як працюють працівники однієї з відомих компаній.
Київський офіс, який, незважаючи на те, що знаходиться в столиці, все ще не виконує функції головного Яндекса. Головний офіс в Одесі та ще не прибули. Розташований на п'яти поверхах бізнес-центру Леонардо на перетині вулиць Володимирської та Богдана Хмельницького.
Не дивно Яндекс - пошукова система Навіть вхід до київського офісу потрібно подивитися - це не з переднього входу. Але як слоган компанії говорить, є все.
Завдяки лаконічним освітленням міста, простіше зробити його простим.
Ми беремо ліфт до 6 поверху і вводимо невеликий зал. Звідси є дві двері, одна з яких є способом до потрібного офісу.
Gehred Guest, такий тунель в паралельну реальність
І нарешті, в кінці прийому Яндекс. Україна.
В цілому, варто сказати, що Яндекс офіси миттєво визнані, навіть без товарного знака білого і жовтого стріли і логотипу.
Загальний стиль приваблює всі офіси компанії в різних містах.
Тому не перший офіс у Києві?
Відповідь дуже проста. З Яндекса є Інтернет-компанія, не існує особливої потреби в роботі в столиці або іншому конкретному місті. Офіси, як правило, з'являються, де знайдено хороші люди або команди. Сергій Петренко, CEO Яндекс. Україна, «знайомитися» в Одесі – це навколо нього в цьому місті і утворився перший український офіс Яндекса. З тієї ж причини офіс розвитку інтерфейсу з'явився в Сімферополі, команда розвитку вперше в Києві, а потім відділ маркетингу та ін. Поки компанія має достатню кількість наявних офісів, але якщо є необхідність відкрити ще одну, сказати, в Вінниці це неможливе.
Традиційно ми починаємо з кавовою точкою.
Тут, як і в усіх офісах, так і в одній системі домовласників, про яку я вже говорив в звітах про як Санкт-Петербург, так і Сімферопольські офіси пошукової компанії.
Для тих, хто не прочитав, я повторю.
Багато років тому, хлопці в першому офісі Яндекс сендвічів і інших продуктів привезли дружини і мами.
Тепер є спеціальні номери, які постійно заповнюються їжею. Все це відстежується спеціально підготовленими людьми - господинями. Є різні номери в кожному офісі.
Крім того, завдання господині полягає в підтримці чистоти, заповнення шаф і холодильників з закусками, печива, свіжих фруктів, моркви, горіхів і т.д.
Добре, чистота і порядок у всьому офісі також залежить від цих дівчат.
Моє відвідування київського офісу було на тиждень до Нового року, тому Йок був знайдений на стіні.
І я також атакував цей небезпечний баггер.
Це після того, як я просив супроводжую дівчину Наталі, яка заряджає PR в Yandex. Україна, де Плато сидить...
р.
Я ніколи не сказав, що Плато сидить, тому я пішов, щоб подивитися на себе. Ми спробуємо знайти в одному з основних робочих місць будь-якого Яндекс.офісу - в переговорах.
Тут називаються театралізовані. Чому? З правом з вікон офісу можна побачити головний театр країни – Національна опера України ім. Т. Шевченка.
Белфлоор, Parter ...
10573657
Benoir, Амфітеатр
Афітеатр - це невеликий конференц-зал, обладнаний стіною, на якій можна писати, медіа та комунікації.
Нерідко звідси і з інших переговорів влаштовують прямі конференції з іншими офісами компанії для роботи над певними проектами.
3250Р. 3700Р.
Робочий простір Parter
і Бенуар. Я подобалася тут.
До речі, київський офіс - дуже незвичайна стеля. Це реальна маса, завдяки якій щось тече, електрика або гігабайти даних, кондиціонер тощо.
В даний час в державі перетворення, коли один відділ визволений його, але ще не освоїв інший.
Тут можна навіть знайти повідомлення нащадки тих, хто залишив простір продажів.
Питання та відповіді на питання, які ви можете зробити тут?
Звичайно це працює.
Загалом Київський офіс компанії працює близько 100 осіб.
Це насамперед:
Маркетинг та PR Яндекс
- Комерційний відділ (інший комерційний відділ - в Одеському офісі)
Група локалізації (українські перекладачі та редактори)
Менеджери з розвитку бізнесу
- розробка.
Остання точка заслуговує на особливу увагу. Яндекс приділяє велику увагу. Якщо два роки тому були тільки кілька розробників в Києві, то тепер вони більше половини офісу, і, увага!!!, вони зараз мають близько двох десятків відкритих вакансій.
Працівники розвитку Києва разом з колегами з інших країн та міст працюють на різних сервісах Яндекса: Пошук Блогів, мобільний Yandex. Браузер та інші мобільні додатки, Yandex. Прямий, Yandex.Metrica, Yandex.Maps, Yandex. Диск, внутрішні Яндекс-сервіси та ін., а також інтерфейси пошуку.
Свята кімната. Сісти тут. Як і будь-який інший офіс, все залежить від нього.
Саме тому він навіть має чарівну тамурену. В якості останнього курорту для вирішення будь-якої складності.
Ще одна кавова точка. На іншому поверсі.
В цілому майже всі Яндексські офіси мають багато кавових точок, щоб працівники не натовпу і не витрачають час очікування.
Вони просто повинні приїхати, захопити каву або горіхи і йти на роботу.
й Ну, якщо ви ще не хочете працювати, вирізати себе в настільний футбол.
Вони кажуть, що він бачив багато гарячих битв тут.
Трохи знову. І знову затишна.
У Сімферопольському офісі є багато зелені. І в інтер'єрі, і в матеріалах, і живих ...
Ось зелень. Я не зазвичай бере картину ванної кімнати, але ... як ви пройдете?
Цей неприйнятний стенд посередині.
Ліворуч - жіночий номер. Право, теж. Чоловік.
Але в середині? Для двох? Цікаво!
Приходьте, перевірте його.
Є два сидіння тільки через дзеркало. І так... звичайний номер...
Просто унісекс туалет, це просто.
й Вечора наближається, я залишаю київський офіс Яндекса з іншого в’їзду, тому тут і в іншому місці.
р.
І на вулиці я знову жаю Яндекс. Ситиліт з словами популярної української пісні.
Де мій Маруся ...
Фото: aquatek-filips.livejournal.com
Київський офіс, який, незважаючи на те, що знаходиться в столиці, все ще не виконує функції головного Яндекса. Головний офіс в Одесі та ще не прибули. Розташований на п'яти поверхах бізнес-центру Леонардо на перетині вулиць Володимирської та Богдана Хмельницького.
Не дивно Яндекс - пошукова система Навіть вхід до київського офісу потрібно подивитися - це не з переднього входу. Але як слоган компанії говорить, є все.
Завдяки лаконічним освітленням міста, простіше зробити його простим.
Ми беремо ліфт до 6 поверху і вводимо невеликий зал. Звідси є дві двері, одна з яких є способом до потрібного офісу.
Gehred Guest, такий тунель в паралельну реальність
І нарешті, в кінці прийому Яндекс. Україна.
В цілому, варто сказати, що Яндекс офіси миттєво визнані, навіть без товарного знака білого і жовтого стріли і логотипу.
Загальний стиль приваблює всі офіси компанії в різних містах.
Тому не перший офіс у Києві?
Відповідь дуже проста. З Яндекса є Інтернет-компанія, не існує особливої потреби в роботі в столиці або іншому конкретному місті. Офіси, як правило, з'являються, де знайдено хороші люди або команди. Сергій Петренко, CEO Яндекс. Україна, «знайомитися» в Одесі – це навколо нього в цьому місті і утворився перший український офіс Яндекса. З тієї ж причини офіс розвитку інтерфейсу з'явився в Сімферополі, команда розвитку вперше в Києві, а потім відділ маркетингу та ін. Поки компанія має достатню кількість наявних офісів, але якщо є необхідність відкрити ще одну, сказати, в Вінниці це неможливе.
Традиційно ми починаємо з кавовою точкою.
Тут, як і в усіх офісах, так і в одній системі домовласників, про яку я вже говорив в звітах про як Санкт-Петербург, так і Сімферопольські офіси пошукової компанії.
Для тих, хто не прочитав, я повторю.
Багато років тому, хлопці в першому офісі Яндекс сендвічів і інших продуктів привезли дружини і мами.
Тепер є спеціальні номери, які постійно заповнюються їжею. Все це відстежується спеціально підготовленими людьми - господинями. Є різні номери в кожному офісі.
Крім того, завдання господині полягає в підтримці чистоти, заповнення шаф і холодильників з закусками, печива, свіжих фруктів, моркви, горіхів і т.д.
Добре, чистота і порядок у всьому офісі також залежить від цих дівчат.
Моє відвідування київського офісу було на тиждень до Нового року, тому Йок був знайдений на стіні.
І я також атакував цей небезпечний баггер.
Це після того, як я просив супроводжую дівчину Наталі, яка заряджає PR в Yandex. Україна, де Плато сидить...
р.
Я ніколи не сказав, що Плато сидить, тому я пішов, щоб подивитися на себе. Ми спробуємо знайти в одному з основних робочих місць будь-якого Яндекс.офісу - в переговорах.
Тут називаються театралізовані. Чому? З правом з вікон офісу можна побачити головний театр країни – Національна опера України ім. Т. Шевченка.
Белфлоор, Parter ...
10573657
Benoir, Амфітеатр
Афітеатр - це невеликий конференц-зал, обладнаний стіною, на якій можна писати, медіа та комунікації.
Нерідко звідси і з інших переговорів влаштовують прямі конференції з іншими офісами компанії для роботи над певними проектами.
3250Р. 3700Р.
Робочий простір Parter
і Бенуар. Я подобалася тут.
До речі, київський офіс - дуже незвичайна стеля. Це реальна маса, завдяки якій щось тече, електрика або гігабайти даних, кондиціонер тощо.
В даний час в державі перетворення, коли один відділ визволений його, але ще не освоїв інший.
Тут можна навіть знайти повідомлення нащадки тих, хто залишив простір продажів.
Питання та відповіді на питання, які ви можете зробити тут?
Звичайно це працює.
Загалом Київський офіс компанії працює близько 100 осіб.
Це насамперед:
Маркетинг та PR Яндекс
- Комерційний відділ (інший комерційний відділ - в Одеському офісі)
Група локалізації (українські перекладачі та редактори)
Менеджери з розвитку бізнесу
- розробка.
Остання точка заслуговує на особливу увагу. Яндекс приділяє велику увагу. Якщо два роки тому були тільки кілька розробників в Києві, то тепер вони більше половини офісу, і, увага!!!, вони зараз мають близько двох десятків відкритих вакансій.
Працівники розвитку Києва разом з колегами з інших країн та міст працюють на різних сервісах Яндекса: Пошук Блогів, мобільний Yandex. Браузер та інші мобільні додатки, Yandex. Прямий, Yandex.Metrica, Yandex.Maps, Yandex. Диск, внутрішні Яндекс-сервіси та ін., а також інтерфейси пошуку.
Свята кімната. Сісти тут. Як і будь-який інший офіс, все залежить від нього.
Саме тому він навіть має чарівну тамурену. В якості останнього курорту для вирішення будь-якої складності.
Ще одна кавова точка. На іншому поверсі.
В цілому майже всі Яндексські офіси мають багато кавових точок, щоб працівники не натовпу і не витрачають час очікування.
Вони просто повинні приїхати, захопити каву або горіхи і йти на роботу.
й Ну, якщо ви ще не хочете працювати, вирізати себе в настільний футбол.
Вони кажуть, що він бачив багато гарячих битв тут.
Трохи знову. І знову затишна.
У Сімферопольському офісі є багато зелені. І в інтер'єрі, і в матеріалах, і живих ...
Ось зелень. Я не зазвичай бере картину ванної кімнати, але ... як ви пройдете?
Цей неприйнятний стенд посередині.
Ліворуч - жіночий номер. Право, теж. Чоловік.
Але в середині? Для двох? Цікаво!
Приходьте, перевірте його.
Є два сидіння тільки через дзеркало. І так... звичайний номер...
Просто унісекс туалет, це просто.
й Вечора наближається, я залишаю київський офіс Яндекса з іншого в’їзду, тому тут і в іншому місці.
р.
І на вулиці я знову жаю Яндекс. Ситиліт з словами популярної української пісні.
Де мій Маруся ...
Фото: aquatek-filips.livejournal.com