Незвичайний Санкт-Петербург офіс

Безкоштовно masseuse і зал для танців, шинок, відеоконсолі, poofica і безкоштовний графік ви думаєте, що це фантастично? Ні, це офіс Санкт-Петербурга Yandex!

Так само, як і в Москві, працює 24/7 – цілодобово сім днів на тиждень. Час прибуття і відправлення співробітників не регулюється.

3610Р. 4200Р.

Головний прийом. Відвідувачі витримані звичайною кнопкою «Фінд» з жовтою стрілкою.

Тут можна взяти оригінальний стікер на паперовій ручці або паперовій ручці.

«Все зроблено тут, щоб бути крутим і комфортним» – так одна фраза описує офіс компанії. Тепер він займає два поверхи, інший ремонт.

У всіх відділеннях Яндекса ви можете написати на стіни, вони покривають спеціальною плівкою. Ця можливість самовираження була дуже шкідливою при знятті звіту. Майже всі стіни фарбуються формулами, для яких SEO або конкуренти готові надати свою душу. Я мав постійно шукати такі кути, щоб нічого зайвого не потрапила в кадр. Я навіть, ходячись в наступну кімнату, почав запропонувати обмін плюс для мінусів і розмножуватися, розділяючи для оптимізаторів.

190095р.

У кожному номері є зручний персонал.

Незвичайний Санкт-Петербург офіс Габаритний зображення

Тут можуть бути зимові шини.

Стенд підключений Kinect ...

Або помістіть колекцію пляшок

Підлоги декоровані символами пошуку - стріли, тостери, елементи інтерфейсу. Гості можуть скористатися послугами Яндекса

Мініатюрні іконки, які вирощуються в гігантських розмірах, розбиті в об'ємні пікселів, що ростуть з стін.

Є багато місць для конфіденційності або неформальних переговорів.

Ця кімната, наприклад, була заповнена до стелі з поофіксами.

Незвичайний Санкт-Петербург офіс р.

Для початку навігації в залах зустрічі необхідно пам'ятати основні визначні пам'ятки Санкт-Петербурга з площі палацу в Купчіно. Вони розташовані в однаковій послідовності, як і в місті.

Неготація «Фівські куточки» з круглим отвором в стіні, навпроти «Фонтанка». Вони кажуть, що якщо ви дивитеся на бінокулярних мовах з реальної «піг» ви можете побачити її.

Я не розумію. Чи не це значок будь-яких сервісів Yandex?

Що робити працівники під час робочого часу?

Малювання

Грудисті

Грати автомобілі

Хокей

І навіть Angry Birds!

Така робота вимагає великої кількості калорій. Щоб зберегти все на столі, господиня дивиться.

На кнопці подають сніданок, заварити чай і навіть пришити.

Незвичайний Санкт-Петербург офіс Р

Багато років тому, коли Runet був крихітним і Яндекс маловідомим, одна команда розробників мами постійно привозила їжу в офіс. Спочатку вони захопили своїх дітей програмування, а потім їх зоряні сусіди, потім їх сусіди. У офісі з'явився постійний персонал - господиня.

Шість господинь обслуговує 638 офісних працівників.

Тільки на робочому місці вони заборонено чистити.

1 999 р.

Кожен співробітник створює свій невеликий світ на столі.

Хтось навіть повернув намет, щоб думати про алгоритми пошуку.

Попри те, що офіс No 404 не існує тільки здавалося б, дивний для мене.

У цьому страшному приміщенні сидять розробники інтерфейсів публічних послуг

Яндекс Авто, Послуги з нерухомості розроблені тільки в офісі Санкт-Петербурга. На додаток до них все ще працює на браузері, карти та звичайному пошуку.

Безкоштовна парковка для кожного працівника. Я сказав: "Для всіх?" Не для відвідувачів і управління для всіх? Звичайно, для всіх, це може бути інакше?

Всі співробітники отримують добровільну медичну страхову політику з стоматологією. І можна придбати для близьких членів сім’ї на корпоративному ціні. Це дуже важливо для тих, хто переїжджає сюди з інших міст.

При необхідності переїзд (відправлення) нового працівника нерезидента сплачується. Отриманий бонус + тиждень перебування в готелі або корпоративній квартирі. При зверненні кандидата на інтерв’ю, вартість поїздки компенсується. Захворюваний залишок оплачується 30 днів на рік для повної оплати.

Все, що потрібно для роботи, не потрібно запитати і можна приймати з шаф. Кількість людей. Для того, щоб полки завжди зламалися з канцелярії, дівчата дивляться офісні менеджери. Якщо щось не, то в залежності від того, чи є інтровертний працівник або екстренер, ви можете замовити при прийомі або з вашого ноутбука.

Найголовніший неготатор – конференц-зал, звісно, званий Смолен. Кожен понеділок о 11 м.кв., тут проводяться всі офіси (переміщені з монгольської «здоблення»). Працівники можуть приїхати в зал або дивитися Hural онлайн.

Незвичайний Санкт-Петербург офіс Р

Якщо є зима, то має бути літо.

Кожен поверх має три кав'ярні, камеру паління і три унітази з усім необхідним від мила і бальзамів до рушників, душу і шампуню.

У місцях масових зборів висять оголошення

Собаки і коти не допускаються. Румор має це те, що чіпмун живе в одному з приміщень незаконно, але я не бачив себе, я не можу сказати напевно. Я тільки знаю одну компанію, де можна працювати з тваринами. Якщо ви знаєте це, будь ласка, напишіть мені.

Будь-яка література в світі в бібліотеці можна придбати за рахунок компанії

Не просто книги на мовах програмування.

Але також пучок старих DVD-фільмів і щорічних збірників журналу.

13688

Безкоштовний масажний терапевт працює 3 рази на тиждень

Ласкаво просимо на обід

Ви можете побачити офіс в Санкт-Петербурзі.

Греча, кара (в салаті Хрещатик)

Цигарки, чіпси, шоколад і [censored] cola є все реальний програміст потребує цілодобово!

Для тих, хто втратить вагу, масштаби виходять.

І звичайно, це не без переднього і хлібопекарського.

Але найцікавіше відбувається під час свят. Іноді компанія виділяє бюджет, в якому працівники можуть створювати. 23 лютого дівчата замовили кілька місць для кожного поверху і встановили гірськолижні поїздки.

Хлопці по поверненню запрошених артистів макіяжу та фотографів. А до живої музики скрипки влаштовують фото пагони в квітках. Вони носать білі футболки, де вони можуть писати все.

У номері для столика tenis - це не здивує всіх. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

Джерело: ottenki-serogo.livejournal.com