Дем'єр

Він має три сини. Він жив і працював в Нью-Йорку протягом багатьох років, але його англійська ще досить погана і має відмінний французький акцент. І все ж, ні цього, ні зовсім не поважних років, не завадить Патріарха Дем'є і бути одним з кращих фотографів моди в світі. Його талант визнають безумовно і назавжди. У світі моди, його ім'я, як правило, виражена з відродженням і милою. У віці 68, він не втратив свою пристрасть до фотографії, тому, як раніше, він працює тільки з кращими моделями і модними брендами, знаючи шарм краси в будь-якому предметі і перетворюючи глянцеву в справжню роботу мистецтва.

р.

Не можна сказати, що хлопчик мріяв про фотографію з раннього віку, Патрик зацікавився фотографією як молодий чоловік. У віці 18 років він мав першу камеру і розповів його батькам, він стане фотографом.

У школі дуже щасливі, тому що я був шлаком і не роблю в школі. На щастя, мій батько жив, щоб побачити мій успіх.

Перша робота фотографувала людей з паспортами в маленькій студії на півночі Франції. Звісно, що йому не вистачає. У віці 20 років Патріарха пішов на Париж, де він почав працювати в студії, де він друкував фотографії для газет. Після деякого часу молодий чоловік усвідомлює, що він пропустив цей рівень до кінця і отримує роботу як помічник фотограф зйомки охоплює різні журнали. Після чергового 6 місяців Дем'єр став фотографом для Агентства моделі Paris Planning.

Нарешті, в житті Патрика Дем'є є вчитель, від якого він взяв багато знань і навчився багато секретів. Викладачі назвали Ганс Феурер. А потім зняв для успішного англійського журналу «Нова» і взяв Патрик на асистента. Як прийняти Demarchelier, Hans потім пояснив йому основи фотографії, тому що після цього спільна робота Patrick відчувала силу і вміння почати сольну кар'єру.

По-перше, я дізнався, щоб зробити фотографії... просто, взявши багато фотографії. Я зробив багато помилок, але вони навчають краще. Робота фотографа як спорт: ви повинні навчатися щодня.

Як результат, без отримання будь-якої спеціальної освіти, Патрик Дем'єр швидко стає відомою на ринку модної фотографії. Його робота з'являється періодично в таких серйозних виданнях, як Елл, Марія Клер і 20 Анс.

Але в 1975 році Патрик несподівано залишає за собою Америку. Це був дуже ризикований крок для нього, тому що він не знав мову і не знав однієї людини в іноземній країні. Тим не менш, кохана дівчина залишилася на інший, і Патрік закінчився в досить непогане становище.

Але Demarchelier не розпадає і починає працювати як фріланс фотографа, навчаючи модну фотографію промисловості. Це в США, що Патрик зустрічає фотографів, які стали стандартом фотографії для нього - Річард Аведон, Хельмут Ньютон і Ірвін Пенн.

Це великі люди. І фотографи. Вони працюють важко і мають образотворче мистецтво, а саме можливість поєднувати особисті інтереси та комерційні замовлення. Я хочу, щоб стріляти себе.

Поступово починається йти вгору. Його робота опублікована в Mademoiselle і гламур. І після деякого часу Патрик почав працювати з Vogue, а з 1992 року – з культовим виданням Harper's Bazaar, з яким згодом працював 12 років. Фame французького фотографа зростає щодня, і скоро такі глобальні бренди, як Калвін Клін, Celine, TAG Heuer, Lacoste, Ralph Lauren, Christian Dior і Louis Vuitton хочуть запросити тільки його до своїх фотосесій.

Принцеса Діана. Патрик Дем'єр стає першим небританським фотографом, що дозволяє фотографувати членів королівської родини. Він був ухилом своєї величності.

У одному глянцевому журналі Принцеса Діана побачила фотографію французького майстра, який зображував дівчину, що відкрив її пальто, як ніби таємно показує картину хлопчика, прихованого в її кишенях. Принци були так вражені цією картиною, яка вона відразу вирішила знайти Дем'єр. І в 1992 році Патрик приймав картину Діани, яка отримала багато оглядів, в першу чергу для її незвичайної природності.

Природність є одним з основних рис, які Demarchelier завжди прагнули підкреслити його роботи. Патрик не схожий на поетапні фотосесії, а весь його життя сприяє естетиці «бадьорості».

Я спробую створити атмосферу, в якій людина відчуває себе просто.

Я не схожа на відчуття, що є камера між мною і суб'єктами, тому я можу зробити їх забути про це.

У 1995 році Патрик Дем'єр вже збирав величезний архів чудових творів і широко відомий. Це дозволяє французькому фотографу звільнити власний фотоальбом Patrick Demarchelier: Фотографи. І, звичайно, книга є неймовірним успіхом. У 1997 році вийшов ще один альбом, Патрик Дем'єєр: Відкриття Елегансу, а в 1998 році Патрик Дем'єр: Форми.

У 2005 році набуває остаточне підтвердження його визнання - він запросив взяти участь у знятті легендарного календаря Пірселлі. Для фотографа, який працює в жанрі ню, це величезна честь.

У 2007 році Дем'єр присуджував одну з найпрестижніших французьких премій в галузі мистецтва і оголосив офіцера Наказу літератури і мистецтва. Через рік виставка творів Патрика Дем'єєра в Парижі в Малому палаці. Скільки на стінах розміщуються чотири сотні фотографій, чергуються полотнами з колекції музею, адже вони не поступаються останньому.

Чи є хто-небудь у світі, який не погоджується з цим?