Краса в очах чарівних

Вони говорять про красу в очах чарівних. Таким чином, він також вірний, що це точка зору фотографа, що створює красу моделі. Фотограф захоплює жінку, як він бачить її - смарт або stupid, гострий або м'який, красивий або оригінальний. Різні фотографи мають різні моделі. Звичайно, стиль і образ модної фотографії кожен раз залежить не тільки від моделі і фотографа, але і від бренда одягу і ідеї реклами, але ще бачення фотографа залишається вирішальним. Дивіться, як обличчя Крісті Турлінгтон і Лінда Євангеліста зміни в фотографіях різних фотографів.
р.

Патріарха Дем'єр для Vogue. Крісті і Лінда знаходяться тут, і вони реальні соціаліти, vip (майже написано vev) Ось вони так ідентичні і тому красиві. Коли ви подивитеся на ці фотографії в голову неминуче з'являються Канни, дорогі готелі, курорти, розкішне і красиве життя. Браво, Патрик, це висококласний чарівник.
р.

р.

Стівен Майсель також знімав їх як окремо. І подивіться, як різні він відчуває про Лінда і Крісті. Лінда в своєму виді - це все гостро, розталені, дівчина з спідниці, яка сама по краю і з її на краю. І Крісті - це проста, домашня, солодка дівчина з наступного двору. Ви думаєте, що це гра або ставлення. Майбе як.
р.

р.

р.

р.

Звісно, Крісті та Лінда не тільки знімали такі відомі фотографи, як Патрик Дем'єр і Стівен Маісеель. З часом вони знімаються меншими особистостями.

Серія фотографій Крісті Турлінгтон, створених знаменитою парою фотографів Inez van Lamsweerde & Vinoodh Matadin. Який контраст до попередніх зображень. Здається, що в паризькій зірці Крісті народився, щоб розбити серця своєю красою і ходити по любителям, по-справжньому подрібнити їх девілі каблуки. Крісті тут виглядає як лялька - тому в ній немає крапель тепла.

р.

р.

р.

р.

р.

р.

Але Лінда - це ще одна знаменита фото duo Mert і Marcus (Mert Alas і Marcus Piggott) представлена у вигляді розкішної леді. Якщо я попросила назвати цю серію фотографій, я б закликав її «Дружину Посла Парижа». Лінда - це непристойний і недоступний, але дуже людина і живий. Ймовірно, що це малюнки для осінньої колекції одягу, а осінь - це час, коли тепле вино, літаючі листя і стоячи десь води Сени створюють такий особливий настрій - сумний, самотні і затишний одночасно, і це було відображено французькими фотографами в образі Лінда.
р.

р.

р.

р.

р.

р.

р.

р.

Великий Peter Lindbergh також постріл Christie і Linda. Його Christie дуже відрізняється. Що вишуканий, то гострий, потім життєрадісний, то просто красива... І він завжди пагонує його стриманістю. Не існує емоцій у своїх фотографіях - тільки Крісті, як хамелеон, зміни.

р.

р.

р.

р.

р.

р.

р.

Але Лінда Peter представляє виключно як подвійна природа - хлопчик дівчина. Ні один ще має Лінда так похилого життєрадісного і одночасно таким чином ненависним. А до речі, в той же час - так жіночний і м'який. Я дуже люблю картину тут Лінда в береті і кинути її голову вгору - я думаю, що вона навіть виглядає як Марілін Монро тут. І це, звичайно, найяскравіший постріл Ліни Я коли-небудь бачив.

р.

р.

р.

р.

р.

р.

р.

р.

І нарешті одна фото Артура Єгорта. Лінда блукає по вулиці і Крісті в шарфі, як селянська леді - два милих і трохи сумних оповідання. Артур вписується в образ Christy і Linda і все, що оточує їх - і всі речі навколо них стають відображенням свого персонажа і їх краси.
р.

р.

І це просто чужа картина Лінда. Ось вона в своїй звичній ролі - на відміну від себе, як відображення «іє» фотографа. Або, можливо, око глядача, який захоплює красу фотографії? травень.
р.