Дельфіни люблять море. Історія вашого страху

Сірий холодний небо повісить по швидкому і рівномірному сірому річці. Зрозуміло, поломка сонце відразу охолоне невеликим, не вересня дощу. Порада від стопи до ніг, аудиторія. Поглибше і глибоке загортання в теплих ковдрах на палубі судновласників. Вони застрягають до стіни. Якби ми були Якби побоїти від неї було найстрашніше в світі.

29 вересня на набережній Дніпра всі ті, хто не боїться холоду змогли відчути їх та інші страхи - в рамках танцювальної вистави «Долфіни запаху моря». Десять людей на чолі з автором і режисером Антоном Овчинниковим протягом місяця, незважаючи на дощову погоду, експериментують з танцями, ідеями, словами, почуттями в місці, що на перший погляд повністю непридатний для виробництва.

доб.

Я не хочу давати “сюжет” – це дуже умовний, і для кожного. Я хочу поговорити про те, що ви могли б випробувати протягом цього часу, прокинувшись вітрами.

Забутий, але покинув в голову назавжди, мелодія «Чидство мені і ви» контрастувала з сучасним хореографічними і життям, що почала жити під перегною машин і надпотрібними розмовами танцюристів, які прийшли. І в цьому контрасті все було набагато сильніше.

Маленькі люди, які принесли свої почуття, не були монолітами з стінами. Вони почали від них як основний страх в житті, розбивають руки в кров, але знову повернулися.

Головною темою мотивації вистави – в хореографії та слова – була відповідь на питання самому: «Що я боїся?» Хтось боїться самотності, хто боїться жити неправильним життям, щоб бути в неправильному місці, хтось боявся байдужості, хтось боявся бути небайдужим, хтось боїться впадати і збити, і хтось просто не встиг платити за квартиру ... Але немає людей, які нічого не бояться.

13395 Р

Феари вбираються в дитинстві, закладені суспільством. Знайди себе без «додатків» важко. Ви можете побороти на стіну самостійно, ви можете спробувати розмежувати все разом, ви можете піднятися на кроки «в пачці», ви можете перетягнути когось на себе.

Ви завжди повинні кататися самостійно.

Для того, щоб подолати свій страх, потрібно зрозуміти його і грати з ним на рівній нозі - без мужності, без праці для публіки, без бажання його перемогти.

Іноді це так важко стати собі, що ви буквально повинні кинути себе в тайську воду. Вечору роль рушила до режисера Антона. Його герой, як це здавалося, не знайшов балансу, кинувся до річки з усіма ногами і стрибнув. Інші кидаються після нього. Але вони припинили, чи вдалося подолати страх, або залишатися з ним назавжди.

Щоб бути чесним, це здавалося психологічно правильним для всіх стрибків. Не слідувати за кимось, а потім, наодинці. І не обов'язково в ріку. Може бути в морі, можливо, в почуттях, можливо, в послух, можливо, в любові. Для занурення. Як дельфіни.

Я не можу зрозуміти щось. А не розуміти, що хлопці уявляли його, не бояться відкрити не тільки себе, але і людям. Але це те, що вони живуть з.

Періодично, за спину, два «фотографи» кинули в репліках, роблячи сто кліків на хвилину, і навіть не намагаючись зрозуміти, що сталося.

«Я не схожа на такі дії», - сказав він в одній точці.
«Я не бачу будь-яку красу в них», - відразу ж захопився.

Я бажав повертатися і сказати, що «дивитися» тут не про красу, а про зміст. Але він був страшним. Вони не можуть.