اسان العربيةБългарскиčeštinaDanskeDeutscheΕλληνικάEspañolEesti keelفارسیSuomiFrançaiseעבריתHrvatski jezikMagyarIndonesiaItaliano日本語한국어LietuviųLatviešuMelayuNederlandsNorskJęzyk polskPortuguêsRomânăрусский языкУкраїнська中文(简体)中文(漢字)

У той час, коли використання сучасних технологій, за традиційними істориками, було надзвичайно малоймовірно. З тих пір не було такої технології.
Ці будівлі – піраміди Єгипту та Центральної Америки, мегалітські монстри та фортеці мають дивовижну деталь – всі вони виготовлені з дуже масивних каменів та блоків. П'ять до сто двадцять тонн. Офіційна наука все ще намагається вичавити можливість побудови цих колосників за допомогою традиційних методів. Я маю на увазі, чиста механіка і нічний апарат. Навіть якщо я хочу, щоб вірити це, я, ймовірно, не хотів. Логічні страждають. Насправді це не так.
Відносно недавно вони намагалися відтворити картину установки кам'яних блоків за допомогою команди однодумців – технічної групи чоловіків. Не було нічого. Так вони намагалися ставити камені на місці. І тут «маленькі» чотиритонні блоки перетягують на чотири сотні кілометрів. На дорогах. Почуття значення.
А перуанська фортеця Олантайтамбо, як правило, виконана з сто-твенті-тону «легос». Більше. І в горах. А блоки вирізати одинадцять кілометрів від місця установки. Геніус механіки теж?
Але легенди про щось інше. Багато гігантів були побудовані богами. І описи мають одну річ в цілому. Здається, що будівельники були друзями з тяжінням і знали, як її контролювати. Як - це інше питання.
Ця майстерність також доступна сьогодні. Не всі. Йогіс, в'язниці з пустелі Саров, африканські шамани здатні левітати. Є свідки. Відео не найкраща якість, але це інша справа. Якщо ви не вірите мене, ви можете піти і побачити для себе.
Але хто побудував все це масштабне землеробство?

Руїни Алантаюмбо