Аррест Тимошенко

Суд змінив мірку затримки Юлії Тимошенко від підписки не залишити на арешт.
Після того, як колишній прем'єр-міністр назвав нинішній прем'єр-міністр Микола Азаров пошкоджений.

Колишній прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко до 6 вересня виявиться виненність порушень у у укладанні договору з Росією у 2009 році та вироку до в’язниці, говорить журнал «Фокус» з посиланням на джерело, що близько до розслідування у Вищій Раді правосуддя України.

Про непристойність до п'яти років.

Співробітник спецпідрозділу Міністерства внутрішніх справ України «Беркут» страждав у зіткнення з прихильниками колишнього прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко, який розпочався в Печерському суді Києва відразу після рішення судді про арешт Тимошенко.

Співробітник «Беркут» має розбиту голову, кровоплини на обличчі. Потерпілий був прийнятий в інтер'єр суду.

Президент України Віктор Янукович не завадить арешту колишнього прем’єр-міністра Юлії Тимошенко та не заважає діяльність суддівського суду.

«Це неодноразово озвучило Президентом, що його адміністрація не має нічого спільного і не може заважати в діяльності судової гілки влади, це призначають в Конституції», - зазначив Дарія Чепак, прес-секретар Президента України.

Генпрокуратура України не має інформації про те, де був прийнятий колишній прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко.

Про це заявив прес-служба Генерального прокурора.

«До того, що прокуратура не має інформації про те, що досудовий центр Тимошенко був прийнятий.»

У той же час, асистент Ольга Кригунова розповіла, що Юлія Тимошенко була прийнята до Лук’яновського SIZO, де знаходиться екс-міністр внутрішніх справ Юрія Луценко, звинуватила про перевищення офіційних повноважень.

Перший заступник лідера партії «Батьківщина» Олександр Турчинов закликав українців активно брати участь у акціях з підтримки колишнього прем’єр-міністра Юлії Тимошенко.

В цілому, близько 200 прихильників колишнього прем’єр-міністра і близько 50 поліцейських взяли участь у мітингу.

Колишній прем'єр-міністр України Юлію Тимошенко, вона ніколи не вчинить суїциду.
Тимошенко написав замітку з цими словами перед її арештом.

«Я хотів би зробити заяву про виконання плану за мої арешти. Я не говорю про це. Я хочу, щоб я не був схильний до протидії самогубству. Що робити з Кірпа і Кравченко не слід повторювати. Я ніколи не здійснююсь. Все, що я можу боротися проти кримінального режиму для правого місця України у світі. Українська Юлія Тимошенко, замітка говорить.

«Це самописна заява, яку я дав мені тиждень тому, коли ми дізналися про можливість її арешту», - сказав Сергій Власенко, екс-юрист Тимошенко.

Міністерство закордонних справ Росії п’ятниця, години після арешту колишнього прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко, який обвинуватив ізоляційних контрактів з Росією у 2009 році, заявив, що контракти були у відповідності з законами країн та Москвою, сподіваючись на судову експертизу Тимошенко.