Фотографії з дикої природи є інтересом до майже всіх і завжди. Особливо якщо ви додаєте більш гострі змії, вболівальники і цегляно виглядають. Сергій Горшков - російський фотограф, робота якого показує два абсолютно протилежних світів: сувора Камчатка і не менш незрівнянна Африка.
Фотографії наповнені як спокійною, так і небезпечною, і, можливо, такі фотографії ми ніколи не бачили, якщо не за нестрашність майстра.
Сергій Горшков відомий своїми фотографіями дикої природи Камчатки, Африки та далекої півночі. Його головна мета - показати людям місця, які, ймовірно, ніколи не будуть відвідувати. Недбалість і відданість фотографу не займають, тому що в пошуках «вкрай кадру» він може провести в екстремальних умовах протягом декількох місяців поспіль, наприклад, зробити свій шлях через джунглі Африки або приховування серед льодовиків в арктичного океана.
Останній проект Сергія, російський Арктика, присвячений російському Північному з Заходу на схід. У 2010 році на острові Врангеля розпочалася роботи. Сьогодні Сергій працює на плато Путора (Таймірський півострів). Російська Арктика підтримує як Нікон, так і російський географічний товариство.
59
У фотографіях Горшкова, життя тварин, як в долоні руки. До того ж, здається, що вони сприймають фотографа як стару другу, охоче позбавляють його і демонструють відокремлені місця, тонкощі полювання, любов тварин і ненависть (хоча, по суті, майстер може витрачати години або навіть дні чекаючи на постріл).
Цікава історія була зустріч з Волверином.
Я був дуже щасливий з цією картиною, але зробивши це, я почав проблеми: Вольверин стеол мій штатив і мої лижі. Потім ці тварини їсти ручки снігохідним, вони їсти все, що вони можуть. З кожним днем їсти і повільно. Так що я зрозумів, як несвідомий і суворий цей тварини, фотограф сказав.
Вальрусові тушки, льодові вболівальники, луки орел - не всі, які можна побачити на фото Горшкова. І в найменших деталях.
Шукаю роботу, не можна вірити, що Сергій не мав ніяких вчителів, він не отримав диплом від спеціальних курсів. Майстер вважає головним радником і вчителям дикої природи.
Р
За 10 років Сергій провів більшу частину свого часу в Камчатці. Крім флори і фауни, він зумів захопити два вулканічні в'язки: в 2010 і 2012 роках.
499.00 Р
В цілому кар’єра фотографа почалася після закінчення, коли він придбав широкий фільм Німецький камеру, а ключовою точкою для Горшкова стала першою поїздкою до Камчатки. Коли він вирішив, що він мав захопити природа регіону, і він не припинився з тих пір.
Наприкінці 90-х років мої друзі і я поїхали в Камчатку, проїхали багато, переїхала з місця для розміщення вертольота. Камчатка не залишає нікого байдужим, оскільки це сталося мені. Я хотів купити фотоальбом з видом на Камчатку як сувенір, але я нічого не знайшов. І думав, що кинуться в голову: яка красива земля, і є не єдиний альбом. У мене була можливість, приїжджала і фотографувала себе, говорить Горшков.
р.
За словами фотографа, не можна опанувати основи зйомки дикої природи, сидячи на дивані, адже диких тварин не живуть в студії.
«Зрозуміти диких тварин і зробити гарну картину, ви повинні бути навколо себе, іноді ви повинні сортувати зникнути і не помітити їх, спробувати бути частиною дикої. Тварини повинні бути зняті, де вони живуть, ростуть і вмирають, тому варто йти, де диких тварин, які цікавлять вас. Наприклад, Камчатка, крайня Північна або Африка, пояснює Сергій.
Цікаво: Як організувати тваринний притулокСоціалізований ведмедик Степан жив у сім'ї Московітів за 18 роківЗа словами фотографа, для того, щоб прийняти дійсно гідну картину, потрібно знати і зрозуміти тварин. І не боятися труднощів. З повагою, у всіх.
У віддалених і недоступних місцях відбуваються події дикої природи. Тому слід підготуватися до дискомфорту, швидше за все, вам доведеться заглибитися в гори, тундру, щільний непроникний тайга і провести ніч у відкритому повітрі, але, як показує досвід, це не основна труднощі. Вивчення звички і поведінки тварин, це один з ключових ключів до вашої безпеки, попереджає Горшков. Видання
Джерело: www.livejournal.com/media/493485.html